USAMS Bluetooth Headphones, TWS ID Series, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1116839 Preces kods: USA001416
Pasūtāms 15 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
22,50 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 18.07.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 18.07.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 18.07.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 18.07.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 18.07.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 15.07.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 108
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 42
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Izcila izturība un iespēja klausīties mūziku septiņas dienas ar vienu uzlādi. 3D stereo telpisko skaņu tehnoloģija, AAC bezzaudējumu audio dekodēšana un izsmalcināta skaņas kvalitāte. 13 mm dinamiskais skaļrunis, kas nodrošina detalizētāku un maigāku vokālu, sniedzot īstu skaņas baudījumu. Ierīce nodrošina spēcīgāku aizsardzību pret traucējumiem, kas nozīmē tīrāku un skaidrāku skaņu. Uzlabotas trokšņu samazināšanas tehnoloģijas novērš nevēlamas skaņas no apkārtējās vides, ļaujot jums baudīt mūziku bez traucējumiem. Turklāt ierīcei ir mazāks enerģijas patēriņš, kas ievērojami pagarina darbības laiku ar vienu uzlādi. Tai ir puspiekaula konstrukcija, kas nodrošina ērtu un stabilu piegulēšanu. Katra austiņa sver tikai 3,6 g, tāpēc to nēsāšana ir ērta un nesāpīga pat pēc ilgstošas lietošanas. Tā piedāvā automātisku savienošanu un savienošanu, kas padara tās lietošanu ļoti vienkāršu un ērtu. Turklāt tā nodrošina bagātīgu un maigu skaņas kvalitāti, kas ļauj pilnībā izbaudīt iecienīto mūziku un atklāt jaunas nianses un skaņas detaļas. Ierīce ir aprīkota ar jutīgu skārienvadību, kas nodrošina intuitīvu darbību bez pogām. Pateicoties precīzai komandu atpazīšanai, tā reaģē uz maigiem pieskārieniem, nodrošinot vienmērīgu un precīzu darbību. Pat tad, ja ir pievienots futrālis, bez pārtraukuma var izmantot kabeļus un bezvadu uzlādi. Stilīgs izskats, kas ne tikai piesaista uzmanību, bet arī piešķir svaigumu un prieku ikdienas lietošanai. Tā estētika atsvaidzina apkārtējo vidi, padarot tā lietošanu vēl patīkamāku.
Audio vadība - Skaļuma regulēšana
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bluetooth funkcijas - A2DP (Stereo pārraide)
Bluetooth funkcijas - AVRCP (tālvadības pults)
Bluetooth funkcijas - HFP (brīvroku profils)
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (TWS)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
Caurlaides josla (maks.) - 20000 Hz
Caurlaides josla (min) - 20 Hz
Citas funkcijas - Tātad: USAMS Materiāls: Materiāls: PC+ABS Krāsa: balta Uzlādes korpusa izmēri: 331*50*55 mm Skaļruņa diametrs: 13 mm SNR: > 75 dB Impedance: SNN: > 75 dB Vidējais caurlaides attālums: 50 mm: 5V-1A Svari Aptuveni: 42 g Savienojuma diapazons: 1: 10 m Skaļruņa jutība: 108db3 Frekvenču diapazons: 10 m: 20-20000 Hz BT versija: 5.3 Austiņu uzlādes laiks: 5.3 Austiņu uzlādes laiks: 5.3 Austiņu uzlādes laiks: 5.3 Aptuveni 1,5 stundas Zvanīšanas laiks: 3 stundas Korpusa uzlādes laiks: Aptuveni 1,5 stundas Savietojamība: Aptuveni 1,5 stundas: Tālruņiem/tabletalaptops ar BT funkciju
description_lv - Izcila izturība un iespēja klausīties mūziku septiņas dienas ar vienu uzlādi. 3D stereo surround skaņas tehnoloģija, AAC audio dekodēšana bez zudumiem un izcila skaņas kvalitāte. 13 mm dinamiskais skaļrunis nodrošina detalizētāku un maigāku vokālu, sniedzot īstus audio svētkus. Ierīce nodrošina spēcīgāku aizsardzību pret traucējumiem, kā rezultātā skaņa ir skaidrāka un tīrāka. Uzlabotas trokšņu slāpēšanas tehnoloģijas novērš nevēlamus fona trokšņus, ļaujot jums baudīt mūziku bez traucējošiem elementiem. Turklāt ierīcei ir zemāks enerģijas patēriņš, kas ievērojami pagarina darbības laiku ar vienu uzlādi. Tai ir pus-auss dizains, kas nodrošina ērtu un stabilu piegulēšanu. Katra austiņa sver tikai 3,6 gramus, tāpēc to nēsāšana ir ērta un nesāpīga pat ilgstošas lietošanas gadījumā.
description_lv - Izcila izturība un iespēja klausīties mūziku septiņas dienas ar vienu uzlādi. 3D stereo telpiskās skaņas tehnoloģija, bezzudumu AAC audio dekodēšana un izcila skaņas kvalitāte. Dinamisks 13 mm skaļrunis detalizētākam un smalkākam vokālam, nodrošinot patiesu audio mielastu. Ierīce nodrošina spēcīgāku aizsardzību pret traucējumiem, tādējādi nodrošinot skaidrāku un tīrāku skaņu. Uzlabotās trokšņu slāpēšanas tehnoloģijas novērš nevēlamu fona troksni, ļaujot jums baudīt mūziku bez traucējumiem. Turklāt ierīcei ir zemāks enerģijas patēriņš, kas ievērojami pagarina darbības laiku ar vienu uzlādi. Tam ir līdz pusei ausī ieliekams dizains ērtai un stabilai piegulšanai. Katra austiņa sver tikai 3,6 gramus, kas padara to nēsāšanu ērtu un nesāpīgu pat ilgstoši lietojot.
description_ru - Izcila izturība un iespēja klausīties mūziku līdz pat septiņām dienām bez uzlādes. 3D stereo telpiskās skaņas tehnoloģija, AAC audio dekodēšana bez zudumiem un izcila skaņas kvalitāte. 13 mm diametra dinamiskais draiveris detalizētākam un maigākam vokālam, radot īstus skaņas svētkus. Ierīce nodrošina labāku aizsardzību pret traucējumiem, kā rezultātā skaņa ir skaidrāka un skaidrāka. Uzlabotā trokšņu slāpēšanas tehnoloģija novērš nevēlamus fona trokšņus, ļaujot jums baudīt mūziku bez traucējošiem traucējumiem. Turklāt ierīcei ir mazāks enerģijas patēriņš, kas ievērojami pagarina darbības laiku ar vienu uzlādi. Tai ir pusauss forma, kas nodrošina ērtu un stabilu piegulēšanu. Katra austiņa sver tikai 3,6 gramus, tāpēc to valkāšana ir ērta un nesāpīga pat ilgstošas lietošanas gadījumā.
Diapazons - 10 m
dimensijas dziļums - 35 mm
Dizains - In-ear
ean - 6958444910161
EAN - 6958444910161
garantija - 12
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 0.07 kg
Iekļautie piederumi -
Impedance - 32 Ω
izmērs augstums - 180 mm
izmērs platums - 100 mm
izmērs svars - 100 g
Jutīgums - 108 dB
Krāsa - White
Mikrofons - iebūvēts
Mikrofons - Jā
Modelis - BHUID02
nosaukums - Bluetooth austiņas 5.3 TWS ID sērijas baltas
Pieteikums - Internets
Pieteikums - Mobilais
Pieteikums - Mūzika
Pieteikums - Navigācija
Pieteikums - Spēļu
Pieteikums - Televīzija
Pieteikums - Zvanu centrs
ražotājs - USAMS
Ražotājs - USAMS
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Skaņa - Stereo
svars - 0.05 kg
Svars - 42 g
Tehnoloģija - Hands-free
title_lv - Usams BHUID02 TWS bezvadu austiņas
title_lv - Usams BHUID02 TWS Bezvadu Austiņas
title_ru - Usams BHUID02 TWS bezvadu austiņas
vendpn - USA001416
Description - Exceptional durability and the ability to listen to music for seven days on a single charge. 3D stereo surround sound technology, AAC lossless audio decoding and exquisite sound quality. A 13mm dynamic speaker that delivers more detailed and delicate vocals, delivering a real sonic feast. The device provides stronger protection against interference, which translates into cleaner and clearer sound. Advanced noise reduction technologies eliminate unwanted sounds from the environment, allowing you to enjoy your music without interruptions. Additionally, the device has lower energy consumption, which significantly extends the operating time on one charge. It has a half-in-ear design for a comfortable and stable fit. Each earbud weighs only 3.6 g, which makes wearing them comfortable and painless even after prolonged use. It offers automatic pairing and connection, which makes using it extremely easy and convenient. Additionally, it provides rich and delicate sound quality that allows you to fully enjoy your favorite music and discover new nuances and sonic details. The device is equipped with sensitive touch control that allows intuitive operation without the need to use buttons. Thanks to accurate command recognition, it responds to gentle touches, ensuring smooth and precise operation. Even when the case is attached, cables and wireless charging can be used without interruption. A stylish look that not only attracts attention, but also adds freshness and pleasure to everyday use. Its aesthetics refreshes the surroundings, making using it even more pleasant.  
Audio controls - Volume control
Audio controls - Answer/Mute calls
Wireless communication - Bluetooth
Bluetooth features - A2DP (Stereo transmission)
Bluetooth features - AVRCP (Remote control)
Bluetooth features - HFP (Hands-Free Profile)
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (TWS)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
Pass band (max) - 20000 Hz
Pass band (min) - 20 Hz
Other features - So: USAMS Material: PC+ABS Color: white Charging case dimensions: 331*50*55 mm Speaker diameter: 13 mm SNR: > 75 dB Impedance: 32 Oh Headphone battery capacity: 30 mAh Playback time: 5 hours Battery capacity of the charging case: 230 mAh Charging case entrance: 5V-1A Libra Approximately: 42 g Connection range: 10 m Speaker sensitivity: 108db3 Frequency response: 20-20000 Hz BT version: 5.3 Headphone charging time: About 1.5 hours Ringing time: 3 hours Case charging time: About 1.5 hours Compatibility: For phones/tabletslaptops with BT function
description_en - Exceptional durability and the ability to listen to music for seven days on a single charge.
3D stereo surround sound technology, lossless AAC audio decoding and outstanding sound quality.
Dynamic 13mm speaker for more detailed and delicate vocals, delivering a true audio feast.
The device provides stronger protection against interference, resulting in clearer and cleaner sound. Advanced noise cancellation technologies eliminate unwanted background noise, allowing you to enjoy your music without distractions. In addition, the device features lower power consumption, which significantly extends the operating time on a single charge.
It features a half-in-ear design for a comfortable and stable fit. Each earbud weighs just 3.6 grams, which makes wearing them comfortable and painless even with prolonged use.
description_lv - Izcila izturība un iespēja klausīties mūziku septiņas dienas ar vienu uzlādi.
3D stereo telpiskās skaņas tehnoloģija, bezzudumu AAC audio dekodēšana un izcila skaņas kvalitāte.
Dinamisks 13 mm skaļrunis detalizētākam un smalkākam vokālam, nodrošinot patiesu audio mielastu.
Ierīce nodrošina spēcīgāku aizsardzību pret traucējumiem, tādējādi nodrošinot skaidrāku un tīrāku skaņu. Uzlabotās trokšņu slāpēšanas tehnoloģijas novērš nevēlamu fona troksni, ļaujot jums baudīt mūziku bez traucējumiem. Turklāt ierīcei ir zemāks enerģijas patēriņš, kas ievērojami pagarina darbības laiku ar vienu uzlādi.
Tam ir līdz pusei ausī ieliekams dizains ērtai un stabilai piegulšanai. Katra austiņa sver tikai 3,6 gramus, kas padara to nēsāšanu ērtu un nesāpīgu pat ilgstoši lietojot.
description_ru - Исключительная долговечность и возможность слушать музыку в течение семи дней без подзарядки.
Технология объемного стереозвука 3D, декодирование звука AAC без потерь и превосходное качество звука.
Динамический динамик диаметром 13 мм для более детального и нежного вокала, создающий настоящий праздник звука.
Устройство обеспечивает более надежную защиту от помех, в результате чего звук становится более четким и чистым. Передовые технологии шумоподавления устраняют нежелательный фоновый шум, позволяя вам наслаждаться музыкой, не отвлекаясь. Кроме того, устройство отличается меньшим энергопотреблением, что значительно продлевает время работы от одного заряда.
Он имеет форму «половина уха», обеспечивающую удобную и стабильную посадку. Каждый наушник весит всего 3,6 грамма, что делает их ношение комфортным и безболезненным даже при длительном использовании.
Range - 10 m
dimension depth - 35 mm
Design - In-ear
ean - 6958444910161
EAN - 6958444910161
guarantee - 12
guarantee_type - external
gross_weight - 0.07 kg
Accessories included -
Impedance - 32 Ω
dimension height - 180 mm
dimension width - 100 mm
dimension weight - 100 g
Sensitivity - 108 dB
Color - White
Microphone - built-in
Microphone - Yes
Model - BHUID02
name - Bluetooth Headphones 5.3 TWS ID Series white
Application - Internet
Application - Mobile
Application - Music
Application - Navigation
Application - Gaming
Application - Television
Application - Call center
producer - USAMS
Producer - USAMS
Connectors - 1 x USB (Type C)
Sound - Stereo
weight - 0.05 kg
Weight - 42 g
Technology - Hands-free
title_en - Usams BHUID02 TWS Wireless Headphones
title_lv - Usams BHUID02 TWS Bezvadu Austiņas
title_ru - Usams BHUID02 TWS Беспроводные Hаушники
vendpn - USA001416
22,50 €
USAMS Bluetooth Headphones, TWS ID Series, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas