Xiaomi Redmi Buds 6 Play, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1134321 Preces kods: BHR8773GL
Noliktavā 39 gab.
Garantija: 2 gadi
18,67 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 16
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 33
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Audio > Iebūvēts mikrofons - Jā
Austiņas - Elements - 10 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Skaņa - Stereo
Austiņas - Trokšņu slāpēšana - Nav pieejams no
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 7 stundas 30 minūtes
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 7 stundas 30 minūtes
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 7 stundas 30 minūtes
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 36 stundas (ar uzlādes korpusu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 36 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 36 stundas (ar uzlādējamu akumulatoru)
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 57 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 57 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 57 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 600 mAh (lādēšanas kārba)
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 600 mAh (uzlādes korpuss)
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 600 mAh (uzlādes kārba)
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Citas funkcijas > Krāsa - White
Darbības rādītāji > Trokšņa samazināšana - Jā
description_et - 10 mm dinamiskais draiveris jaudīgai skaņai AI austiņa skaidriem zvaniem Līdz 36 stundām akumulatora darbības laiks ar uzlādes korpusu 10 minūšu ātrā uzlāde nodrošina 3 stundu klausīšanās laiku Pieci ekvalaizera iestatījumi Izbaudiet izcilu skaņas kvalitāti ar Redmi Buds 6 Play bezvadu austiņām, kas paredzētas gan mūzikas entuziastiem, gan brīvroku zvaniem. Šīs austiņas apvieno augstas kvalitātes skaņu un izcilu dizainu. Redmi Buds 6 Play ir vieglas un pārnēsājamas, ar ausīs iebūvētu dizainu, tās ir īpaši mazas un sver tikai 3,6 gramus, tāpēc jūs varat pat aizmirst, ka ausīs ir austiņas. Augstāko skaņas kvalitāti nodrošina 10 mm dinamiskie skaļruņi, kas nodrošina spēcīgākus basus un bagātīgu, visaptverošu audio pieredzi. Xiaomi Acoustics Lab ekspertu noregulētas austiņas ar pieciem pielāgojamiem ekvalaizera iestatījumiem, tāpēc varat pielāgot skaņu savām personīgajām vēlmēm. Izcili skaidras sarunas Mākslīgā intelekta balss algoritmi precīzi atšķir cilvēka balsi no fona trokšņiem, efektīvi samazinot fona trokšņus pat trokšņainā vidē, tāpēc sarunas skan skaidri un skaļi, lai kur jūs atrastos. Ilgstoša akumulatora darbība Ar vienu uzlādi varat baudīt līdz pat 7,5 stundām nepārtrauktas klausīšanās laika. Izmantojot komplektā iekļauto uzlādes korpusu, klausīšanās laiku var pagarināt līdz iespaidīgām 36 stundām. Un, kad akumulators izlādējas, ar 10 minūšu uzlādi jūs varēsiet klausīties vēl 3 stundas ilgāk. Bluetooth® 5.4 Redmi Buds 6 Play ir aprīkotas ar Bluetooth 5.4 tehnoloģiju, kas nodrošina stabilāku un ātrāku savienojumu ar mazāku kavēšanos. Tas nodrošina vienmērīgu skaņas pārraidi, padarot tās ideāli piemērotas spēlēm, video zvaniem un augstas izšķirtspējas satura straumēšanai. Viegli pielāgojiet savas austiņas, izmantojot Xiaomi Earbuds lietotni, kas ļauj viegli pielāgot austiņu iestatījumus. Mainiet ekvalaizera iestatījumus, atjauniniet programmaparatūru un pat atrodiet savas austiņas, ja tās pazudušas - un to visu varat ērti izdarīt, izmantojot viedtālruni. Google Fast Pair Ar Google Fast Pair tehnoloģiju Redmi Buds 6 Play savienošana pārī ar jūsu Android ierīci ir ātra un vienkārša. Vienkārši atveriet uzlādes paliktni pie tālruņa, un ekrānā parādīsies paziņojums, kas ļaus ātri un bez problēmām izveidot savienojumu. Fiziskā poga Uz uzlādes paliktņa esošā fiziskā poga nodrošina ērtāku savienošanu pārī nekā jebkad iepriekš.
description_lv -
description_lv - 10 mm dinamiskais draiveris jaudīgai skaņai AI trokšņu slāpēšana skaidriem zvaniem Akumulatora darbības ilgums līdz 36 stundām ar uzlādes futrālīti 10 minūšu ātrā uzlāde nodrošina 3 stundu klausīšanās laiku Pieci ekvalaizera iestatījumi Izbaudiet izcilu skaņas kvalitāti ar Redmi Buds 6 Play bezvadu austiņām, kas paredzētas mūzikas entuziastiem, kā arī brīvroku zvanīšanai. Šīs austiņas apvieno augstas kvalitātes skaņu un īpaši ērtu dizainu. Vieglas un pārnēsājamas Redmi Buds 6 Play austiņas ar iebūvētu ausīs dizainu ir ļoti mazas un sver tikai 3,6 gramus, tāpēc jūs varat pat aizmirst, ka tās ir ausīs. Izcila skaņas kvalitāte 10 mm dinamiskie skaļruņi nodrošina spēcīgākus basus un bagātīgu, visaptverošu skaņas pieredzi. Xiaomi Acoustics Lab ekspertu noregulētas un ar pieciem pielāgojamiem ekvalaizera iestatījumiem, jūs varat pielāgot skaņu atbilstoši savām personīgajām vēlmēm. Izcili skaidri zvani Mākslīgā intelekta balss algoritmi precīzi atšķir cilvēka balsi no fona trokšņiem, efektīvi samazinot fona trokšņus pat trokšņainā vidē, tāpēc sarunas skan skaidri un skaļi, lai kur jūs atrastos. Ilgstoša akumulatora darbība Ar vienu uzlādi varat baudīt līdz pat 7,5 stundām nepārtrauktas klausīšanās laika. Izmantojot komplektā iekļauto uzlādes korpusu, klausīšanās laiku var pagarināt līdz iespaidīgajām 36 stundām. Un, ja akumulators tomēr izlādējas, varat klausīties 3 stundas, uzlādējot tikai 10 minūtes. Bluetooth® 5.4 Redmi Buds 6 Play ir aprīkotas ar Bluetooth 5.4 tehnoloģiju, kas nodrošina stabilāku un ātrāku savienojumu ar mazāku kavēšanos. Tas nodrošina vienmērīgu skaņas pārraidi, padarot tās ideāli piemērotas spēlēm, videozvaniem un augstas izšķirtspējas satura straumēšanai. Viegli pielāgojiet savas austiņas Xiaomi Earbuds lietotne ļauj viegli pielāgot austiņu iestatījumus. Mainiet ekvalaizera iestatījumus, atjauniniet programmaparatūru un pat atrodiet savas austiņas, ja tās pazudušas, un to visu varat izdarīt, izmantojot viedtālruni. Google Fast Pair Ar Google Fast Pair tehnoloģiju Redmi Buds 6 Play savienošana ar Android ierīci ir ātra un vienkārša. Vienkārši atveriet uzlādes vāciņu pie tālruņa, un ekrānā parādīsies paziņojums, kas ļaus ātri un bez traucējumiem izveidot savienojumu. Fiziskā poga Fiziskā poga uz uzlādes vāciņa nodrošina ērtāku savienošanu pārī nekā jebkad iepriekš.
description_ru - 10 mm dinamiskais draiveris jaudīgai skaņaiImākslīgā intelekta trokšņu slāpēšana skaidrām sarunāmBaterija darbojas līdz 36 stundām ar uzlādes korpusu10 minūšu ātrā uzlāde nodrošina 3 stundu klausīšanās laikuPiecus ekvalaizera iestatījumus Izbaudiet izcilu skaņas kvalitāti ar Redmi Buds 6 Play bezvadu austiņām, kas paredzētas mūzikas cienītājiem, kā arī brīvroku zvanīšanai. Šīs austiņas apvieno augstas kvalitātes skaņu un īpaši ērtu dizainu. Vieglas un pārnēsājamas Redmi Buds 6 Play iebūvējamās austiņas ir ļoti mazas un sver tikai 3,6 gramus, tāpēc jūs pat varat aizmirst, ka tās ir ausīs. Izcila skaņas kvalitāte 10 mm dinamiskie skaļruņi nodrošina spēcīgākus basus un bagātīgu, visaptverošu skaņu. Xiaomi Acoustics Lab ekspertu noregulētas un aprīkotas ar pieciem pielāgojamiem ekvalaizera iestatījumiem, tāpēc varat pielāgot skaņu pēc savām vēlmēm. Izcili skaidri zvani Mākslīgā intelekta balss algoritmi precīzi atšķir cilvēka balsi no fona trokšņiem, efektīvi samazinot fona trokšņus pat trokšņainā vidē, tāpēc sarunas skan skaidri un skaļi, lai kur jūs atrastos. Ilgstoša akumulatora darbība Izbaudiet līdz pat 7,5 stundām nepārtrauktas klausīšanās bez uzlādes. Pateicoties komplektā iekļautajam uzlādes korpusam, klausīšanās laiku var pagarināt līdz iespaidīgajām 36 stundām. Ja akumulators izlādējas, varat klausīties vēl 3 stundas, izmantojot tikai 10 minūšu uzlādi. Bluetooth® 5.4 Redmi Buds 6 Play ir aprīkotas ar Bluetooth 5.4 tehnoloģiju, kas nodrošina stabilāku un ātrāku savienojumu ar mazāku kavēšanos. Tas nodrošina vienmērīgu skaņas pārraidi, padarot tās ideāli piemērotas spēlēm, videozvaniem un augstas izšķirtspējas satura straumēšanai. Viegli pielāgojiet savas austiņas Xiaomi Earbuds lietotne ļauj viegli pielāgot austiņu iestatījumus. Mainiet ekvalaizera iestatījumus, atjauniniet programmaparatūru un pat atrodiet savas austiņas, ja tās ir pazudušas, un to visu varat izdarīt, ērti izmantojot viedtālruni. Google Fast Pair Pateicoties Google Fast Pair tehnoloģijai, Redmi Buds 6 Play austiņu savienošana ar jūsu Android ierīci ir ātra un vienkārša. Vienkārši atveriet uzlādes vāciņu blakus tālrunim, un ekrānā parādīsies paziņojums, kas ļaus ātri un bez problēmām izveidot savienojumu. Fiziskā poga Fiziskā poga uz uzlādes vāciņa nodrošina ērtāku savienošanu pāri nekā jebkad iepriekš.
description_short_en - Bezvadu austiņas ausīs Trokšņu slāpēšanas mikrofons zvaniem brīvroku režīmā Drošs Bluetooth 5.4 savienojums Akumulatora darbības ilgums līdz 7,5 h / līdz 36 h ar uzlādes korpusu IPX4 pret šļakatām izturīgs dizains
description_short_et - Bezvadu austiņas austiņās Bezvadu mikrofons ar trokšņu slāpēšanu zvaniem brīvroku režīmā Robusta Bluetooth 5.4 savienojamība Akumulatora darbības laiks līdz 7,5 stundām / 36 stundas ar uzlādes futrālīti IPX4 pret šļakatām izturīgs dizains
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu austiņas ausīs Trokšņus slāpējošs mikrofons zvaniem brīvroku režīmā Uzticama Bluetooth 5.4 savienojamība Akumulatora darbības ilgums līdz 7,5 stundām / 36 stundas ar uzlādes korpusu IPX4 ūdensizturīgs dizains
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
EAN - 6941812791271
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 57 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 600 mAh (uzlādes korpuss)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 7 stundas 30 minūtes
Enerģijas avots - Darbības laiks - 36 stundas (ar uzlādes korpusu)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 7042 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 40.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 80.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 70.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 0.14 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.01 kg
Kods - BHR8773GL
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Kopā - svars (g) - 3,6
Mikrofons - Mikrofona tips - Ar fona trokšņu filtrēšanu
Mikrofons - Mikrofona tips - Ar trokšņu izolāciju
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Trokšņu slāpēšanas mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Trokšņu slāpēšanas mikrofons
name_et - Xiaomi Redmi Buds 6 Play bezvadu austiņas, baltas
Nosaukums - Xiaomi Redmi Buds 6 Play | Iebūvēts mikrofons | Bluetooth | Balts
nosaukums_lv - Xiaomi bezvadu austiņas Redmi Buds 6 Play, baltas
nosaukums_lv - Xiaomi bezvadu austiņas Redmi Buds 6 Play, baltas
nosaukums_ru - Xiaomi Redmi Buds 6 Play bezvadu austiņas, baltas
ražotāja_kods - BHR8773GL
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Savienojamība - diapazons - 10 m
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Darba rādiuss - 10 m
Savienojums - Darba rādiuss - 10 м
Savienojums - Vadības pogas - Skārienjutīga braukšana
Savienojums - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Skaļruņi - Draiveri - 10 mm
Skaļruņi - Draiveri - 10 mm
Skaļruņi - Elements - 10 mm
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Noise-cancelling - Nav
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Trokšņa samazināšana - Nav pieejams
Skaļruņi - Trokšņu slāpēšana - Nav
svītrkods - 6941812791271
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - 10 minūšu uzlādes laiks atbilst 3 stundām mūzikas klausīšanās; Dinamisks 10 mm skaļrunis
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.04 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produkta nosaukums - Redmi Buds 6 Play
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
Tehniskā informācija > Savienotāja tips - Bluetooth
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - S, M un L silikona spilventiņi
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - S, M, L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IPX4
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Pret šļakatām izturīgs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - S, M un L izmēra silikona spilventiņi
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IPX4
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Izturība pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Aizsargs pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IPX4
Vispārīgi - Svars (g) - 3,6
Vispārīgi - Svars (g) - 3,6
Vispārīgi - Svars (g) - 3.6
zīmols - Xiaomi
Audio > Built-in microphone - Yes
Kõrvaklapid - Elemendid - 10 mm
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Kõrvaklapid - Mürasummutus - Puudub
Toide - Aku kestvus - 7 tundi 30 minutit
Power source - Battery life - 7 hours 30 minutes
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 7 часов 30 минут
Power source - Battery life - 36 hours (with charging case)
Toide - Aku kestvus - 36 tundi (koos laadimiskarbiga)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 36 часов (с зарядным аккумулятором)
Toide - Aku mahutavus - 57 mAh
Power source - Battery capacity - 57 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 57 mAh
Toide - Aku mahutavus - 600 mAh (laadimiskarp)
Power source - Battery capacity - 600 mAh (charging case)
Источник питания - Емкость аккумулятора - 600 mAh (коробка для зарядки)
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
Other features > Colour - White
Performance > Noise reduction - Yes
description_et - 10 mm dünaamiline draiver võimsa heli jaoks AI-müravähendus selgete kõnede jaoks Kuni 36 tundi kestev aku koos laadimiskarbiga 10-minutiline kiirlaadimine annab 3 tundi kuulamisaega Viis EQ seadet Naudi erakordset helikvaliteeti Redmi Buds 6 Play juhtmevabade kõrvaklappidega, mis on loodud nii muusikaentusiastidele kui ka käed-vabad kõnede tegemiseks. Need kõrvaklapid ühendavad kvaliteetse heli ja ülimugava disaini. Kerge ja kaasaskantav
Kõrvasisese disainiga Redmi Buds 6 Play kõrvaklapid on üliväiksed ja kaaluvad vaid 3,6 grammi, nii et võid isegi unustada, et sul kõrvaklapid kõrvas on. Ülim helikvaliteet
10 mm dünaamilised draiverid pakuvad täiustatud bassi ja rikkalikku, kaasahaaravat helielamust. Xiaomi Acoustics Lab ekspertide poolt häälestatud ja viie kohandatava EQ seadistusega saad heli oma isikliku eelistuse järgi kohandada. Erakordselt selged kõned
AI häälealgoritmid eristavad täpselt inimhäält taustamürast, vähendades tõhusalt taustamüra isegi mürarikkas keskkonnas, nii et vestlused kõlavad selgelt ja valjult, kustahes sa ka ei viibiks. Kauakestev aku
Naudi kuni 7,5 tundi katkematut kuulamisaega ühe laadimisega. Kaasasoleva laadimiskarbiga saad kuulamisaega pikendada muljetavaldava 36 tunnini. Ja kui aku saabki tühjaks, saad vaid 10-minutilise laadimisega 3 tundi kuulamisaega juurde. Bluetooth® 5.4
Redmi Buds 6 Play on varustatud Bluetooth 5.4 tehnoloogiaga, mis tagab stabiilsema ja kiirema ühenduse väiksema viivitusega. See tagab sujuva heli edastamise, muutes need ideaalseks mängimiseks, videokõnedeks ja kõrglahutusega sisu striimimiseks. Kohanda oma kõrvaklappe lihtsalt
Xiaomi Earbuds rakendus võimaldab sul hõlpsasti kohandada oma kõrvaklappide seadeid. Vaheta EQ seadeid, uuenda püsivara ja isegi leia oma kõrvaklapid, kui need on kadunud – kõik mugavalt oma nutitelefonist. Google Fast Pair
Google Fast Pair tehnoloogiaga on Redmi Buds 6 Play ühendamine Android seadmega kiire ja lihtne. Ava lihtsalt laadimiskarp telefoni lähedal ja ekraanile ilmub teade, mis võimaldab kiirelt ja sujuvalt ühenduse luua. Füüsiline nupp
Laadimiskarbi füüsiline nupp pakub mugavamat sidumist kui kunagi varem.
description_lv -
description_en - 10mm dynamic driver for powerful sound AI noise reduction for clear calls Battery lasting up to 36 hours with charging case A 10-minute quick charge provides 3 hours of listening time Five EQ settings Enjoy exceptional sound quality with the Redmi Buds 6 Play wireless headphones, designed for music enthusiasts as well as for hands-free calling. These headphones combine high-quality sound and ultra-comfortable design. Lightweight and portable
With an in-ear design, Redmi Buds 6 Play headphones are extremely small and weigh only 3.6 grams, so you can even forget that you have them in your ears. Superior sound quality
10mm dynamic drivers deliver enhanced bass and a rich, immersive sound experience. Tuned by Xiaomi Acoustics Lab experts and with five customizable EQ settings, you can adjust the sound to your personal preference. Exceptionally clear calls
AI voice algorithms accurately distinguish the human voice from background noise, effectively reducing background noise even in noisy environments, so conversations sound clear and loud wherever you are. Long lasting battery
Enjoy up to 7.5 hours of uninterrupted listening time on a single charge. With the included charging case, you can extend the listening time to an impressive 36 hours. And if the battery does run out, you can get 3 hours of listening time with just 10 minutes of charging. Bluetooth® 5.4
Redmi Buds 6 Play is equipped with Bluetooth 5.4 technology, which ensures a more stable and faster connection with less delay. This ensures smooth audio delivery, making them ideal for gaming, video calling and streaming high-definition content. Customize your headphones easily
The Xiaomi Earbuds app allows you to easily customize the settings of your headphones. Change EQ settings, update firmware, and even find your headphones if they're lost, all from the comfort of your smartphone. Google Fast Pair
With Google Fast Pair technology, connecting Redmi Buds 6 Play to an Android device is quick and easy. Simply open the charging case near the phone and a message will appear on the screen, allowing for a quick and smooth connection. A physical button
The physical button on the charging case offers more convenient pairing than ever before.
description_ru - 10 мм динамический драйвер для мощного звукаШумоподавление с помощью искусственного интеллекта для четкости разговоровАккумулятор, работающий до 36 часов с чехлом для зарядки10-минутная быстрая зарядка обеспечивает 3 часа прослушиванияПять настроек эквалайзера
Наслаждайтесь исключительным качеством звука с беспроводными наушниками Redmi Buds 6 Play, предназначенными для любителей музыки, а также для звонков в режиме громкой связи. Эти наушники сочетают в себе качественный звук и ультра-удобный дизайн. Легкий и портативный
Внутриканальные наушники Redmi Buds 6 Play чрезвычайно малы и весят всего 3,6 грамма, поэтому вы можете даже забыть, что они у вас в ушах. Превосходное качество звука
10-миллиметровые динамические излучатели обеспечивают улучшенные басы и насыщенный, захватывающий звук. Настроенный экспертами Xiaomi Acoustics Lab и оснащенный пятью настраиваемыми настройками эквалайзера, вы можете настроить звук по своему вкусу. Исключительно четкие звонки
Голосовые алгоритмы искусственного интеллекта точно отличают человеческий голос от фонового шума, эффективно снижая фоновый шум даже в шумной обстановке, поэтому разговоры звучат четко и громко, где бы вы ни находились. Долговечная батарея
Наслаждайтесь до 7,5 часов непрерывного прослушивания без подзарядки. Благодаря входящему в комплект чехлу для зарядки вы можете продлить время прослушивания до впечатляющих 36 часов. А если аккумулятор разрядится, вы сможете получить 3 часа прослушивания всего за 10 минут зарядки. Bluetooth® 5.4
Redmi Buds 6 Play оснащен технологией Bluetooth 5.4, которая обеспечивает более стабильное и быстрое соединение с меньшей задержкой. Это обеспечивает плавную передачу звука, что делает их идеальными для игр, видеозвонков и потоковой передачи контента высокой четкости. Легко настройте свои наушники
Приложение Xiaomi Earbuds позволяет легко настраивать параметры наушников. Меняйте настройки эквалайзера, обновляйте прошивку и даже находите наушники, если они потерялись, и все это не выходя из вашего смартфона. Google Fast Pair
Благодаря технологии Google Fast Pair подключить Redmi Buds 6 Play к устройству Android можно быстро и легко. Просто откройте зарядный чехол рядом с телефоном, и на экране появится сообщение, позволяющее быстро и плавно подключиться. Физическая кнопка
Физическая кнопка на чехле для зарядки обеспечивает более удобное сопряжение, чем когда-либо прежде.
description_short_en - Wireless in-ear headphones Noise-cancelling microphone for hands-free calls Reliable Bluetooth 5.4 connection Battery lasts up to 7.5 h / up to 36 h with the charging case IPX4 splash resistant design
description_short_et - Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid Müravähendusega mikrofon käed-vabad kõnedeks Töökindel Bluetooth 5.4 ühendus Aku kestab kuni 7,5 tundi / 36 tundi koos laadimiskarbiga IPX4 pritsmekindel disain
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные наушники-вкладыши Микрофон с шумоподавлением для звонков в режиме громкой связи Надежное соединение Bluetooth 5.4 Аккумулятор работает до 7,5 часов / 36 часов с чехлом для зарядки Водонепроницаемая конструкция IPX4
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
EAN - 6941812791271
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 57 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 600 mAh (charging case)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 7 hours 30 minutes
Enerģijas avots - Darbības laiks - 36 hours (with charging case)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 7042 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 40.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 80.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 70.00 mm
Package features > Gross weight - 0.14 kg
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.01 kg
Code - BHR8773GL
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Общее - Вес (г) - 3,6
Mikrofons - Mikrofona tips - Ar fona trokšņu filtrēšanu
Микрофон - Тип микрофона - С шумоизоляцией
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
Microphone - Microphone type - Noise-cancelling microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Mürasummutusega mikrofon
name_et - Xiaomi juhtmevabad kõrvaklapid Redmi Buds 6 Play, valge
Name - Xiaomi Redmi Buds 6 Play | Built-in microphone | Bluetooth | White
name_en - Xiaomi wireless earbuds Redmi Buds 6 Play, white
name_lv - Xiaomi wireless earbuds Redmi Buds 6 Play, white
name_ru - Xiaomi беспроводные наушники Redmi Buds 6 Play, белый
manufacturer_code - BHR8773GL
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.4
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.4
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Connectivity - Range - 10 m
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - Touch control
Savienojamība - Vadības pogas - Touch control
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.4
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Tööraadius - 10 m
Соединение - Рабочий радиус - 10 м
Ühendus - Juhtnupud - Puutetundlik juhtimine
Соединение - Кнопки управления - Сенсорное управление
Speakers - Drivers - 10 mm
Skaļruņi - Draiveri - 10 mm
Колонки - Элементы - 10 мм
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Noise-cancelling - None
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Колонки - Шумоподавление - Отсутствует
Speakers - Noise-cancelling - None
barcode - 6941812791271
Technical details > Other features - 10 minutes of charging equals 3 hours of music listening; Dynamic 10 mm speaker
Technical details > Net weight - 0.04 kg
Technical details > Producer product name - Redmi Buds 6 Play
Technical details > Producer - Xiaomi
Technical details > Connector type - Bluetooth
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - S, M и L силиконовые подушечки
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - S,M,L silicone earpads
General - Package contents - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX4
Üldine - Ilmastikukindlus - Pritsmekindel
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
General - Weather sealing - IPX4
General - Weather sealing - Splash proof
Общее - Погодная устойчивость - Защита от брызг
Общее - Погодная устойчивость - IPX4
Üldine - Kaal (g) - 3,6
Vispārīgi - Svars (g) - 3,6
General - Weight (g) - 3.6
brand - Xiaomi
18,67 €
Xiaomi Redmi Buds 6 Play, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas