Beats by Dre Solo 4, Matt Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1102637 Preces kods: MUW23EE/A
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
219,01 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.07.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.07.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.07.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.07.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.07.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 05.07.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: Over-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm, Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : N/A
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Beats Solo 4 bezvadu austiņas, matēti melnas Klasika jaunā veidolā. Jauna un vēl labāka ārkārtīgi populāro aktīvo mūzikas fanu austiņu iterācija. Apkārtējā skaņa ar dinamisku galvas izsekošanu Augstas kvalitātes skaņa bez zudumiem, izmantojot USBC kabeli vai 3,5 mm audiokabeli Līdz 50 stundām akumulatora darbības laiks Saderīgas ar iOS un Android ierīcēm Vēl labāka skaņa. Uzlabotie draiveri. Uzlabota akustika. Plašāka frekvenču diapazona diapazons. Īpaši izstrādāti 40 mm draiveri samazina kropļojumus, aizkavi un troksni. Personalizēta telpiskā skaņa ar dinamisku galvas izsekošanu, izmantojot iebūvētos žiroskopus un akselerometrus, lai jūs ieskautu ar skaņu pat aktivitātes laikā. Tādējādi jūs esat tieši iegremdēts lieliskā skaņā. Jaudīga skaņa vieglā dizainā Ergonomiskais dizains ir īpaši izstrādāts, domājot par jūsu komfortu. Svari ir tikai 217 grami, un jūs viegli aizmirsīsiet, ka tās vispār nēsājat. Īpaši mīkstas. Ērti un izturīgi UltraPlush spilventiņi nodrošinās jums komfortu visas dienas garumā. Izcili piemērotas un skaņa. Perfekti sabalansēta, elastīga un stabila galvas lente, regulēšanas mehānisms un ergonomiski ausu uzgaļi padara Beats Solo 4 ērti piemērotas un skan lieliski. Līdz 50 stundu akumulatora darbības laiks. Jā, līdz 50 stundām klausīšanās ar vienu uzlādes reizi. Ar to vajadzētu pietikt pat visgarākajam treniņam. Vai lidojumam. Ja baterija ir izsmelta, ar ātrās uzlādes funkciju Fast Fuel 10 minūšu uzlāde nodrošina līdz pat 5 stundām klausīšanās laika. Izlādējusies baterija? Tagad nekāda problēma, klausoties, izmantojot komplektā iekļauto 3,5 mm audiokabeli, baterijas nav nepieciešamas. Tātad varat klausīties tik ilgi, cik vēlaties, bez nepieciešamības uzlādēt austiņas. Augstas kvalitātes skaņa bez zudumiem. Iebūvētais ciparu-analogais pārveidotājs (DAC) nozīmē, ka Beats Solo 4 austiņas nodrošina augstas kvalitātes skaņu bez zudumiem. Vēlaties dzirdēt bagātīgāku skaņu un vairāk detaļu? Pievienojiet austiņas ar USBC kabeli vai 3,5 mm audio kabeli. Un Apple un Android? Jā. Savietojamība gan ar Apple, gan Android ierīcēm nodrošina vienādu lietošanas pieredzi. Savienošana ar vienu pieskārienu Automātiska iepriekšēja savienošana ar dažādām ierīcēm Atrast un atrast manu ierīci Audio koplietošana Hey Siri atbalsts Episkais stils jaunā veidolā Beats Solo 4 austiņas ir jaunās krāsās, un tām ir tādas izsmalcinātas detaļas kā slīpēta tērauda eņģes. Tās nebaidās ceļot.
Ar kompakto, salokāmo dizainu un mīksto pārnēsāšanas futrālīti Beats Solo 4 ļauj ērti un pārliecinoši ceļot, lai kur vien jūs vēlētos doties. Izcila zvanu kvalitāte Beats Solo 4 austiņas ir aprīkotas ar vairākiem ciparu staru kūļa formēšanas mikrofoniem un uzlabotu balss noteikšanas algoritmu fona trokšņu slāpēšanai. Algoritms ir testēts vairāk nekā 7000 stundu laikā rosīgā vidē, lai vislabāk izolētu cilvēka balsi.
Audio vadība - Skaļuma regulēšana
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
Austiņas - Elements - 40 mm
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 50 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 50 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 50 stundas
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 5 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 5 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 5 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Citas funkcijas -
description_et - Personalizēta telpiskā skaņa un dinamiska austiņu attēlošana Bezzaudējumu skaņa, izmantojot USB-C vai 3,5 mm audiokabeli Klausieties ilgāk ar līdz pat 50 stundām ilgu akumulatora darbības laiku Uzlabota saderība ar Apple un Android ierīcēm Integrēts mikrofons skaidrai runai Īpaši mīksti ausu spilventiņi nodrošina komfortu un izturību Izstrādāti neticamai skaņai Pielāgotie 40 mm elementi samazina elektroniskos artefaktus, kavēšanos un kropļojumus, nodrošinot izcilu skaidrību un diapazonu. Modernizēti elementi Līdzsvarota akustika Uzlabota frekvenču diapazons Telpiskā skaņa Personalizēta telpiskā skaņa ar dinamisku galvas izsekošanu izmanto iebūvētos žiroskopus un akselerometrus, lai jūs ieskautu ar skaņu, kad kustaties, radot patiesi aizraujošu klausīšanās pieredzi. Jaudīga skaņa, īpaši viegla konstrukcija Ergonomiskais dizains tika izstrādāts, domājot par komfortu, sākot ar to, cik vieglas tās ir. Austiņas sver tikai 217 gramus, un jūs varat gandrīz aizmirst, ka tās nēsājat. Mīkstāki nekā mīkstāki, UltraPlush ausu spilventiņi nodrošina komfortu visas dienas garumā un izcilu izturību. Piemērotas lieliskai skaņai Rūpīgi sabalansēts elastīgs rāmis, regulējami slīdņi un ergonomiski izliektas austiņas nodrošina, ka Beats Solo 4 ir ērtas un paliek savā vietā, lai nodrošinātu optimālu skaņas piegādi jūsu ausīm. Klausieties ilgāk Izbaudiet līdz pat 50 stundām mūzikas klausīšanās ar vienu uzlādi. Ātrā uzlāde ar Fast Fuel ļauj tikai 10 minūtēs uzlādēt austiņas, lai tās varētu klausīties vēl 5 stundas. Klausoties bezvadu režīmā vai vadu režīmā, izmantojot 3,5 mm audiokabeli, akumulators nav nepieciešams - tas nozīmē, ka varat baudīt patiesi nebeidzamu klausīšanos bez uzlādes. Beats Solo 4 ir aprīkotas ar iebūvētu ciparu-analogo pārveidotāju (DAC), kas nodrošina augstas izšķirtspējas skaņu bez zudumiem. Pievienojiet, izmantojot USB-C vai 3,5 mm audio kabeli, lai izbaudītu detalizētāku mūzikas tekstūru. Savietojamība ar Apple un Android Neatkarīgi no tā, vai izmantojat iOS vai Android ierīci, jūs varēsiet izbaudīt vienādu, nevainojamu savietojamību. Savienošana ar vienu pieskārienu Automātiska ierīces iepriekšēja savienošana Find My un Find My Device Skaņas koplietošana "Hey Siri" Stils ceļošanai Ar kompakto salokāmo dizainu un mīksto aizsargvāciņu Beats Solo 4 ir paredzēta ceļošanai.
description_lv -
description_lv - Telpiskais audio ar dinamisku galvas izsekošanu Audio bez zudumiem, izmantojot USB-C vai 3,5 mm audiokabeli Klausieties ilgāk ar līdz pat 50 stundām ilgu akumulatora darbības laiku Uzlabota Apple un Android saderība Integrēts mikrofons skaidrai zvanu veikšanai UltraPlush spilveni lielākam komfortam un izturībai Pārveidota konstrukcija neticamai skaņai. Pēc pasūtījuma konstruēti 40 mm pārveidotāji samazina elektroniskos artefaktus, latentumu un kropļojumus, nodrošinot izcilu skaidrību un diapazonu. Modernizēti draiveri Rebalansēta akustika Uzlabota frekvenču diapazons It kā vienlaicīgi jūs ieskauj 64 skaļruņi. Personalizētais telpiskais audio ar dinamisku galvas izsekošanu izmanto iebūvētos žiroskopus un akselerometrus, lai jūs ieskaņotu ar skaņu, kad kustaties, radot patiesi aizraujošu klausīšanās pieredzi. Jaudīga skaņa. Ergonomiskais dizains tika izstrādāts, domājot par komfortu, sākot ar to, cik tās ir vieglas - tikai 217 g, jūs varat gandrīz aizmirst, ka tās nēsājat. Mīkstāki nekā mīksti. UltraPlush ausu spilventiņi ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu izturību un mīkstu, vieglu pieskārienu, kas nodrošina komfortu visas dienas garumā. Lieliski pieguļ, lai lieliski skanētu. Rūpīgi sabalansētā elastīgā galvas saite, pielāgojamie slīdņi un ergonomiski leņķveida ausu uzlikas nodrošina, ka Beats Solo 4 ir ērtas un nemainās, lai optimāli nodrošinātu skaņu jūsu ausīs. Līdz pat 50 stundām akumulatora darbības laiks. Tieši tā - līdz pat 50 stundām akumulatora enerģijas. Tas ir daudz atkārtojumu. Vai lidojumi. Vai zvanu. Ja jums pietrūkst enerģijas, ātrās uzlādes funkcija Fast Fuel nozīmē, ka tikai 10 minūšu uzlāde nodrošina līdz pat 5 stundām ilgu atskaņošanu. Nav akumulatora? Nekādu problēmu. 3,5 mm audio kabeļa klausīšanās vispār neprasa akumulatora enerģiju - tas nozīmē, ka varat baudīt patiesi nebeidzamu atskaņošanu bez nepieciešamības uzlādēt. Augstas izšķirtspējas audio bez zudumiem. Beats Solo 4 ir aprīkotas ar iebūvētu digitālo analogo pārveidotāju (DAC), kas nodrošina augstas izšķirtspējas audio bez zudumiem. Pievienojiet, izmantojot USB-C vai 3,5 mm audio kabeli, kad vēlaties izbaudīt bagātīgāku mūzikas tekstūru. Apple vai Android? Jā. Neatkarīgi no tā, vai lietojat iOS vai Android, varat baudīt tādu pašu nevainojamu savietojamību. Savienošana ar vienu pieskārienu Automātiska iepriekšēja savienošana jūsu ierīcēs Find My un Find My Device Audio koplietošana Hey Siri Ikoniskā stila izlīdzināšana. Beats Solo 4 ir pieejamas jaunās augstākās kvalitātes krāsās un apdarē, tostarp ar matēta tērauda eņģēm un UltraPlush ausu spilventiņiem. Stils, kas labi ceļo. Ar kompakto salokāmo dizainu un mīksto aizsargvāciņu Beats Solo 4 ir veidotas tā, lai tās varētu ceļot visur, kur vien esat.
description_ru -
description_short_en - Ērtas austiņas pāri ausīm Personalizēta telpiskā skaņa un skaidri zvani Bluetooth 5.3, USB-C un 3,5 mm savienojums Līdz 50 stundu akumulators un ātra uzlāde Saderīgs ar Apple un Android ierīcēm
description_short_et - Ērtas bezvadu austiņas Personalizēta telpiskā skaņa un skaidri zvani Bluetooth 5.3, USB-C un 3,5 mm savienojums Akumulatora darbības laiks līdz 50 stundām un ātra uzlāde Saderīgs ar Apple un Android ierīcēm
description_short_lv -
description_short_ru - Ērtas bezvadu austiņas Personalizēta telpiskā skaņa un skaidri zvani Bluetooth 5.3, USB-C un 3,5 mm ligzda Akumulatora darbības ilgums līdz 50 stundām, ātra uzlāde Savietojams ar Apple un Android ierīcēm
dimensijas dziļums - 90 mm
Dizains - Pilna izmēra
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
ean - 195949121692
EAN - 195949121739
EANCode - 0195949121739
Eans - 195949121692
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 50 stundas
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 5 stundas
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Garantija - 12
garantija - 12
Garantijas noteikumi - 12 mēneši
garantijas_tips - ārējais
GRUPA1 - Mobilitāte
GRUPA2 - Bluetooth austiņas
HST NUMERIS - MUW23ZM/A
Iekļautie piederumi - Beats Solo 4 austiņas Ceļojumu futrālis USBC uz USBC kabelis uzlādei un klausīšanai Analogais audio kabelis ar 3,5 mm kontaktdakšu Ātrā lietošanas pamācība Garantijas karte
Iepakojuma dati > Bruto augstums (mm) - 209.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto dziļums (mm) - 131.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto platums (mm) - 95.00 mm
Informācija par iepakojumu > Bruto svars (kg) - 0.54 kg
izmērs augstums - 205 mm
izmērs platums - 125 mm
izmērs svars - 541 g
IZSTRĀDĒTĀJS - APPLE
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
Kods - MUW23ZM/A
Kopā - svars (g) - 217
Krāsa - Black
Mikrofons - Jā
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
name_et - Bezvadu austiņas Beats Solo 4, matēti melnas krāsas
Nosaukums - Beats Solo 4 melns
Nosaukums - Bezvadu austiņas Beats Solo4 - bezvadu austiņas uz ausīm - matēti melnas krāsas
nosaukums - Bezvadu austiņas Beats Solo 4, matēti melnas krāsas
nosaukums_lv - Beats bezvadu austiņas Solo 4, matēti melnas
nosaukums_lv - Beats bezvadu austiņas Solo 4, matēti melnas
nosaukums_ru - Bezvadu austiņas Beats Solo 4, matēti melnas krāsas
PANTS1 - BEATS SOLO4 BEZVADU AUSTIŅAS
PANTS2 - UZ AUSĪM MATĒTS MELNS
Pieteikums - Mobilais
Pieteikums - Mūzika
ProducerCode - MUW23EE/A
ražotāja_kods - MUW23ZM/A
ražotājs - Apple
Ražotājs - Pārspēj
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Savienotāji - 3,5 mm minijack
ShortDescription -
Skaļruņi - Draiveri - 40 mm
Skaļruņi - Draiveri - 40 mm
Skaļruņi - Elements - 40 mm
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaņa - Stereo
Starling - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 96
Svars - 217 g
svītrkods - 195949121739
Tehnoloģija - Apkārtējā trokšņa slāpēšana
Tehnoloģija - Hands-free
vendpn - MUW23EE/A
Vispārīgi - Iekārtas - 3,5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iekārtas - USB-C uz USB-C kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Ātra instrukcija
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 3,5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB-C - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3,5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Vispārīgi - Komplekta saturs - 3,5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Gaļas konservi
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB-C uz USB-C kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Svars (g) - 217
Vispārīgi - Svars (g) - 217
Vispārīgi - Svars (g) - 217
zīmols - Pārspēj
Description - Słuchawki bezprzewodowe Beats Solo 4, matowy czarny
Klasyk w nowym wydaniu.
Nowa i jeszcze lepsza odsłona niezwykle popularnych słuchawek dla aktywnych fanów muzyki. Dźwięk przestrzenny z dynamicznym śledzeniem ruchów głowy Bezstratny dźwięk wysokiej jakości przez przewód USBC lub kabel audio 3,5 mm Do 50 godzin pracy na baterii Zgodność z urządzeniami iOS i Android Jeszcze lepsze brzmienie.
Udoskonalone przetworniki. Poprawiona akustyka. Szersze pasmo przenoszenia. Specjalnie opracowane przetworniki o średnicy 40 mm minimalizują zniekształcenia, opóźnienie i zakłócenia. Tym samym zapewniają niezwykle czysty i głęboki dźwięk.
Teraz masz wrażenie, że otaczają Cię 64 głośniki.
Spersonalizowany dźwięk przestrzenny z dynamicznym śledzeniem ruchów głowy wykorzystuje wbudowane żyroskopy i przyspieszeniomierze, żeby otoczyć Cię dźwiękiem także podczas aktywności. Dzięki temu wprost zanurzasz się w znakomitym brzmieniu.
Potężny dźwięk w lekkiej konstrukcji.
Ergonomiczna konstrukcja została opracowana specjalnie z myślą o Twoim komforcie. Ponieważ słuchawki ważą zaledwie 217 gramów, łatwo zapomnieć, że w ogóle ma się je na głowie.
Niesłychanie miękkie.
Wygodne i wytrzymałe poduszki UltraPlush zapewniają komfort słuchania przez cały dzień.
Znakomite dopasowanie i brzmienie.
Doskonale wyważony, elastyczny i stabilny pałąk, mechanizm regulacji i ergonomiczne muszle sprawiają, że słuchawki Beats Solo 4 wygodnie układają się na głowie oraz brzmią znakomicie.
Do 50 godzin pracy na baterii.
Tak, do 50 godzin słuchania na jednym ładowaniu. Powinno starczyć nawet na najdłuższy trening. Albo lot. Albo na ważną rozmowę.
Jeśli już wyczerpiesz baterię, to zaledwie 10-minutowe ładowanie z opcją Fast Fuel zapewni Ci aż 5 godzin słuchania.
Wyczerpana bateria? Teraz to żaden problem.
Słuchanie za pośrednictwem dołączonego kabla audio 3,5 mm nie wymaga baterii. Dzięki temu możesz słuchać, ile tylko chcesz, bez potrzeby ładowania słuchawek.
Bezstratny dźwięk wysokiej jakości.
Wbudowany przetwornik cyfrowo-analogowy (DAC) oznacza, że słuchawki Beats Solo 4 zapewniają bezstratny dźwięk wysokiej jakości. Chcesz słyszeć bogatszy dźwięk i więcej detali? Podłącz słuchawki kablem USBC lub kablem audio 3,5 mm.
I Apple, i Android? Tak. Dzięki zgodności z urządzeniami Apple i Android masz do dyspozycji tę samą wygodę użytkowania. Łączenie w parę jednym dotknięciem Automatyczne parowanie wstępne z różnymi urządzeniami Znajdź i Znajdź moje urządzenie Udostępnianie dźwięku Obsługa funkcji Hey Siri Epicki styl w nowej odsłonie.
Słuchawki Beats Solo 4 są dostępne w nowych kolorach i mają wyszukane detale, np. zawiasy ze szczotkowanej stali.
Niestraszne im podróże.
Kompaktowa, składana konstrukcja i miękkie etui pozwalają wygodnie i bez obaw podróżować ze słuchawkami Beats Solo 4, dokąd tylko chcesz.
Znakomita jakość rozmów.
Słuchawki Beats Solo 4 są wyposażone w kilka mikrofonów kształtujących wiązkę cyfrowo oraz zaawansowany algorytm wykrywania głosu, co pozwala tłumić hałas z otoczenia. Algorytm przetestowano przez ponad 7000 godzin w gwarnych miejscach, żeby jak najlepiej izolował ludzki głos.
Audio controls - Volume control
Audio controls - Answer/Mute calls
Kõrvaklapid - Elemendid - 40 mm
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Toide - Aku kestvus - 50 tundi
Power source - Battery life - 50 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 50 часов
Toide - Aku tüüp - Liitium-ioon aku
Power source - Battery type - Lithium ion battery
Источник питания - Тип аккумулятора - Литий-ионовый аккумулятор
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Power source - Fast charging - 10 minutes = 5 hours
Источник питания - Быстрая зарядка - 10 минут = 5 часов
Toide - Kiirlaadimine - 10 minutit = 5 tundi
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
Wireless communication - Bluetooth
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
Other features -
description_et - Isikupärastatud ruumiline heli ja dünaamiline peajälgimine Kadudeta heli USB-C või 3,5 mm helikaabli kaudu Kuula kauem kuni 50-tunnise akukestvusega Täiustatud ühilduvus Apple ja Android seadmetega Integreeritud mikrofon selge kõnekvaliteedi tagamiseks UltraPlush kõrvapadjad tagavad mugavuse ja vastupidavuse Ümber kujundatud uskumatu heli saamiseks
Kohandatud 40 mm elemendid vähendavad elektroonilisi artefakte, latentsust ja moonutusi erakordse selguse ja ulatuse tagamiseks. Uuendatud elemendid Tasakaalustatud akustika Täiustatud sagedusreaktsioon Ruumiline heli
Isikupärastatud ruumiline heli koos dünaamilise peajälgimisega kasutab sisseehitatud güroskoope ja kiirendusmõõtureid, et ümbritseda Sind liikumise ajal heliga, luues tõeliselt kaasahaarava kuulamiskogemuse. Võimas heli, ülikerge sobivus
Ergonoomiline disain töötati välja mugavust silmas pidades, alustades sellest, kui kerged need on. Kaaludes kõigest 217 grammi võid peaaegu unustada, et neid kannad. Pehmemast pehmem
UltraPlush kõrvapadjad tagavad terve päeva kestva mugavuse ja erakordse vastupidavuse. Sobib suurepäraselt kõlama
Hoolikalt tasakaalustatud paindlik raam, kohandatavad liugurid ja ergonoomilise nurga all olevad kõrvaklapid tagavad, et Beats Solo 4 on mugav ja püsib paigal, et heli optimaalselt Sinu kõrvadesse edastada. Kuula kauem
Naudi kuni 50 tundi muusika kuulamist ühe laadimisega. Fast Fuel kiirlaadimine võimaldab kõrvaklappidesse energia sisse puhuda vaid 10 minutiga, et veel 5 tundi kuulata. Juhtmevabalt või juhtmega
3,5 mm helikaabli kaudu kuulamine ei vaja üldse akut – see tähendab, et saad nautida tõeliselt lõputut kuulamist ilma laadimist vajamata. Kõrge eraldusvõimega kadudeta heli
Sisseehitatud digitaalse analoogmuunduriga (DAC) loodud Beats Solo 4 suudab edastada kõrge eraldusvõimega kadudeta heli. Ühenda USB-C või 3,5 mm helikaabli kaudu, kui soovid kogeda oma muusikas üksikasjalikumat tekstuuri. Apple ja Android ühilduvus
Olenemata sellest, kas kasutad iOS või Android seadet, saad nautida sama sujuvat ühilduvust. Ühe puutega sidumine Automaatne seadmete eelsidumine Find My ja Find My Device Heli jagamine "Hey Siri" Stiil, mis sobib reisimiseks
Kompaktse kokkupandava disaini ja pehme kaitseümbrisega Beats Solo 4 on loodud reisimiseks.
description_lv -
description_en - Spatial Audio with dynamic head tracking Lossless audio via USB-C or 3.5 mm audio cable Listen longer with up to 50 hours of battery life Enhanced Apple and Android compatibility Integrated microphone for clear call performance UltraPlush cushions for extended comfort and durability Re-engineered for incredible sound.
Custom-built 40 mm transducers minimize electronic artifacts, latency, and distortion for extraordinary clarity and range. Upgraded drivers Rebalanced acoustics Improved frequency response Like being surrounded by 64 speakers at once.
Personalized Spatial Audio with dynamic head tracking uses built-in gyroscopes and accelerometers to surround you with sound as you move, creating a truly immersive listening experience. Powerful sound. Ultralight fit.
The ergonomic design was developed with comfort in mind, starting with how light they are — at just 217 grams, you can almost forget you’re wearing them. Softer than soft.
The UltraPlush ear cushions are designed for durability and a soft, light touch for all-day comfort. Fits great to sound great.
The carefully balanced flex-grip headband, customizable sliders and ergonomically angled ear cups ensure that Beats Solo 4 is comfortable and stays put to deliver sound optimally to your ears. Up to 50 hours of battery life.
That’s right — up to 50 hours of battery power. That’s a lot of reps. Or flights. Or calls. If you’re low on power, Fast Fuel means charging for just 10 minutes gives up to 5 hours of playback. No battery? No problem.
Listening via the 3.5 mm audio cable doesn’t require any battery power at all — meaning you can enjoy truly endless playback without ever needing to charge. High-resolution lossless audio.
Designed with a built-in Digital Analog Converter (DAC), Beats Solo 4 can deliver high-resolution lossless audio. Plug in via USB-C or 3.5 mm audio cable when you want to experience more richly detailed texture in your music. Apple or Android? Yes.
Whether you’re on iOS or Android, you can enjoy the same seamless compatibility. One touch pairing Automatic pre-pairing across your devices Find My and Find My Device Audio sharing Hey Siri Leveling up the iconic style.
Beats Solo 4 come in new premium colors and finishes, including brushed steel hinges and UltraPlush ear cushions. Style that travels well.
With a compact foldable design and soft protective case, Beats Solo 4 is built to go everywhere you do.
description_ru -
description_short_en - Comfortable over-ear headphones Personalized spatial sound & clear calls Bluetooth 5.3, USB-C and 3.5 mm connection Up to 50 hour battery & fast charging Compatible with Apple and Android devices
description_short_et - Mugavad juhtmevabad kõrvaklapid Isikupärastatud ruumiline heli & selged kõned Bluetooth 5.3, USB-C & 3,5 mm ühendus Aku kestab kuni 50 tundi & kiirlaadimine Ühildub nii Apple kui ka Android seadmetega
description_short_lv -
description_short_ru - Удобные беспроводные наушники Персонализированный объемный звук и четкие звонки Bluetooth 5.3, USB-C и разъем 3,5 мм Аккумулятор работает до 50 часов, быстрая зарядка Совместимость с устройствами Apple и Android
dimension depth - 90 mm
Design - Full-size
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Design - Headphone design - Over-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
ean - 195949121692
EAN - 195949121739
EANCode - 0195949121739
Eans - 195949121692
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 50 hours
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 10 minutes = 5 hours
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Warranty - 12
guarantee - 12
Warranty Terms - 12 month(s)
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Mobility
GRUPPE2 - Bluetooth Headsets
HSTNUMMER - MUW23ZM/A
Accessories included - Słuchawki Beats Solo 4 Etui podróżne Przewód z USBC na USBC do ładowania i słuchania Przewód analogowy audio z wtykiem 3,5 mm Skrócona instrukcja obsługi Karta gwarancyjna
Packaging data > Gross height (mm) - 209.00 mm
Packaging data > Gross depth (mm) - 131.00 mm
Packaging data > Gross width (mm) - 95.00 mm
Packaging data > Gross weight (kg) - 0.54 kg
dimension height - 205 mm
dimension width - 125 mm
dimension weight - 541 g
HERSTELLER - APPLE
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Code - MUW23ZM/A
Общее - Вес (г) - 217
Color - Black
Microphone - Yes
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
name_et - Beats juhtmevabad kõrvaklapid Solo 4, matte black
Name - Beats Solo 4 czarne
Name - Beats Solo4 Wireless Headphones - On-Ear Wireless Headphones - Matte Black
name - Beats Solo 4 wireless headphones, matte black
name_en - Beats wireless headset Solo 4, matte black
name_lv - Beats wireless headset Solo 4, matte black
name_ru - Beats беспроводные наушники Solo 4, matte black
ARTIKEL1 - BEATS SOLO4 WIRELESS HEADPHONES
ARTIKEL2 - ON-EAR MATTE BLACK
Application - Mobile
Application - Music
ProducerCode - MUW23EE/A
manufacturer_code - MUW23ZM/A
producer - Apple
Producer - Beats
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.3
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.3
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Connectors - 1 x USB (Type C)
Connectors - 3,5 mm minijack
ShortDescription -
Speakers - Drivers - 40 mm
Skaļruņi - Draiveri - 40 mm
Колонки - Элементы - 40 мм
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Sound - Stereo
Storno - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 96
Weight - 217 g
barcode - 195949121739
Technology - Attenuation of ambient noise
Technology - Hands-free
vendpn - MUW23EE/A
Общее - Комплектация - 3.5 мм аудио кабель
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Чехол для носки
Общее - Комплектация - USB-C - USB-C кабель
Общее - Комплектация - Быстрая инструкция
General - Package contents - 3.5 mm audio cable
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - Carrying case
General - Package contents - USB-C - USB-C cable
General - Package contents - Quick Start guide
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3.5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C - USB-C cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Üldine - Komplekti sisu - 3,5 mm helikaabel
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Kandevutlar
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Komplekti sisu - USB-C - USB-C kaabel
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weight (g) - 217
Üldine - Kaal (g) - 217
Vispārīgi - Svars (g) - 217
brand - Beats
219,01 €
Beats by Dre Solo 4, Matt Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas