USAMS Bluetooth headphones, TWS TD Series, Pink

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1116844 Preces kods: USA001422
Pasūtāms 15 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
22,50 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 18.07.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 18.07.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 18.07.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 18.07.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 18.07.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 15.07.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Rozā
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 108
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Rozā
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 32
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Pateicoties automātiskai savienošanai un savienošanai, skaņa piepilda telpu, radot unikālu audio pieredzi, kas nodrošina maksimālu komfortu un baudījumu. Pateicoties 13 mm diametra dinamiskajam skaļrunim, lietotājam ir iespēja baudīt skaņu visaugstākajā līmenī. Bagātīgākas detaļas un izceļas maigāks vokāls, sniedzot īstus skaņas svētkus, kas klausītāju pārnes uz dziļu emociju un izcilas skaņas pasauli. Augsta izturība iet roku rokā ar iespēju klausīties iecienītāko mūziku veselu nedēļu pēc pilnas uzlādes. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no tā, kur atrodaties vai ko darāt, varat stundām ilgi baudīt skaņu, neuztraucoties par uzlādi. Tas ne tikai nodrošina komfortu, bet arī sniedz pārliecību, ka mūzika jūs pavadīs visu laiku bez pārtraukumiem. Pusausu konstrukcija, viena austiņa sver tikai 3,6 g, nodrošinot jums komfortu un nesāpīgumu. Spēcīgāka aizsardzība pret traucējumiem iet roku rokā ar mazāku enerģijas patēriņu un augstāku efektivitāti, nodrošinot lietotājam stabilu un vienmērīgu audio pieredzi. Šī funkciju kombinācija nodrošina tīru un skaidru skaņu pat sarežģītos vides apstākļos, vienlaikus samazinot enerģijas patēriņu un nodrošinot efektīvu ierīces darbību. 3D stereoskaņu telpisko skaņu nodrošina neticami aizraujošu klausīšanās pieredzi, kas ļauj jums atrasties pašā notikumu epicentrā. Pateicoties šai modernajai skaņas tehnoloģijai, skaņas tiek atveidotas telpiski, ieskaujot klausītāju no visām pusēm un radot visaptverošu pieredzi, kas stimulē sajūtas un liek justies kā notikumu centrā. Automātiska savienošana un savienojums, kā arī bagātīga, maiga skaņas kvalitāte ir funkcijas, kas kopā nodrošina izcilu lietošanas pieredzi. Pateicoties automātiskajai savienošanai un savienošanai, ierīce ir gatava lietošanai acumirklī, novēršot nevajadzīgus konfigurēšanas soļus. Savukārt bagātīgā un delikātā skaņas kvalitāte ļauj pilnībā iejusties katrā iecienītākās mūzikas notī un niansē, piedāvājot pilnu augstas izšķirtspējas skaņu spektru. Jutīga skārienvadība un precīza komandu atpazīšana ir funkcijas, kas nodrošina vienmērīgu un intuitīvu ierīces darbību. Pateicoties jutīgajai skārienvadībai, pietiek pat ar maigu pieskārienu, lai aktivizētu funkciju, kas palielina lietošanas ērtumu. Savukārt precīza komandu atpazīšana ļauj veikt vēlamās darbības ātri un precīzi, bez liekas kavēšanās un neapmierinātības. Stilīgs izskats, kas ne tikai piesaista uzmanību, bet arī piešķir svaigumu un prieku ikdienas lietošanai. Tā estētika atsvaidzina apkārtējo vidi, padarot tā lietošanu vēl patīkamāku. Spilgtas, atsvaidzinošas un patīkamas krāsas piešķir ierīcei ne tikai pievilcīgu izskatu, bet arī rada pozitīvu atmosfēru ap to. Uz košām krāsām balstīta estētika piešķir enerģiju un atdzīvina apkārtni, padarot ierīces lietošanu vēl patīkamāku un iedvesmojošāku.
Audio vadība - Skaļuma regulēšana
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bluetooth funkcijas - A2DP (Stereo pārraide)
Bluetooth funkcijas - AVRCP (tālvadības pults)
Bluetooth funkcijas - HFP (brīvroku profils)
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (TWS)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
Caurlaides josla (maks.) - 20000 Hz
Caurlaides josla (min) - 20 Hz
Citas funkcijas - tehniskie dati Tātad USAMS Materiāls PC+ABS Krāsa Zaļa Uzlādes korpusa izmēri 27*46*55 mm Skaļruņa diametrs 13 mm SNR > 75 dB Impedance 32 Oh Austiņu akumulatora ietilpība 30 mAh Atskaņošanas laiks 5 stundas Uzlādes korpusa akumulatora ietilpība 230 mAh Uzlādes korpusa ieeja 5V-1A Svari Aptuveni 32 g Savienojuma diapazons 10 m Skaļruņa jutība 108db3 Frekvenču diapazons 20-20000 Hz BT versija 5.3 Austiņu uzlādes laiks Aptuveni 1,5 stundas Zvanīšanas laiks 3 stundas Korpusa uzlādes laiks Aptuveni 1,5 stundas Savietojamība Telefoniem/planšetdatoriem/lēpjdatoriem ar BT funkciju
description_lv - Izmantojot automātisko savienošanu pārī un savienojumu, skaņa aizpilda telpu, radot unikālu skaņas pieredzi maksimālam komfortam un baudījumam. Pateicoties dinamiska 13 mm skaļruņa izmantošanai, lietotājam ir iespēja baudīt skaņu visaugstākajā līmenī. Detaļām bagātāks un maigs vokāls izceļas, nodrošinot patiesu skaņas mielastu, kas pārved klausītāju dziļu emociju un izcilas skaņas pasaulē. Augsta izturība iet roku rokā ar iespēju klausīties savu iecienītāko mūziku veselu nedēļu ar pilnu uzlādi. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no tā, kur atrodaties vai ko darāt, varat baudīt skaņu stundām ilgi, neuztraucoties par uzlādi. Tas ne tikai nodrošina ērtības, bet arī sniedz jums sirdsmieru, ka jūsu mūzika būs ar jums vienmēr un bez pārtraukuma.
description_lv - Pateicoties automātiskai savienošanai un savienošanai, skaņa piepilda telpu, radot unikālu skaņas pieredzi maksimālam komfortam un baudījumam. Pateicoties dinamiskajam 13 mm skaļrunim, lietotājam ir iespēja baudīt skaņu visaugstākajā līmenī. Bagātīgākas detaļas un izceļas maigais vokāls, sniedzot īstus skaņas svētkus, kas klausītāju pārceļ dziļu emociju un izcilas skaņas pasaulē. Augsta izturība iet roku rokā ar iespēju ar pilnu uzlādi klausīties iecienītāko mūziku veselu nedēļu. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no tā, kur atrodaties vai ko darāt, varat stundām ilgi baudīt skaņu, neuztraucoties par uzlādi. Tas ne tikai nodrošina ērtības, bet arī sniedz jums pārliecību, ka mūzika vienmēr un bez pārtraukuma būs ar jums.
description_ru - Pateicoties automātiskai savienošanai un savienošanai, skaņa piepilda telpu, radot unikālu skaņas pieredzi maksimālam komfortam un baudījumam. 13 mm diametra dinamiskais draiveris nodrošina lietotājam iespēju baudīt visaugstākā līmeņa skaņu. Izceļas bagātīgākas detaļas un maigāks vokāls, radot īstu skaņas svētkus, kas klausītāju pārnes dziļu emociju un izcilas skaņas pasaulē. Augsta izturība ir apvienota ar iespēju klausīties iecienītāko mūziku visu nedēļu bez uzlādes. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no tā, kur atrodaties vai ko darāt, varat stundām ilgi baudīt skaņu, neuztraucoties par uzlādi. Tas ne tikai nodrošina ērtības, bet arī sniedz jums pārliecību, ka mūzika vienmēr būs ar jums, bez pārtraukuma.
Diapazons - 10 m
dimensijas dziļums - 35 mm
Dizains - In-ear
ean - 6958444910215
EAN - 6958444910215
garantija - 12
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 0.06 kg
Iekļautie piederumi -
Impedance - 32 Ω
izmērs augstums - 180 mm
izmērs platums - 95 mm
izmērs svars - 90 g
Jutīgums - 108 dB
Krāsa - Rozā
Mikrofons - iebūvēts
Mikrofons - Jā
Modelis - BHUTD03
nosaukums - Bluetooth austiņas 5.3 TWS TD sērijas rozā krāsā
Pieteikums - Internets
Pieteikums - Mobilais
Pieteikums - Mūzika
Pieteikums - Navigācija
Pieteikums - Spēļu
Pieteikums - Televīzija
Pieteikums - Zvanu centrs
ražotājs - USAMS
Ražotājs - USAMS
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Skaņa - Stereo
svars - 0.04 kg
Svars - 32 g
Tehnoloģija - Hands-free
title_lv - Usams BHUTD03 TWS bezvadu austiņas
title_lv - Usams BHUTD03 TWS Bezvadu Austiņas
title_ru - Usams BHUTD03 TWS bezvadu austiņas
vendpn - USA001422
Description - Thanks to automatic pairing and connection, sound fills the space, creating a unique audio experience that provides maximum comfort and enjoyment. Thanks to the use of a dynamic speaker with a diameter of 13 mm, the user has the opportunity to enjoy the sound at the highest level. Richer in detail and softer vocals stand out, delivering a real sonic feast that transports the listener to a world of deep emotions and excellent sound. High durability goes hand in hand with the ability to listen to your favorite music for a whole week after a full charge. This means that no matter where you are or what you're doing, you can enjoy sound for hours without having to worry about charging. This not only ensures comfort, but also gives you a sense of certainty that the music will accompany you at all times, without interruptions. Half-ear design, single earbud only 3.6g, keeping you comfortable and painless. Stronger interference protection goes hand in hand with lower power consumption and higher efficiency, providing the user with a stable and smooth audio experience. This combination of features ensures that the sound is clean and clear, even in difficult environmental conditions, while minimizing energy consumption and ensuring efficient operation of the device. 3D stereo surround sound provides an incredibly immersive listening experience that puts you right in the middle of the action. Thanks to this advanced sound technology, sounds are reproduced spatially, surrounding the listener from all sides and creating an immersive experience that stimulates the senses and makes you feel like you are in the center of events. Automatic pairing and connection and rich, delicate sound quality are features that combine to deliver an exceptional user experience. Thanks to automatic pairing and connection, the device is ready for use in the blink of an eye, eliminating unnecessary configuration steps. And the rich and delicate sound quality allows you to fully immerse yourself in every note and nuance of your favorite music, offering a full spectrum of high-resolution sounds. Sensitive touch control and accurate command recognition are features that ensure smooth and intuitive operation of the device. Thanks to sensitive touch control, even a gentle touch is enough to activate the function, which increases the convenience of use. However, accurate command recognition allows you to perform the desired actions quickly and precisely, without unnecessary delay or frustration. A stylish look that not only attracts attention, but also adds freshness and pleasure to everyday use. Its aesthetics refreshes the surroundings, making using it even more pleasant. Bright colors, refreshing and pleasant, give the device not only an attractive appearance, but also create a positive atmosphere around it. Aesthetics based on bright colors add energy and enliven the surroundings, which makes using the device even more pleasant and inspiring.
Audio controls - Volume control
Audio controls - Answer/Mute calls
Wireless communication - Bluetooth
Bluetooth features - A2DP (Stereo transmission)
Bluetooth features - AVRCP (Remote control)
Bluetooth features - HFP (Hands-Free Profile)
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (TWS)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
Pass band (max) - 20000 Hz
Pass band (min) - 20 Hz
Other features - echnical data So USAMS Material PC+ABS Color Green Charging case dimensions 27*46*55 mm Speaker diameter 13 mm SNR > 75 dB Impedance 32 Oh Headphone battery capacity 30 mAh Playback time 5 hours Battery capacity of the charging case 230 mAh Charging case entrance 5V-1A Libra Approximately 32 g Connection range 10 m Speaker sensitivity 108db3 Frequency response 20-20000 Hz BT version 5.3 Headphone charging time About 1.5 hours Ringing time 3 hours Case charging time About 1.5 hours Compatibility For phones/tablets/lptops with BT function
description_lv - Izmantojot automātisko savienošanu pārī un savienojumu, skaņa aizpilda telpu, radot unikālu skaņas pieredzi maksimālam komfortam un baudījumam.
Pateicoties dinamiska 13 mm skaļruņa izmantošanai, lietotājam ir iespēja baudīt skaņu visaugstākajā līmenī. Detaļām bagātāks un maigs vokāls izceļas, nodrošinot patiesu skaņas mielastu, kas pārved klausītāju dziļu emociju un izcilas skaņas pasaulē.
Augsta izturība iet roku rokā ar iespēju klausīties savu iecienītāko mūziku veselu nedēļu ar pilnu uzlādi. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no tā, kur atrodaties vai ko darāt, varat baudīt skaņu stundām ilgi, neuztraucoties par uzlādi. Tas ne tikai nodrošina ērtības, bet arī sniedz jums sirdsmieru, ka jūsu mūzika būs ar jums vienmēr un bez pārtraukuma.
description_en - With automatic pairing and connection, the sound fills the space, creating a unique sound experience for maximum comfort and enjoyment.
Thanks to the use of a dynamic 13mm speaker, the user has the opportunity to enjoy sound at the highest level. Richer in detail and soft vocals stand out, delivering a true sonic feast that transports the listener into a world of deep emotion and excellent sound.
High durability goes hand in hand with the ability to listen to your favorite music for a full week on a full charge. This means that no matter where you are or what you're doing, you can enjoy sound for hours without having to worry about charging. This not only provides convenience, but also gives you peace of mind that your music will be with you at all times, without interruption.
description_ru - Благодаря автоматическому сопряжению и подключению звук заполняет пространство, создавая уникальное звуковое впечатление для максимального комфорта и удовольствия.
Благодаря использованию динамического динамика диаметром 13 мм пользователь имеет возможность насладиться звуком на высшем уровне. Выделяется более богатый детализацией и мягкий вокал, создавая настоящий звуковой праздник, который переносит слушателя в мир глубоких эмоций и превосходного звука.
Высокая долговечность сочетается с возможностью слушать любимую музыку в течение целой недели без подзарядки. Это означает, что независимо от того, где вы находитесь и что делаете, вы можете часами наслаждаться звуком, не беспокоясь о зарядке. Это не только обеспечивает удобство, но и дает вам уверенность в том, что ваша музыка будет с вами всегда, без перерыва.
Range - 10 m
dimension depth - 35 mm
Design - In-ear
ean - 6958444910215
EAN - 6958444910215
guarantee - 12
guarantee_type - external
gross_weight - 0.06 kg
Accessories included -
Impedance - 32 Ω
dimension height - 180 mm
dimension width - 95 mm
dimension weight - 90 g
Sensitivity - 108 dB
Color - Pink
Microphone - built-in
Microphone - Yes
Model - BHUTD03
name - Bluetooth Headphones 5.3 TWS TD Series pink
Application - Internet
Application - Mobile
Application - Music
Application - Navigation
Application - Gaming
Application - Television
Application - Call center
producer - USAMS
Producer - USAMS
Connectors - 1 x USB (Type C)
Sound - Stereo
weight - 0.04 kg
Weight - 32 g
Technology - Hands-free
title_en - Usams BHUTD03 TWS Wireless Headphones
title_lv - Usams BHUTD03 TWS Bezvadu Austiņas
title_ru - Usams BHUTD03 TWS Беспроводные Hаушники
vendpn - USA001422
22,50 €
USAMS Bluetooth headphones, TWS TD Series, Pink
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas