Xiaomi Mi 2-in-1 USB Cable Micro USB BAL

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 700165 Preces kods: 15304
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
13,54 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
category_en - Datori un komponenti > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB-C savienotāji
category_lv - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB-C savienotāji
category_ru - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB-C savienotāji
description_lv - Micro USB uz C tipa 30MM C tipa / Micro USB / Atbalsta ātro uzlādi / Droša uzlāde Ātrākai uzlādei un datu pārsūtīšanai Kabeļa iekšpusē vairāki vadi darbojas kopā, lai nodrošinātu drošu un ātrāku uzlādi līdz 2,4 A. Iekšējie vadi ir izgatavoti no 28 gabaliem 0,1 mm vara stieples ar alvas pārklājumu, kas pastiprināta ar 250D neilonu, lai izturētu un plīstu ilgstošas lietošanas laikā. Pastiprināti sprieguma noņemšanas punkti Kabeļa iekšpusē ir 16 izolēti vadi, kas ir ietīti augstas kvalitātes vara pinumos, lai pastiprinātu izturību un izturību. Jaunais pretmagnētiskais dizains lepojas ar alumīnija folijas ekranējumu, kas aizsargā izolētos vadītājus no ārējiem elektromagnētiskajiem traucējumiem. Augstas kvalitātes TPE konstrukcija Kabeļa ārējais apvalks, kas izgatavots no videi draudzīga TPE materiāla, ir izturīgs, bet elastīgs, kas palīdz absorbēt slodzi un novērš tā sašķelšanos un lūšanu. C tipa reversais savienotājs ļauj pieslēgt kabeli ierīcei jebkurā virzienā, novēršot problēmas, kas saistītas ar nepareizu ievietošanu. Viens kabelis dažādu ierīču uzlādei Uzlādējiet un sibcējiet Micro USB ierīces, kā arī C tipa ierīces, izmantojot tikai vienu kabeli. Vienkārši pievienojiet USB jebkurā USB pieslēgvietā, izvēlieties ierīcei piemēroto savienotāju, lai ātri sāktu uzlādi un datu sunchronizāciju. Specifikācijas Produkta nosaukums: Mi 2-in-1 USB kabelis (no Micor USB uz C tipa) Tips: Kabeļa garums: 30 cm Krāsa: balta Izvades porti: balta: USB tipa C un Micro USB ieejas ports: USB 2.0 (A tipa)
description_lv - Micro USB uz Type-C 30MM C tips / Micro USB / Atbalsta ātro uzlādi / drošu uzlādi Ātrākai uzlādei un datu pārsūtīšanai Kabeļa iekšpusē vairāki vadi darbojas kopā, lai nodrošinātu drošu un ātrāku uzlādi līdz 2,4 A.
Iekšējā elektroinstalācija ir izgatavota no 28 gabaliem ar 0,1 mm alvu pārklātu vara stiepli, kas pastiprināta ar 250D neilonu, lai izturētu un plīstu ilgstošas ​​lietošanas laikā. Pastiprināti stresa mazināšanas punkti Kabeļa iekšpusē ir 16 izolēti vadi, kas ir ietīti augstas kvalitātes vara pinumos, lai pastiprinātu izturību un izturību. Jaunās prettraucējumu konstrukcijas lepojas ar alumīnija folijas ekranējumu, kas aizsargā izolētos vadus no ārējiem elektromagnētiskiem traucējumiem. Augstas kvalitātes TPE dizains Izgatavots no videi draudzīga materiāla TPE, kabeļa ārējais apvalks ir izturīgs, taču elastīgs, kas palīdz absorbēt stresu un novērš šķelšanos un lūzumu. C tipa reversīvais savienotājs ļauj savienot kabeli ar ierīci jebkurā virzienā, novēršot problēmas, kas saistītas ar nepareizu ievietošanu. Viens kabelis dažādu ierīču uzlādēšanai Uzlādējiet un sinhronizējiet savas Micro USB ierīces, kā arī C tipa ierīces, izmantojot tikai vienu kabeli. Vienkārši pievienojiet USB jebkuram USB portam, izvēlieties savai ierīcei pareizo savienotāju, lai ātri sāktu uzlādi un datu sunhronizāciju. Specifikācijas Produkta nosaukums: Mi 2-in-1 USB kabelis (Micor USB līdz C tipam) Tips: uzlādes un sinhronizācijas kabelis Kabeļa garums: 30 cm Krāsa: balta Izejas porti: C tipa USB un mikro USB Ievades ports: USB 2.0 (A tips)
description_ru - Micro-USB uz C tipa 30mm C tipa / Micro USB / ātrās uzlādes atbalsts / droša uzlāde Ātrākai uzlādei un datu pārsūtīšanai Kabeļa iekšpusē vairāki vadi darbojas kopā, lai nodrošinātu drošu un ātru uzlādes strāvu līdz 2,4 A.
Iekšējie vadi sastāv no 28 gabaliem 0,1 mm skārda vara vadiem, kas pastiprināti ar 250D neilonu, lai izturētu pārrāvumus ilgstošas lietošanas laikā. Pastiprināti sprieguma noņemšanas punkti Kabeļa iekšpusē ir 16 izolēti vadi, kas apvīti ar augstas kvalitātes vara pinumu, lai palielinātu izturību un izturību. Jaunais pret traucējumiem aizsargājošais dizains lepojas ar alumīnija folijas ekranējumu, kas aizsargā izolētos vadītājus no ārējiem elektromagnētiskajiem traucējumiem. Augstas kvalitātes TPE konstrukcija Kabeļa ārējais apvalks, kas izgatavots no videi draudzīga TPE materiāla, ir izturīgs, taču elastīgs, lai palīdzētu absorbēt stresu un novērstu šķelšanos un lūšanu. Divpusējais C tipa savienotājs ļauj pievienot kabeli ierīcei abos virzienos, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc nepareizi novietotiem savienojumiem. Viens kabelis vairāku ierīču uzlādei Uzlādējiet un sinhronizējiet Micro USB ierīces, kā arī C tipa ierīces, izmantojot tikai vienu kabeli. Vienkārši pievienojiet USB zibatmiņu jebkurā USB pieslēgvietā, izvēlieties ierīcei atbilstošo savienotāju, lai ātri sāktu uzlādi un datu sinhronizēšanu. Specifikācijas Produkta nosaukums: Mi 2-in-1 USB kabelis (Micor USB - C tips) Tips: lādēšanas un sinhronizācijas kabelis Kabeļa garums: 30 cm Balta krāsa Izvades porti: C tipa USB un Micro USB Ieejas ports: USB 2.0 (A tips).
EAN - 6970244524928
Funkcijas > Kabeļa garums - 0.3 m
Funkcijas > Produkta krāsa - White
Garantija - 24
gross_weight - 0.1 kg
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 50 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 6050 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 140 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 375 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 8.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.142 kg
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 95 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 65 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 20.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 270 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1 kg
Iepakojuma īpašības > PET - 14.00 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 2.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.01 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.0001235 m³
Kods - SJV4083TY
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Modelis - SJV4083TY
Nosaukums - Xiaomi | Micro USB uz C tipa | Uzlādes un sinhronizācijas kabelis
Pogas > Ievades tips - USB 2.0 (A tipa)
Ražotājs - Xiaomi
svars - 0.05 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.02 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Izejas tips - C tipa USB un Micro USB
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.01 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produkta nosaukums - Micro USB uz C tipa
Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - Mi 2-in-1 USB kabelis
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
Tehniskā informācija > Tips - Uzlādes un sinhronizācijas kabelis
title_lv - Xiaomi Mi kabelis 2-in-1 Micro USB / C tipa / 30 cm
title_lv - Xiaomi Mi Kabelis 2-in-1 Micro USB / C tipa / 30 cm
title_ru - Xiaomi Mi kabelis 2-in-1 Micro USB / C tipa / 30 cm
category_en - Computers & Components > Cables and adapters > USB / microUSB / miniUSB / Lightning connectors > USB-C connectors
category_lv - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB-C savienotāji
category_ru - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB-C savienotāji
description_en - Micro USB to Type-C 30MM
Type C / Micro USB / Supports Quick Charge / Safe Charging
For Faster Charging and Data transfer
Inside the cable, multiple wires work together to provide safe and faster charging up to 2.4A.
The inner wiring is made out of 28 pieces of 0.1 mm tin coated copper wire, reinforced with 250D nylon to withstand and tear over longterm usage.
Reinforced stress relief points
Inside the cable, there are 16 insulated conductors which are wrapped in high-quality copper braids to reinforce strength and durability. The new anti-inteference designs boasts of aluminium foil shielding which protects the insulated conductors from external electro magnetic inteference.
High-quality TPE design
Made from environmental-friendly material, TPE, the outer casing of the cable is tough yet flexible which helps to absorb stress and prevents from splitting and breakage. The Type-C reversible connector allows you to connectthe cable to your device in any direction, removing the hassle of incorrect insertion.
One Cable to charge different devices
Charge and sybc your Micro USB devices as well as Type-C devices using just one cable. Simply plug the USB into any USB port, choose the right connector for your device to quickly start chargng and data sunchronization. Specifications Product Name: Mi 2-in-1 USB Cable (Micor USB to Type C)
Type: Charge & Sync Cable
Cable Length: 30 cm
Color: White
Output Ports: USB Type C & Micro USB
Input Port: USB 2.0 (Type A)
description_lv - Micro USB uz Type-C 30MM
C tips / Micro USB / Atbalsta ātro uzlādi / drošu uzlādi
Ātrākai uzlādei un datu pārsūtīšanai
Kabeļa iekšpusē vairāki vadi darbojas kopā, lai nodrošinātu drošu un ātrāku uzlādi līdz 2,4 A.
Iekšējā elektroinstalācija ir izgatavota no 28 gabaliem ar 0,1 mm alvu pārklātu vara stiepli, kas pastiprināta ar 250D neilonu, lai izturētu un plīstu ilgstošas ​​lietošanas laikā.
Pastiprināti stresa mazināšanas punkti
Kabeļa iekšpusē ir 16 izolēti vadi, kas ir ietīti augstas kvalitātes vara pinumos, lai pastiprinātu izturību un izturību. Jaunās prettraucējumu konstrukcijas lepojas ar alumīnija folijas ekranējumu, kas aizsargā izolētos vadus no ārējiem elektromagnētiskiem traucējumiem.
Augstas kvalitātes TPE dizains
Izgatavots no videi draudzīga materiāla TPE, kabeļa ārējais apvalks ir izturīgs, taču elastīgs, kas palīdz absorbēt stresu un novērš šķelšanos un lūzumu. C tipa reversīvais savienotājs ļauj savienot kabeli ar ierīci jebkurā virzienā, novēršot problēmas, kas saistītas ar nepareizu ievietošanu.
Viens kabelis dažādu ierīču uzlādēšanai
Uzlādējiet un sinhronizējiet savas Micro USB ierīces, kā arī C tipa ierīces, izmantojot tikai vienu kabeli. Vienkārši pievienojiet USB jebkuram USB portam, izvēlieties savai ierīcei pareizo savienotāju, lai ātri sāktu uzlādi un datu sunhronizāciju. Specifikācijas Produkta nosaukums: Mi 2-in-1 USB kabelis (Micor USB līdz C tipam)
Tips: uzlādes un sinhronizācijas kabelis
Kabeļa garums: 30 cm
Krāsa: balta
Izejas porti: C tipa USB un mikro USB
Ievades ports: USB 2.0 (A tips)
description_ru - Микро-USB к типу C 30 мм
Тип C / Micro USB / Поддержка быстрой зарядки / Безопасная зарядка
Для более быстрой зарядки и передачи данных
Внутри кабеля несколько проводов работают вместе, обеспечивая безопасную и быструю зарядку током до 2,4 А.
Внутренняя проводка состоит из 28 кусков медной проволоки с луженым покрытием диаметром 0,1 мм, армированной нейлоном 250D, чтобы выдерживать разрывы при длительном использовании.
Усиленные точки снятия напряжения
Внутри кабеля имеются 16 изолированных жил, обернутых высококачественной медной оплеткой для повышения прочности и долговечности. Новая конструкция, защищающая от помех, может похвастаться экранированием из алюминиевой фольги, которая защищает изолированные проводники от внешних электромагнитных помех.
Высококачественный дизайн из ТПЭ
Внешняя оболочка кабеля, изготовленная из экологически чистого материала TPE, прочная, но гибкая, что помогает поглощать нагрузки и предотвращает раскалывание и поломку. Двусторонний разъем Type-C позволяет подключать кабель к устройству в любом направлении, избавляя от необходимости неправильного подключения.
Один кабель для зарядки разных устройств
Заряжайте и выполняйте синхронизацию устройств Micro USB, а также устройств Type-C, используя всего один кабель. Просто подключите USB-накопитель к любому USB-порту, выберите подходящий разъем для вашего устройства, чтобы быстро начать зарядку и синхронизацию данных. Технические характеристики Название продукта: USB-кабель Mi 2-в-1 (Micor USB — Type C)
Тип: Кабель для зарядки и синхронизации
Длина кабеля: 30 см
Белый цвет
Выходные порты: USB Type C и Micro USB
Входной порт: USB 2.0 (тип A)
EAN - 6970244524928
Features > Cable length - 0.3 m
Features > Colour of product - White
Warranty - 24
gross_weight - 0.1 kg
Package features > Packing quantity - 50 pc(s)
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 6050 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Gross height master carton - 140 mm
Package features > Gross depth master carton - 375 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 8.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.142 kg
Package features > Gross height (mm) - 95 mm
Package features > Gross depth (mm) - 65 mm
Package features > Gross width (mm) - 20.00 mm
Package features > Gross width master carton - 270 mm
Package features > Net weight master carton - 1 kg
Package features > PET - 14.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 2.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.01 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0001235 m³
Code - SJV4083TY
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Model - SJV4083TY
Name - Xiaomi | Micro USB to Type C | Charge & Sync Cable
Buttons > Input type - USB 2.0 (Type A)
Producer - Xiaomi
weight - 0.05 kg
Technical details > Gross weight - 0.02 kg
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Output type - USB Type C & Micro USB
Technical details > Net weight - 0.01 kg
Technical details > Producer product name - Micro USB to Type C
Technical details > Producer product family - Mi 2-in-1 USB Cable
Technical details > Producer - Xiaomi
Technical details > Type - Charge & Sync Cable
title_en - Xiaomi Mi Cable 2-in-1 Micro USB / Type C / 30 cm
title_lv - Xiaomi Mi Kabelis 2-in-1 Micro USB / Type C / 30 cm
title_ru - Xiaomi Mi Провод 2-in-1 Micro USB / Type C / 30 cm
13,54 €
Xiaomi Mi 2-in-1 USB Cable Micro USB BAL
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas