BlitzWolf BW-GH1

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 897459 Preces kods: BW-GH1
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
32,69 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: USB
  • Tips: Over-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : RGB
Apgaismojums : Ir
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 108
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums USB

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : N/A
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Austiņas
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
description_lv - Izstrādāts vislabākajai spēļu pieredzei. Īpaši pieredzējušiem spēlētājiem, kas novērtē augstākās kvalitātes ierīces. Tām ir LED apgaismojums un moderns dizains. Ārējo trokšņu izslēgšanas funkcija ļaus jums atslābināties un klausīties savu iecienītāko spēli. Ja jums patīk iedziļināties spēlē, BlitzWolf austiņas noteikti ir ideāls risinājums. Perfektu skaņu nodrošina 50 mm vadīklas, kas ļauj jums justies tā, it kā aiz jums nepastāvētu visa pasaule. Austiņas ir vērstas uz spēcīgu vibrāciju uztveršanu, kas atgādina reālas skaņas. Uzlabotā zemo frekvenču vibrācijas sistēma ļauj atpazīt katru skaņu. Jūs būsiet pārsteigts, kad dzirdēsiet ienaidnieka soļu skaņu aiz muguras. Mikrofons ir paredzēts spēlētājiem, lai to uzstādītu vienā mirklī. Pateicoties tam, jūs nezaudēsiet enerģiju un nervus nevajadzīgai līkumošanai, un jūs uzturēsiet pastāvīgu kontaktu ar citiem spēlētājiem. Austiņas nosegs visas ausis un slāpēs visus nevēlamos trokšņus, kas nāk no ārpuses. Uzmanību piesaistošais RGB apgaismojums piešķir interesantu izskatu un papildina visu dizainu. Mīksts un pret bojājumiem izturīgs materiāls pārklāj austiņu iekšpusi. Sānu daļā ir viegli atrodams. Tur ir poga skaņas regulēšanai. Stabila, metāla augšējā daļa rada mazāku spiedienu uz galvu, savukārt apakšējā daļa padara tās vēl ērtākas. Austiņu kabelis ir pārklāts ar izturīgu un izturīgu PVC materiāla slāni. Tērauda USB kontaktdakša nodrošina nulles trauslumu. Austiņas var pievienot jebkurai spēļu ierīcei, datoram vai PlayStation tipa ierīcei. Impedance: -42 dB Tendence: 108 dB Frekvence: 20 Hz - 20 kHz Kabeļa garums: 220 cm Izmērs: 216,90 × 219,15 × 99,75 mm.
description_lv - Izveidots, lai iegūtu vislabāko spēļu pieredzi. Īpaši pieredzējušiem spēlētājiem, kuri novērtē visaugstākās kvalitātes ierīces. BlitzWolf austiņām ir LED apgaismojums un moderns dizains. Ārējo trokšņu izslēgšanas funkcija ļaus jums atpūsties un klausīties iecienīto spēli. Ja jums patīk iesaistīties spēlē, BlitzWolf austiņas noteikti ir ideāls risinājums jums. Ideālu skaņu nodrošina 50 mm vadotnes, kas liek justies tā, it kā visa pasaule pastāvētu aiz jums. Austiņas ir vērstas uz spēcīgu vibrāciju uztveršanu, kas līdzinās reālām skaņām. Uzlabotā basu vibrācijas sistēma ļauj atpazīt katru skaņu. Jūs būsiet pārsteigts, dzirdot ienaidnieka soļu skaņu aiz muguras. Mikrofons ir paredzēts spēlētājiem, lai to varētu iestatīt vienā mirklī. Pateicoties tam, jūs nezaudēsiet enerģiju un nervus nevajadzīgai locīšanai, un jūs pastāvīgi uzturēsiet kontaktus ar citiem spēlētājiem. Austiņas aptvers visas ausis un novērsīs visus nevēlamos trokšņus, kas nāk no ārpuses. Uzkrītošais RGB apgaismojums piešķir interesantu izskatu un papildina visu dizainu. Mīkstais un bojājumiem izturīgais materiāls pārklāj ausu aizsargu iekšpusi. Skaņas pielāgošanai ir poga. Stabila, metāla augšdaļa rada mazāku spiedienu uz galvu, bet apakšējā daļa padara tās vēl ērtākas. Austiņu kabelis ir pārklāts ar izturīgu PVC materiāla slāni. Tērauda USB spraudnis nodrošina nulles trauslumu. Austiņas var savienot ar jebkuru spēļu ierīci, datoru vai PlayStation. Impedance: -42dB Maigums: 108dB Frekvence: 20Hz - 20 kHz Kabeļa garums: 220 cm Izmērs: 216,90 × 219,15 × 99,75 mm
description_ru - Izstrādāts, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo spēļu pieredzi. Īpaši pieredzējušiem spēlētājiem, kas novērtē augstākās kvalitātes ierīces. Tām ir LED apgaismojums un moderns dizains. Ārējā trokšņu slāpēšanas funkcija ļauj jums atpūsties un klausīties savu iecienītāko spēli. Ja jums patīk ienirt spēlē, BlitzWolf austiņas noteikti būs ideāls risinājums jums. Perfektu skaņu nodrošina 50 mm diametra vadīklas, kas ļauj jums justies tā, it kā aiz jums nepastāvētu visa pasaule. Austiņas koncentrējas uz spēcīgu vibrāciju uztveršanu, kas līdzinās īstajām. Uzlabotā basa vibrācijas sistēma ļauj atpazīt katru skaņu. Būsiet pārsteigts, kad dzirdēsiet aiz sevis ienaidnieka soļus. Mikrofons ir veidots tā, lai spēlētāji to varētu pielāgot uzreiz. Pateicoties tam, jūs netērēsiet enerģiju un nervus nevajadzīgai līkumošanai, un jūs uzturēsiet pastāvīgu kontaktu ar citiem spēlētājiem. Austiņas pilnībā nosegs jūsu ausis un slāpēs jebkādu svešu troksni. Uzmanību piesaistošais RGB apgaismojums piešķir interesantu izskatu un papildina visu dizainu. Mīksts un pret bojājumiem izturīgs materiāls pārklāj austiņu iekšpusi. To ir viegli atrast sānos. Skaņas regulēšanai ir poga. Stabila metāla augšdaļa rada mazāku spiedienu uz galvu, savukārt apakšējā daļa padara tās vēl ērtākas. Austiņu kabelis ir pārklāts ar izturīgu un izturīgu PVC materiāla slāni. Tērauda USB kontaktdakša nodrošina nulles trauslumu. Austiņas var pievienot jebkurai spēļu ierīcei, datoram vai PlayStation. Impedance: -42 dB Jutība: 108 dB Frekvence: 20 Hz - 20 kHz Kabeļa garums: 220 cm Izmērs: 216,90 × 219,15 × 99,75 mm.
EAN - 5907489604376
gross_weight - 0.44 kg
Modelis - BW-GH1
Ražotājs - Blitzwolf
svars - 0.41 kg
title_lv - BlitzWolf BW-GH1 Gaming Spēļu Austiņas ar Mikrofonu / RGB / 2.2m Vads
title_lv - BlitzWolf BW-GH1 spēļu austiņas ar mikrofonu / RGB / 2,2 m kabelis
title_ru - BlitzWolf BW-GH1 spēļu austiņas ar mikrofonu / RGB / 2,2 m kabelis
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Headphones
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
description_en - Created for the best gaming experience. Especially for advanced players who appreciate the highest quality devices. They have LED lighting and fashionable design. The function of mute external noises will allow you to relax and listen to your favorite game.
If you like to get into the game, BlitzWolf headphones are certainly the perfect solution for you. The perfect sound is provided by 50 mm guides that make you feel as if the whole world does not exist behind you. The headphones are focused on catching strong vibrations that resemble real sounds. The advanced bass vibration system allows you to recognize every sound. You will be surprised when you hear the sound of your enemy's steps behind your back.
The microphone is designed for gamers to set it up in an instant. Thanks to it you will not lose energy and nerves for unnecessary bending, and you will keep in constant contact with other players. The headphones will cover the whole ears and will dull all unwanted noises coming from outside. Eye-catching RGB lighting adds an interesting look and completes the whole design.
The soft and damage resistant material covers the inside of earmuffs. On the side part, easy to find. There is a knob to adjust the sound. Stable, metal upper part causes less pressure on the head, while the lower part makes them even more comfortable. The headphone cable is covered with a strong and resistant layer of PVC material. The steel USB plug provides zero brittleness.
The headphones can be connected to any gaming device, computer or PlayStation type.
Impedance: -42dB
Tenderness: 108dB
Frequency: 20Hz - 20 kHz
Cable length: 220 cm
Size: 216.90 × 219.15 × 99.75 mm
description_lv - Izveidots, lai iegūtu vislabāko spēļu pieredzi. Īpaši pieredzējušiem spēlētājiem, kuri novērtē visaugstākās kvalitātes ierīces. BlitzWolf austiņām ir LED apgaismojums un moderns dizains. Ārējo trokšņu izslēgšanas funkcija ļaus jums atpūsties un klausīties iecienīto spēli.
Ja jums patīk iesaistīties spēlē, BlitzWolf austiņas noteikti ir ideāls risinājums jums. Ideālu skaņu nodrošina 50 mm vadotnes, kas liek justies tā, it kā visa pasaule pastāvētu aiz jums. Austiņas ir vērstas uz spēcīgu vibrāciju uztveršanu, kas līdzinās reālām skaņām. Uzlabotā basu vibrācijas sistēma ļauj atpazīt katru skaņu. Jūs būsiet pārsteigts, dzirdot ienaidnieka soļu skaņu aiz muguras.
Mikrofons ir paredzēts spēlētājiem, lai to varētu iestatīt vienā mirklī. Pateicoties tam, jūs nezaudēsiet enerģiju un nervus nevajadzīgai locīšanai, un jūs pastāvīgi uzturēsiet kontaktus ar citiem spēlētājiem. Austiņas aptvers visas ausis un novērsīs visus nevēlamos trokšņus, kas nāk no ārpuses. Uzkrītošais RGB apgaismojums piešķir interesantu izskatu un papildina visu dizainu.
Mīkstais un bojājumiem izturīgais materiāls pārklāj ausu aizsargu iekšpusi. Skaņas pielāgošanai ir poga. Stabila, metāla augšdaļa rada mazāku spiedienu uz galvu, bet apakšējā daļa padara tās vēl ērtākas. Austiņu kabelis ir pārklāts ar izturīgu PVC materiāla slāni. Tērauda USB spraudnis nodrošina nulles trauslumu.
Austiņas var savienot ar jebkuru spēļu ierīci, datoru vai PlayStation.
Impedance: -42dB
Maigums: 108dB
Frekvence: 20Hz - 20 kHz
Kabeļa garums: 220 cm
Izmērs: 216,90 × 219,15 × 99,75 mm
description_ru - Создан для наилучшего игрового процесса. Специально для продвинутых игроков, которые ценят устройства высочайшего качества. Они имеют светодиодное освещение и модный дизайн. Функция приглушения внешних шумов позволит расслабиться и послушать любимую игру.
Если вам нравится окунуться в игру, наушники BlitzWolf, безусловно, станут для вас идеальным решением. Идеальный звук обеспечивают направляющие диаметром 50 мм, которые создают ощущение, будто за вами не существует целого мира. Наушники ориентированы на улавливание сильных вибраций, напоминающих настоящие звуки. Усовершенствованная система вибрации низких частот позволяет распознавать каждый звук. Вы будете удивлены, когда услышите за своей спиной звук шагов врага.
Микрофон разработан для того, чтобы геймеры могли мгновенно его настроить. Благодаря ему вы не потеряете энергию и нервы на ненужные изгибы, а также будете поддерживать постоянный контакт с другими игроками. Наушники полностью закроют уши и заглушат все посторонние шумы. Привлекающая внимание RGB-подсветка добавляет интересный вид и завершает весь дизайн.
Мягкий и устойчивый к повреждениям материал покрывает внутреннюю часть наушников. На боковой части легко найти. Есть ручка для регулировки звука. Стабильная металлическая верхняя часть создает меньшее давление на голову, а нижняя часть делает их еще более удобными. Кабель наушников покрыт прочным и устойчивым слоем ПВХ-материала. Стальной USB-штекер обеспечивает нулевую хрупкость.
Наушники можно подключить к любому игровому устройству, компьютеру или PlayStation.
Импеданс: -42 дБ
Нежность: 108 дБ
Частота: 20 Гц - 20 кГц
Длина кабеля: 220 см
Размер: 216,90 × 219,15 × 99,75 мм
EAN - 5907489604376
gross_weight - 0.44 kg
Model - BW-GH1
Producer - Blitzwolf
weight - 0.41 kg
title_lv - BlitzWolf BW-GH1 Gaming Spēļu Austiņas ar Mikrofonu / RGB / 2.2m Vads
title_en - BlitzWolf BW-GH1 Gaming Headphones with Microphone / RGB / 2.2m Cable
title_ru - BlitzWolf BW-GH1 Gaming Headset Игровые наушники с Mикрофоном / RGB / 2.2m Kабель
32,69 €
BlitzWolf BW-GH1
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas