MPM MBL-35, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1102543 Preces kods: MBL-35
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ātrumi: 12
  • Blendera tips: Rokas blenderis
  • Jauda (W): 1200 W
  • Jaudas regulēšana: Ir
  • Krāsa: Balta
  • Putotājs: Nav
  • Trauka tilpums (l): Nav
Līdzīgi produkti
Šis produkts MPM MBL-35, White
Xiaomi smart blender, White
Adler AD 4085, White
Camry CR 4071, White/Beige
Mesko MS 4060, White/Grey
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
32,36 €
111,26 €
29,48 €
58,78 €
24,01 €
Ātrumi 12 9 2 2 2
Blendera tips Rokas blenderis Galda blenderis Galda blenderis Krūzes blenderis Galda blenderis
Jauda (W) 1200 W 1000 W 1000 W 1700 W 500 W
Jaudas regulēšana Ir Ir Ir Ir Ir
Krāsa Balta Balta Balta Balta Bēša Balta Pelēka
Ledus smalcināšana N/A Nav Nav Nav Nav
Pulsa funkcija Ir Nav Ir Ir Ir
Putotājs Nav Nav Nav Nav Nav
Smalcinātāja tilpums (l) Nav 1.6 Nav Nav Nav
Smalcinātājs Nav Ir Nav Nav Nav
Trauka tilpums (l) Nav 1.6 l 1.5 l 1 l 1 l
Turbo funkcija Ir Nav Nav Nav Nav
Vada garums (m) N/A N/A 1.2 N/A N/A
Visi parametri
Ātrumi : 12
Blendera tips : Rokas blenderis
Jauda (W) : 1200 W
Jaudas regulēšana : Ir
Krāsa : Balta
Ledus smalcināšana : N/A
Pulsa funkcija : Ir
Putotājs : Nav
Smalcinātāja tilpums (l) : Nav
Smalcinātājs : Nav
Trauka tilpums (l) : Nav
Turbo funkcija : Ir
Vada garums (m) : N/A
Papildus specifikācija
Apraksts - MBL-35 Rokas blenderis Blenderis ar garšu un garšu Meklējat uzticamu ierīci ikdienas ēdienu pagatavošanai? Iepazīstieties ar viegli lietojamo MBL-35 rokas blenderi, kas ir ideāli piemērots dažādiem kulinārijas uzdevumiem: sajaucot uzturvielām bagāta kokteiļa sastāvdaļas, pagatavojot samtainu dārzeņu krēmzupu vai sasmalcinot sīpolus un ķiplokus. Blendera veiktspēju novērtēs arī tie, kas gatavo maltītes maziem bērniem, senioriem un tiem, kam nepieciešams sasmalcināts ēdiens. To var viegli ievietot atvilktnē vai piekarināt uz sienas āķa. Ātruma regulēšana + Turbo funkcija 12 jaudas līmeņi Pielāgojiet blendera ātrumu atbilstoši savām gatavošanas vajadzībām. Ērts gredzens roktura augšpusē sniedz iespēju iestatīt blendera jaudu vienā no divpadsmit līmeņiem. Sāciet blenderēšanu ar zemu ātrumu un pakāpeniski to palieliniet. Jūs izvairīsieties no iespējamiem izšļakstījumiem un varēsiet kontrolēt sastāvdaļu smalkumu. Turbo funkciju izmantojiet, ja nepieciešami ātri rezultāti vai ja nepieciešams blenderēt saldētas sastāvdaļas. 1200 W Jaudīgs, ātrāks, efektīvāks Blendera jauda 1200 W ir pietiekama, lai ātri sasmalcinātu mīkstus produktus, kā arī saldētas zemenes, šokolādi vai riekstus. Izvēlieties izturīgu ierīci un izbaudiet tās priekšrocības gadiem ilgi. darbam augstā temperatūrā Izturīga un izturīga konstrukcija Blendera rokas atdalāmā daļa ir izgatavota no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas ir izturīgs pret netīrumiem un koroziju. Pilnībā pārtikai drošais materiāls papildus ļauj darboties augstā temperatūrā. Tas nozīmē, ka jūs varat blenderēt, piemēram, zupas krējuma sastāvdaļas tieši katlā pēc vārīšanas, bez nepieciešamības tās atdzesēt. Daudzpusīga lietošana Misa, sasmalcina un sasmalcina Viena maza ierīce un tik daudz iespēju. Rokas blenderis sniegs jums daudz kulinārijas gandarījuma un vienkāršos jūsu virtuves uzdevumus. Vai jums patīk veselīgi dzērieni? Palutiniet sevi ar samtainiem smūtijiem un barojošiem kokteiļiem. Savienojiet sastāvdaļas dažu sekunžu laikā, lai izveidotu aromātisku mērci dārzeņu salātu garšas uzlabošanai. Papildiniet savu ēdienkarti ar maizes pastām, humusu, krēmiem un citiem garšīgiem blenderu efektiem.
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 80 mm
ean - 5903151040190
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Griešanas naži - nerūsējošais tērauds
Iekļautie piederumi -
Izmēri -
izmērs augstums - 240 mm
izmērs platums - 140 mm
izmērs svars - 1000 g
Krāsa - balta
Ledus drupināšana - nav
nosaukums - Rokas blenderis MBL-35
Padoms - tērauds
Power - 1200 W
ražotājs - MPM
Tips - Rokas blenderis
Turbo/impulsa funkcija - jā
Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā - Jā
vendpn - MBL-35
Ātrumu skaits - 12
Description - Blender ręczny MBL-35 Blendowanie pełne smaków Szukasz niezawodnego urządzenia do przyrządzania codziennych dań? Poznaj prosty w obsłudze blender ręczny MBL-35. Sprzęt doskonale sprawdzi się w wielu kulinarnych działaniach zmiksuje składniki odżywczego koktajlu, przyrządzi aksamitną, warzywną zupę krem lub posieka cebulę czy czosnek. Działanie blendera docenią także osoby przygotowujące posiłki dla małych dzieci, seniorów oraz osób wymagających rozdrobnionych potraw. Z łatwością zmieścisz go w szufladzie lub zawiesisz na przyściennym haczyku.
Regulacja prędkości + funkcja Turbo
12 poziomów mocy
Dopasuj prędkość blendera do kulinarnych potrzeb. Wygodny w użyciu pierścień w górnej części rękojeści daje możliwość ustawienia mocy blendera na jednym z dwunastu poziomów. Rozpocznij blendowanie od niskich prędkości i stopniowo je zwiększaj. Unikniesz ewentualnego rozchlapywania i będziesz w stanie kontrolować stopień rozdrobnienia składników. Skorzystaj z funkcji Turbo, gdy potrzebujesz szybkiego efektu lub miksujesz zmrożone składniki.
Moc 1200 W
Mocniej, szybciej, efektywniej
Moc blendera 1200 W to potężna dawka siły, dzięki której błyskawicznie rozdrobnisz nie tylko miękkie produkty, ale także mrożone truskawki, czekoladę lub orzechy. Postaw na solidne urządzenie i korzystaj z jego zalet przez długie lata.
Do pracy w wysokich temperaturach
Trwałe i solidne wykonanie
Odłączana część ramienia blendującego jest wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, odpornej na zabrudzenia i korozję. Całkowicie bezpieczny materiał do kontaktu z żywnością dodatkowo pozwala na pracę w wysokich temperaturach. Oznacza to, że możesz miksować np. składniki zupy-kremu bezpośrednio w garnku, po zagotowaniu, bez konieczności ostygnięcia.
Wszechstronne zastosowanie
Miskuj, siekaj i rozdrabniaj
Jedno niewielkie urządzenie, a tak wiele możliwości. Ręczny blender przyniesie Ci wiele kulinarnej satysfakcji i uprości kuchenne zadania. Lubisz zdrowe napoje? Rozsmakuj się w aksamitnych smoothie i odżywczych koktajlach. W kilka sekund połącz składniki w aromatyczny sos, podkręcający smak warzywnej sałatki. Uzupełnij swoje menu o pasty do pieczywa, hummus, kremy i inne smaczne efekty pracy blendera.
Other features -
dimension depth - 80 mm
ean - 5903151040190
guarantee - 24
guarantee_type - external
Cutting knives - stainless steel
Accessories included -
Dimensions -
dimension height - 240 mm
dimension width - 140 mm
dimension weight - 1000 g
Color - white
Ice crushing - no
name - Hand blender MBL-35
Tip - steel
Power - 1200 W
producer - MPM
Type - Hand blender
Turbo/Pulse function - yes
Dishwasher safe - Yes
vendpn - MBL-35
No. of speeds - 12
32,36 €
MPM MBL-35, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas