Steelseries Arctis Nova Pro X, Wireless, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 861607 Preces kods: 61521
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
310,83 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.07.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.07.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.07.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.07.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.07.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 17.07.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Pieslēgums: Wireless
  • Tips: Over-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 40000
Frekvenču diapazons min, Hz : 10
Jutība, dB : 93
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Izvelkams
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm, Bluetooth, Wireless

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 38
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : N/A
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators - ātrā uzlāde
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 22
Augstums - 0.1010
Austiņu funkcijas - Austiņas
Austiņu funkcijas - Bezvadu austiņas
Austiņu funkcijas - telpiskais audio
Austiņu funkcijas - Trokšņu slāpēšanas austiņas
Austiņu funkcijas - akustika - Daļēji atvērtas austiņas
Austiņu funkcijas - ausu spilventiņu materiāls - ādas imitācija
Austiņu funkcijas - frekvenču diapazons - 10 - 40000
Austiņu funkcijas - izkropļojumi - < 1%
Austiņu funkcijas - jutība - 93
Austiņu funkcijas - pretestība - 38
Austiņu funkcijas - trokšņu slāpēšanas tehnoloģija - aktīvā
BrandCode - STEELSERIES
Bruto svars - 1.3400
ean - 5707119041072
EAN - 5707119041072
Eans - 5707119041072
EAN_kods - 5707119041072
Funkcijas - konfigurācija, izmantojot lietotni
Garums - 0.2740
Grupa - AUDIO > AUSTIŅAS > BEZVADU AUSTIŅAS > SPĒĻU AUSTIŅAS > AUSTIŅAS AR MIKROFONU > AUSTIŅAS AR AUSTIŅĀM PĀRI AUSĪM
Izmēri - svars - 336
Kastes saturs - kastes saturs - 3,5 mm audio kabelis
Kastes saturs - kastes saturs - USB-A -- USB-C kabelis
kategorija - Perifērijas ierīces|HiFi un audio|Galviņas
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
Kategorija_1 - Audio
Kategorija_2 - Austiņas ar mikrofonu
kods - 61521
LongDescription ET - Dubults savienojums Dubultie USB savienojumi atbalsta dažādas platformas, piemēram, Xbox One, Xbox Series X/S vai PC. Šī funkcija nozīmē lielāku elastību un savietojamību, ļaujot lietotājiem viegli pārslēgties starp dažādām ierīcēm bez papildu adapteriem. Tas ir ērts risinājums tiem, kam patīk spēlēt spēles dažādās platformās. Nova Pro akustiskā sistēma Nova Pro akustiskā sistēma kopā ar augstas kvalitātes Hi-Res spējīgiem draiveriem un Sonar programmatūru nodrošina augstas izšķirtspējas skaņas kvalitāti. Šī skaņas sistēma ir paredzēta audiofīļiem un nopietniem spēlētājiem, kuri novērtē kristāldzidru skaņu un vēlas personalizēt savu audio pieredzi. Aktīvā trokšņu slāpēšana Aktīvā trokšņu slāpēšanas (ANC) funkcija apvienojumā ar caurspīdīguma režīmu ļauj lietotājiem bloķēt nevēlamu fona troksni vai nepieciešamības gadījumā dzirdēt apkārtējās vides skaņas. ANC ir noderīga biroja darbiniekiem vai ceļotājiem, kuriem nepieciešams koncentrēties, savukārt Caurspīdīguma režīms ir ērta funkcija, ja nepieciešams apzināt apkārtni. Divas baterijas Divu bateriju sistēma, ko var ātri nomainīt, nodrošina neierobežotu atskaņošanas laiku. Tas ir īpaši svarīgi garām spēļu sesijām vai intensīvām darba dienām, kad lietotājiem nav jāuztraucas par akumulatora izlādēšanos. 2,4 GHz, Bluetooth vai abas Vienlaicīga 2,4 GHz un Bluetooth audio savienojamība ļauj vienlaicīgi spēlēt spēles un atskaņot mobilo audio. Tas nozīmē, ka lietotāji var klausīties spēles audio, vienlaikus atbildot uz zvaniem vai klausoties mūziku no mobilās ierīces, lai nodrošinātu papildu ērtības. Uz mākslīgo intelektu balstīts trokšņu slāpēšanas mikrofons Uz mākslīgo intelektu balstīts trokšņu slāpēšanas mikrofons ar iebūvētu ievelkamu konstrukciju nodrošina skaidru saziņu spēlēs vai videokonferencēs, vienlaikus samazinot apkārtējo troksni. Slēptais dizains nozīmē, ka mikrofonu var paslēpt, kad tas netiek izmantots, nodrošinot estētiskāku izskatu un aizsardzību. OLED panelis OLED panelis, kas ļauj tieši kontrolēt ekvalaizeru un iestatījumus, sniedz lietotājiem papildu kontroli pār audio pieredzi. Šis ekrāns ļauj viegli mainīt skaņas iestatījumus, neizmantojot datoru vai mobilo ierīci, kas ir noderīgi tiem, kuri vēlas veikt ātrus un vienkāršus pielāgojumus.
LongDescription LV - Dubulta savienojamība Divi USB savienojumi atbalsta dažādas platformas, piemēram, Xbox One, Xbox Series X/S vai PC. Šī funkcija nodrošina lielāku elastību un savietojamību, ļaujot lietotājiem viegli pārslēgties starp dažādām ierīcēm bez papildu adapteriem. Tas ir ērts risinājums tiem, kam patīk spēlēt spēles dažādās platformās. Nova Pro akustiskā sistēma Nova Pro akustiskā sistēma, kas aprīkota ar augstas kvalitātes Hi-Res spējīgiem draiveriem un Sonar programmatūru, nodrošina augstas izšķirtspējas skaņas kvalitāti. Šī skaņas sistēma ir paredzēta audiofīļiem un nopietniem spēlētājiem, kuri novērtē kristāldzidru skaņu un vēlas personalizēt savu audio pieredzi. Aktīvā trokšņu slāpēšana Aktīvā trokšņu slāpēšanas (ANC) funkcija kopā ar caurspīdīguma režīmu ļauj lietotājiem bloķēt nevēlamus fona trokšņus vai, ja nepieciešams, sadzirdēt vides skaņas. ANC ir noderīga biroja darbiniekiem vai ceļotājiem, kuriem nepieciešams koncentrēties, savukārt caurspīdīguma režīms ir ērta funkcija, ja nepieciešama apkārtējās vides apzināšanās. Divas baterijas Divu bateriju sistēma, ko var ātri nomainīt, nodrošina neierobežotu atskaņošanas laiku. Tas ir īpaši svarīgi garām spēļu sesijām vai intensīvām darba dienām, kad lietotājiem nav jāuztraucas par akumulatora izlādēšanos. 2,4 GHz, Bluetooth vai abas Vienlaicīga 2,4 GHz un Bluetooth audio savienojamība ļauj vienlaicīgi spēlēt spēles un atskaņot mobilo audio. Tas nozīmē, ka lietotāji var klausīties spēles audio, vienlaikus atbildot uz zvaniem vai klausoties mūziku no mobilās ierīces, tādējādi nodrošinot papildu ērtības. Uz mākslīgo intelektu balstīts trokšņu slāpēšanas mikrofons Uz mākslīgo intelektu balstīts trokšņu slāpēšanas mikrofons ar ievelkamu konstrukciju nodrošina skaidru saziņu spēlēs vai videokonferencēs, vienlaikus samazinot apkārtējo troksni. Ievelkamais dizains ļauj paslēpt mikrofonu, kad tas netiek izmantots, nodrošinot estētiskāku izskatu un aizsardzību. OLED tālvadības pults OLED tālvadības pults, kas nodrošina tiešu kontroli pār ekvalaizeru un iestatījumiem, sniedz lietotājiem papildu kontroli pār audio pieredzi. Izmantojot tās ekrānu, lietotāji var viegli pielāgot skaņas iestatījumus, neizmantojot datoru vai mobilo ierīci, kas ir izdevīgi tiem, kuri vēlas veikt ātrus un vienkāršus pielāgojumus.
MediumApraksts LV - Arctis Nova Pro Wireless ir paredzētas spēlētājiem un audiofīļiem, kuriem nepieciešamas austiņas, kas spēj nodrošināt augstas kvalitātes skaņu jebkurā vidē un jebkurā ierīcē. Šīs austiņas ir ideāli piemērotas garām spēļu sesijām un mūzikas baudīšanai, taču tās ir arī ideāli piemērotas cilvēkiem, kuri novērtē augstas izšķirtspējas audio un bieži pārvietojas, tāpēc viņiem ir nepieciešama ierīce, kas var sekot līdzi viņu aktīvajam dzīvesveidam. - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) un caurspīdīguma režīms - Vienlaicīga 2,4 GHz un Bluetooth savienojamība - Mikrofona trokšņu slāpēšana ar mākslīgo intelektu - Savietojamas ar Xbox One, Xbox Series X/S un personālajiem datoriem - Komplektā ir divas baterijas (var nomainīt ceļā) - OLED bāzes stacijas tālvadības pults
Mikrofons - trokšņu slāpēšanas mikrofons
Mikrofons - frekvenču diapazons - 100 - 6500
Mikrofons - jutība - -38 dBV/Pa
NameInWeb ET - Steelseries Nova Pro Wireless, Xbox One / Series X/S, melna - Bezvadu austiņas
NameInWeb LV - Steelseries Nova Pro Wireless, Xbox One / Series X/S, melna - Bezvadu austiņas
NetWeight - 0.3390
Nosaukums - SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X
Nosaukums - SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X, spēļu austiņas (melnas, ANC, USB-C, ligzda)
nosaukums - SteelSeries Arctis Nova Pro X bezvadu spēļu austiņas
Nosaukums ET - Steelseries Nova Pro X bezvadu austiņas
NosaukumsInWeb LV - Steelseries Nova Pro Wireless, Xbox One / Series X/S, melna - Bezvadu austiņas ar mikrofonu
Nosaukums LV - Bez. austiņas Steelseries Nova Pro X
Nosaukums LV - Bezvadu austiņas Steelseries Nova Pro X
Platums - 0.2220
Preces kods - 61521
ProducerCode - 61521
Ražotāja_kods - 61521
Ražotājs - SteelSeries
Ražotājs - Steelseries
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Savienojums - adapteris - USB-C
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Savienojums - saderība - DATORS
Savienojums - saderība - Spēļu konsole
Savienojums - savienotāja tips - Bluetooth
Savienojums - savienotāja tips - USB-C
ShortDescription -
Svars - 0,71
TariffNo - 85183000
Tilpums - 0.00614363
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
VidējaisApraksts ET - Arctis Nova Pro Wireless ir paredzētas spēlētājiem un audiofīļiem, kuriem ir nepieciešamas austiņas, kas spēj nodrošināt augstas kvalitātes skaņu jebkurā vidē un jebkurā ierīcē. Šīs austiņas ir ideāli piemērotas garām spēļu sesijām, kā arī mūzikas baudīšanai, un tās ir ideāli piemērotas arī cilvēkiem, kuri novērtē augstas izšķirtspējas skaņu un bieži atrodas kustībā, kam nepieciešama ierīce, kas var sekot līdzi viņu aktīvajam dzīvesveidam. - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) un caurspīdīguma režīms - Vienlaicīga 2,4 GHz un Bluetooth savienojamība - Mikrofona trokšņu slāpēšana, izmantojot mākslīgo intelektu - Savietojamība ar Xbox One, Xbox Series X/S un personālajiem datoriem - Komplektā iekļautas divas baterijas (iespējams nomainīt) - OLED bāzes stacijas konsole
VidējaisApraksts LV - Arctis Nova Pro Wireless bezvadu austiņas ir paredzētas spēlētājiem un audiofiliem, kuriem nepieciešamas austiņas, kas spēj nodrošināt augstas kvalitātes audio jebkurā vidē un jebkurā ierīcē. Šīs austiņas ir ideāli piemērotas ilgstošām spēļu sesijām un mūzikas baudīšanai. Lieliski piemērotas cilvēkiem, kuri novērtē augstas izšķirtspējas skaņu un bieži atrodas kustībā, tāpēc nepieciešama ierīce, kas spēj sekot līdzi viņu aktīvajam dzīvesveidam. • Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) un caurspīdīguma režīms; • Vienlaicīga 2,4 GHz un Bluetooth savienojamība; • Uz mākslīgā intelekta balstīta mikrofona trokšņu slāpēšana; • Saderīgas ar Xbox One, Xbox Series X/S un datoru; • Komplektā divas baterijas (var nomainīt, atrodoties ceļā); • OLED bāzes stacijas tālvadības pults.
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - SteelSeries
Vispārīgie parametri - tips - Virs auss
Battery - fast charging
Battery - battery life up to - 22
Height - 0.1010
Headphones features - Headset
Headphones features - Wireless headphones
Headphones features - spatial audio
Headphones features - Noise canceling headphones
Headphones features - acoustics - Semi-open headphones
Headphones features - ear cushions material - imitation leather
Headphones features - frequency response - 10 - 40000
Headphones features - distortion - < 1%
Headphones features - sensitivity - 93
Headphones features - impedance - 38
Headphones features - noise canceling technology - active
BrandCode - STEELSERIES
GrossWeight - 1.3400
ean - 5707119041072
EAN - 5707119041072
Eans - 5707119041072
EAN_code - 5707119041072
Functions - configuration using app
Length - 0.2740
Group - AUDIO > HEADPHONES > WIRELESS HEADPHONES > GAMING HEADSETS > OVER-EAR
Dimensions - weight - 336
Box contents - box contents - 3.5mm audio cable
Box contents - box contents - USB-A -- USB-C cable
category - Peripherals|HiFi & Audio|Headsets
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Category_1 - Audio
Category_2 - Headsets with microphone
code - 61521
LongDescription ET - Topelt ühendus
Topelt USB-ühendused toetavad paljusid platvorme nagu Xbox One, Xbox Series X/S või PC. See funktsioon tähendab suuremat paindlikkust ja ühilduvust, võimaldades kasutajatel lihtsalt vahetada erinevate seadmete vahel ilma täiendavaid adaptereid vajamata. See on mugav lahendus neile, kes naudavad mängimist erinevatel platvormidel. Nova Pro akustiline süsteem
Nova Pro akustiline süsteem koos kvaliteetsete Hi-Res võimeliste draiverite ja Sonar tarkvaraga pakub kõrglahutusega helikvaliteeti. See helisüsteem on mõeldud audiofiilidele ja tõsistele mänguritele, kes hindavad kristallselget heli ja soovivad oma helikogemust isikupärastada. Aktiivne mürasummutus
Aktiivne mürasummutuse (ANC) funktsioon koos Läbipaistvusrežiimiga võimaldab kasutajatel blokeerida soovimatu taustamüra või vajadusel keskkonna helisid kuulda. ANC on kasulik kontoritöötajatele või reisijatele, kes vajavad keskendumist, samas kui Läbipaistvusrežiim on mugav funktsioon, kui on vaja olla teadlik oma ümbrusest. Kaks akut
Kahe akuga süsteem, mida on võimalik kiiresti vahetada, tagab piiramatu mängimisaja. See on eriti oluline pikaajaliste mängusessioonide või intensiivsete tööpäevade korral, kus kasutajad ei pea muretsema aku tühjenemise pärast. 2.4GHz, Bluetooth või mõlemad
Samaaegne 2.4GHz ja Bluetooth heliühenduvus võimaldab mängu ja mobiili audio üheaegset mängimist. See tähendab, et kasutajad saavad kuulata mänguheli ja samal ajal vastata kõnedele või kuulata muusikat oma mobiilseadmest, mis lisab kasutusmugavust. AI-põhine mürasummutusega mikrofon
AI-põhise mürasummutusega mikrofon, millel on varjatud sissetõmmatav disain, tagab selge suhtluse mängudes või videokonverentsidel, vähendades samal ajal ümbritsevat müra. Varjatud disain tähendab, et mikrofon saab peita, kui seda ei kasutata, pakkudes esteetilisemat välimust ja kaitset. OLED pult
OLED pult, mis võimaldab otsest kontrolli EQ ja seadete üle, annab kasutajatele täiendava kontrollitaseme oma helikogemuse üle. Selle ekraani kaudu saab lihtsalt muuta heliseadeid, ilma et peaks kasutama arvutit või mobiilseadet, mis on kasulik nende jaoks, kes soovivad kiireid ja lihtsaid kohandusi teha.
LongDescription EN - Dual Connectivity
Dual USB connections support various platforms such as Xbox One, Xbox Series X/S, or PC. This feature offers greater flexibility and compatibility, allowing users to easily switch between different devices without the need for additional adapters. It's a convenient solution for those who enjoy gaming on various platforms. Nova Pro Acoustic System
The Nova Pro acoustic system, featuring high-quality Hi-Res capable drivers and Sonar software, delivers high-definition audio quality. This sound system is designed for audiophiles and serious gamers who appreciate crystal-clear sound and want to personalize their audio experience. Active Noise Cancellation
The active noise cancellation (ANC) feature, along with Transparency Mode, allows users to block unwanted background noise or, when needed, hear environmental sounds. ANC is useful for office workers or travelers who need focus, while Transparency Mode is a convenient feature when awareness of the surroundings is required. Dual Batteries
A dual-battery system that can be quickly swapped ensures unlimited playtime. This is particularly important for long gaming sessions or intense workdays, where users don't have to worry about the battery running out. 2.4GHz, Bluetooth, or Both
Simultaneous 2.4GHz and Bluetooth audio connectivity allows for simultaneous gaming and mobile audio playback. This means users can listen to in-game audio while answering calls or listening to music from their mobile device, adding convenience. AI-Based Noise-Canceling Microphone
An AI-based noise-canceling microphone with a retractable design ensures clear communication in games or video conferences while reducing ambient noise. The retractable design allows the microphone to be hidden when not in use, providing a more aesthetic appearance and protection. OLED Remote
The OLED remote, which provides direct control over EQ and settings, gives users an additional level of control over their audio experience. Through its screen, users can easily adjust sound settings without the need for a computer or mobile device, which is beneficial for those who want quick and simple adjustments.
MediumDescription EN - Arctis Nova Pro Wireless is designed for gamers and audiophiles who need headphones capable of delivering high-quality audio in any environment and on any device. Ideal for long gaming sessions and enjoying music, these headphones are also perfect for individuals who appreciate high-resolution audio and are often on the move, requiring a device that can keep up with their active lifestyle. • Active noise cancellation (ANC) and Transparency Mode
• Simultaneous 2.4GHz and Bluetooth connectivity
• AI-based microphone noise cancellation
• Compatible with Xbox One, Xbox Series X/S, and PC
• Comes with two batteries (can be swapped out on the go)
• OLED Base Station remote
Microphone - noise canceling microphone
Microphone - frequency response - 100 - 6500
Microphone - sensitivity - -38 dBV/Pa
NameInWeb ET - Steelseries Nova Pro Wireless, Xbox One / Series X/S, must - Juhtmevaba peakomplekt
NameInWeb EN - Steelseries Nova Pro Wireless, Xbox One / Series X/S, black - Wireless headset
NetWeight - 0.3390
Name - SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X
Name - SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X, gaming headset (black, ANC, USB-C, jack)
name - SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless Gaming Headset
Name ET - Juhtmevaba Peakomplekt Steelseries Nova Pro X
NameInWeb LV - Steelseries Nova Pro Wireless, Xbox One / Series X/S, melna - Bezvadu austiņas ar mikrofonu
Name LV - Bez. austiņas Steelseries Nova Pro X
Name EN - Wireless Headset Steelseries Nova Pro X
Width - 0.2220
ProductCode - 61521
ProducerCode - 61521
Manufacturer_code - 61521
Producer - SteelSeries
Manufacturer - Steelseries
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Connection - adapter - USB-C
Connection - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Connection - compatibility - PC
Connection - compatibility - Gaming console
Connection - connector type - Bluetooth
Connection - connector type - USB-C
ShortDescription -
Weight - 0,71
TariffNo - 85183000
Volume - 0.00614363
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
MediumDescription ET - Arctis Nova Pro Wireless on loodud mänguritele ja audiofiilidele, kes vajavad kõrvaklappe, mis suudaksid pakkuda kvaliteetset heli igas keskkonnas ja seadmel. Ideaalne nii pikaks mängusessioonideks kui ka muusika nautimiseks, sobivad need kõrvaklapid suurepäraselt ka inimestele, kes hindavad kõrgresolutsiooniga heli ja on tihti liikvel, vajades seadet, mis suudab hoida sammu nende aktiivse elustiiliga. • Aktiivne mürasummutus (ANC) ja Transparency Mode režiim
• Samaaegne 2.4GHz ja Bluetooth ühendusvõimalus
• AI-baasil mikrofoni mürasummutus
• Xbox One, Xbox Series X/S ja PC ühilduv
• Komplektis kaks akut (võimalik jooksvalt vahetada)
• OLED Base Station pult
MediumDescription LV - Arctis Nova Pro Wireless bezvadu austiņas ir paredzētas spēlētājiem un audiofiliem, kuriem nepieciešamas austiņas, kas spēj nodrošināt augstas kvalitātes audio jebkurā vidē un jebkurā ierīcē. Šīs austiņas ir ideāli piemērotas ilgstošām spēļu sesijām un mūzikas baudīšanai. Lieliski piemērotas cilvēkiem, kuri novērtē augstas izšķirtspējas skaņu un bieži atrodas kustībā, tāpēc nepieciešama ierīce, kas spēj sekot līdzi viņu aktīvajam dzīvesveidam. • Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) un caurspīdīguma režīms;
• Vienlaicīga 2,4 GHz un Bluetooth savienojamība;
• Uz mākslīgā intelekta balstīta mikrofona trokšņu slāpēšana;
• Saderīgas ar Xbox One, Xbox Series X/S un datoru;
• Komplektā divas baterijas (var nomainīt, atrodoties ceļā);
• OLED bāzes stacijas tālvadības pults.
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - SteelSeries
General parameters - type - Over-ear
310,83 €
Steelseries Arctis Nova Pro X, Wireless, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas