Technics EAH-DJ1200EK

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1100129 Preces kods: EAH-DJ1200EK
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
172,85 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.07.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.07.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.07.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.07.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.07.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 05.07.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Nav
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Tips: Over-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 30000
Frekvenču diapazons min, Hz : 8
Jutība, dB : 106
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Nav
Mikrofons : Nav
Pieslēgums 3.5mm

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 45
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 235
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Augstums - 0.0950
Austiņas - Elements - 40 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 8 – 30 000 Hz
Austiņas - jutība - 106 dB
Austiņas - šķēršļi - 45 Ω
Austiņu funkcijas - Austiņas
Austiņu funkcijas - frekvenču diapazons - 8 - 30000
Austiņu funkcijas - izkropļojumi -
Austiņu funkcijas - jutība - 106
Austiņu funkcijas - pretestība - 45
BrandCode - TECHNICS
Bruto svars - 0.3500
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - Skaidra un detalizēta skaņa pat skaļā vidē Jaunie, 40 mm elementi Ērta lietošana ar 270° pagriežamām austiņām Izturīgs dizains atbilst profesionālu dīdžeju prasībām Bloķējams un noņemams vads "Technics DJ" stila dizains Skaidra un detalizēta skaņa pat skaļā vidē Jaunie, 40 mm austiņu draiveri nodrošina skaidru, detalizētu skaņu un spēcīgu ieejas jaudu (2500 mW) bez kropļojumiem pat lielā skaļumā. Tā kā skaņa ir labi sabalansēta no zemajām līdz augstajām frekvencēm, dīdžeja darbu liela skaļuma vidē neaizsedz troksnis un skaņas izsekošana ir ērta. Ērta lietošana, pateicoties grozāmajam dizainam EAH-DJ1200 austiņām ir viegls ausu dizains. Abas austiņas ir aprīkotas ar bloķējamu grozāmo mehānismu, lai austiņas varētu izmantot vienas auss monitoringam. Turklāt austiņas var kompakti salocīt, lai tās būtu ērti pārnēsāt un uzglabāt. Izturība, kas raksturīga profesionālam dīdžejam Austiņu noņemamais vads ir viegli tīrāms un kopjams. Tam ir bloķēšanas mehānisms, kas neļauj vadam nejauši izkļūt ārā lietošanas laikā. Elastīgais spirālveida vads ar L tipa kontaktdakšu pasargā iekšējo vadu no pārrāvumiem, nodrošinot ērtu lietošanu un izturību. Tas var izturēt rupju un intensīvu profesionālu dīdžeju lietošanu. "Technics DJ" stils Šo austiņu pamatā ir Technics RP-DJ1200 modelis, kas tirgū saglabājās vairāk nekā 20 gadus. Jaunais EAH-DJ1200 modelis ir mūsdienīgs, atjaunināts.
description_lv -
description_lv - Skaidra, detalizēta skaņa pat liela skaļuma apkārtnē Jaunizstrādāts 40 mm draiveris Brīvā stila monitorings ar 270° šūpoles mehānismu Augsta izturība, lai izturētu profesionālu dīdžeju intensīvu lietošanu Bloķēšanas noņemams vads "Technics DJ" stils Jauns melns dizains Skaidra, detalizēta skaņa pat liela skaļuma apkārtnē Jaunizstrādātajā draiverī izmantota 40 mm diametra CCAW balss spole. Tas nodrošina skaidru, detalizētu skaņu un augstas izturības ieejas jaudu (2500 mW) bez kropļojumiem pat pie liela skaļuma. Turklāt, tā kā skaņa ir labi sabalansēta no zemā līdz augstajam diapazonam, dīdžeja spēlēšana liela skaļuma apkārtnē netiek aprauta ar troksni un uzraudzība ir ērta. Brīvā stila monitorings ar šūpoles mehānismu EAH-DJ1200 ir viegls uz austiņas tipa monitorings. Korpuss ir aprīkots ar bloķējamu šūpoļu mehānismu, tāpēc austiņas var izmantot monitorēšanai ar vienu ausi. Tās pielāgojas visiem dīdžeju monitoringa stiliem. Austiņas var kompakti salocīt, lai tās būtu viegli pārnēsājamas un uzglabājamas. Augsta izturība, lai izturētu profesionālu dīdžeju intensīvu lietošanu Noņemamais vads ir viegli tīrāms un kopjams. Ir nodrošināts bloķēšanas mehānisms, lai novērstu nejaušu vadu atvienošanos lietošanas laikā. Izstiepjamais vijuma vads kopā ar L tipa kontaktdakšu, kas ir izturīgs pret iekšējo vadu pārrāvumiem, nodrošina īpaši ērtu lietošanu un augstu izturību. Tas iztur skarbus un intensīvus profesionālu dīdžeju lietošanas apstākļus. "Technics DJ" stils Pamatojoties uz RP-DJ1200, kas tirgū ir ilgi pārdots modelis jau vairāk nekā 20 gadus, EAH-DJ1200 ir mūsdienīgā melnā krāsā, kas piešķir atjauninātu izskatu. EAH-DJ1200 ir apgādāts ar augstu izturību un lielisku funkcionalitāti, un tas lieliski sader ar SL-1200MK7, kam ir matēti melna apdare.
description_ru -
description_short_en - Ērtas DJ austiņas uz ausīm Jaudīgi 40 mm elementi skaidrai un detalizētai skaņai 270° rotējošas austiņas Bloķējams spirālveida kabelis Salokāms dizains Salokāms dizains
description_short_et - Ērtas DJ austiņas ausīs Jaudīgi 40 mm elementi tīrai un detalizētai skaņai 270° rotējošas austiņas Bloķējams spole kabelis Salokāms salokāms dizains
description_short_lv -
description_short_ru - Ērtas DJ austiņas pāri galvaiMocīgi 40 mm elementi skaidrai un detalizētai skaņaiAustiņas ar 270° rotācijuSlēdzams spirālveida kabelisSalokāms dizains
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
EAN - 5025232899043
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Funkcijas - salokāms dizains
Funkcijas - apgaismojums - Nē
Garums - 0.2050
Grupa - AUDIO > AUSTIŅAS > VADU AUSTIŅAS > DZĪVESVEIDS > AUSTIŅAS UZ AUSĪM
Izmēri - svars - 233
Kastes saturs - kastes saturs - gadījumā
Kolonnas - pretestība - 45 Ω
Kopā - svars (g) - 233
LongDescription ET - Skaidra un detalizēta skaņa Jaunajā 40 mm draiverī izmantota CCAW balss etiķete. Tas nodrošina skaidru, detalizētu skaņu un lielu jaudu (2500 mW) bez izkropļojumiem pat pie liela skaļuma līmeņa. Tā kā skaņa ir labi sabalansēta no zema līdz augstam skaļumam, dīdžeja spēlēšana pie liela skaļuma nav noslīcināta trokšņos, un uzraudzība ir ērta. EAH-DJ1200 elastīgā konstrukcija ir vieglas, ausīs iebūvējamas austiņas ar fiksējamu grozāmo mehānismu korpusā, tāpēc austiņas var izmantot vienas auss monitorēšanai. Tās ir piemērotas visiem dīdžeju sekošanas stiliem. Austiņas var kompakti salocīt, lai tās būtu viegli pārnēsājamas un uzglabājamas. Augsta izturība Noņemamais vads ir viegli tīrāms un kopjams. Bloķēšanas mehānisms novērš nejaušu atvienošanu lietošanas laikā. Ielokāms spirālveida vads ar L tipa kontaktdakšu, kas novērš iekšējā vada pārrāvumu, nodrošina papildu ērtības un augstu izturību. Tas var izturēt rupju un intensīvu profesionālu dīdžeju lietošanu.
LongDescription LV - Skaidra un detalizēta skaņa Jaunajā 40 mm draiverī izmantota CCAW balss spole, kas nodrošina skaidru, detalizētu skaņu un augstu izturību ar ieejas jaudu līdz 2500 mW bez kropļojumiem pat pie augsta skaļuma līmeņa. Tā kā skaņa ir labi sabalansēta no zemajām līdz augstajām frekvencēm, dīdžeja mikss netiks noslīcināts trokšņos pie liela skaļuma, un monitorings saglabājas ērts. Elastīgs dizains EAH-DJ1200 ir vieglas austiņas ar uzliktām austiņām uz ausīm un grozāmo mehānismu uz austiņām, kas ļauj veikt monitoringu ar vienu ausi. Tas ir piemērots visiem dīdžeju monitoringa stiliem. Austiņas var kompakti salocīt, tādējādi tās ir ērti pārnēsājamas un uzglabājamas. Augsta izturība Noņemamais kabelis ir viegli tīrāms un kopjams. Bloķēšanas mehānisms novērš nejaušu kabeļa atvienošanu lietošanas laikā. Vītņotais kabelis ar L tipa kontaktdakšu, kas novērš iekšējo vadu pārrāvumu, nodrošina papildu ērtības un augstu izturību. Tas iztur profesionālu dīdžeju prasīgu un intensīvu lietošanu.
MediumApraksts LV - Technics EAH-DJ1200 ir profesionālas DJ austiņas, kas izstrādātas, lai nodrošinātu augstākās kvalitātes skaņu pat visprasīgākajā vidē. To izturīgā konstrukcija un lielā skaļuma tolerance padara tās par ideālu izvēli dīdžejiem un mūzikas producentiem, kuriem nepieciešama precīza skaņas uztvere gan studijā, gan uz skatuves. Turklāt šīs austiņas ir aprīkotas ar augstas kvalitātes skaļruņiem, kas nodrošina dziļus basus, skaidrus vidējos diapazonus un detalizētu augstfrekvenču skaņu, kas ir ideāli piemērota visu veidu mūzikas atskaņošanai un miksēšanai. - Skaidra un detalizēta skaņa - Jauns 40 mm draiveris - Izturīga konstrukcija - Noņemams 3,5 mm audio kabelis
Mikrofons - jutība -
NameInWeb ET - Technics EAH-DJ1200, melnas - DJ austiņas
NameInWeb LV - Technics EAH-DJ1200, melnas - DJ austiņas
name_et - Technics EAH-DJ1200EK austiņas, melnas
NetWeight - 0.2330
Nosaukums ET - Technics EAH-DJ1200EK Profesionāls dīdžejs uz ausīm
NosaukumsInWeb LV - Technics EAH-DJ1200, melna - Bezvadu austiņas
Nosaukums LV - Technics EAH-DJ1200EK Profesionāls dīdžejs uz ausīm
Nosaukums LV - Technics EAH-DJ1200EK Profesionāls dīdžejs uz ausīm
nosaukums_lv - Technics austiņas EAH-DJ1200EK, melnas
nosaukums_lv - Technics austiņas EAH-DJ1200EK, melnas
nosaukums_ru - Technics EAH-DJ1200EK austiņas, melnas
Platums - 0.2350
Preces kods - EAH-DJ1200EK
ražotāja_kods - EAH-DJ1200EK
RažošanaValsts - CN
Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm
Savienojamība - Savienotājs - 3.5 mm
Savienojums - 3,5 mm
Savienojums - adapteris - 6,3 mm
Savienojums - auklas garums - 1.2
Savienojums - Connection - 3,5 mm
Savienojums - saderība - DATORS
Savienojums - saderība - Mac
Savienojums - saderība - Planšetdators
Savienojums - savienotāja tips - 3,5 mm
Skaļruņi - Draiveri - 40 mm
Skaļruņi - Draiveri - 40 mm
Skaļruņi - Elements - 40 mm
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 8 – 30 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 8 – 30 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 8 – 30 000 Hz
Skaļruņi - jutība - 106 dB
Skaļruņi - jutība - 106 dB
Skaļruņi - Jutīgums - 106 dB
Skaļruņi - pretestība - 45 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 45 Ω
svītrkods - 5025232899043
TariffNo - 85183000
Tilpums - 0.00457663
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
VidējaisApraksts ET - Technics EAH-DJ1200 ir profesionālas DJ austiņas, kas izstrādātas, lai nodrošinātu vislabāko skaņas kvalitāti pat visprasīgākajā vidē. To izturīgā konstrukcija un lielā skaļuma tolerance padara tās par ideālu izvēli dīdžejiem un mūzikas producentiem, kuriem nepieciešama precīza skaņas atskaņošana studijā un uz skatuves. Turklāt tās ir aprīkotas ar augstas kvalitātes skaļruņu elementiem, kas nodrošina dziļus basus, skaidrus vidējos un detalizētu augstfrekvences skaņu, kas ir ideāli piemērota visu veidu mūzikas atskaņošanai un miksēšanai. - Skaidra un detalizēta skaņa - Jauns 40 mm draiveris - Izturīga konstrukcija - Noņemams 3,5 mm audio kabelis
VidējaisApraksts LV - Technics EAH-DJ1200 ir profesionālas DJ austiņas, kas izstrādātas, lai nodrošinātu visaugstāko skaņas kvalitāti pat visprasīgākajā vidē. To izturīgā konstrukcija un lielā skaļuma izturība padara tās par ideālu izvēli dīdžejiem un mūzikas producentiem, kuriem nepieciešama precīza audio uztvere gan studijā, gan uz skatuves. Turklāt šīs austiņas ir aprīkotas ar augstas kvalitātes skaļruņu draiveriem, kas nodrošina dziļu basu, skaidru vidējo diapazonu un detalizētu augstas frekvences skaņu, kas ir lieliski piemērota visu veidu mūzikas atskaņošanai un miksēšanai. • Skaidra un detalizēta skaņa; • 40 mm draiveris; • Izturīga konstrukcija; • Noņemams 3,5 mm audio vads.
Vispārīgi - Iekārtas - 3,5 mm - 6,3 mm adapteris
Vispārīgi - Iekārtas - 120 cm taisns kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - 150 cm spirālveida kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Pārnēsāšanas soma
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 3,5 mm - 6,3 mm adapteris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 120 cm taisns kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 150 cm spirālveida kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pārnēsāšanas soma
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3,5 mm - 6,3 mm adapteris
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 120 cm taisns kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 150 cm spirālveida kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Komplekta saturs - 3,5 mm - 6,3 mm adapteris
Vispārīgi - Komplekta saturs - 120 cm taisns kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - 150 cm spirālveida kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Candy cane
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Svars (g) - 233
Vispārīgi - Svars (g) - 233
Vispārīgi - Svars (g) - 233
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Technics
Vispārīgie parametri - tips - Virs auss
zīmols - Technics
Height - 0.0950
Kõrvaklapid - Elemendid - 40 mm
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 8 – 30 000 Hz
Kõrvaklapid - Tundlikkus - 106 dB
Kõrvaklapid - Takistus - 45 Ω
Headphones features - Headset
Headphones features - frequency response - 8 - 30000
Headphones features - distortion -
Headphones features - sensitivity - 106
Headphones features - impedance - 45
BrandCode - TECHNICS
GrossWeight - 0.3500
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - Selge ja detailne heli isegi valju heliga keskkonnas Äsja välja töötatud 40 mm elemendid Mugav kasutamine 270° pöörleva kõrvaklapiga Vastupidav disain vastab professionaalsete DJ-de nõudmistele Lukustatav ja eemaldatav juhe "Technics DJ" stiilis disain Selge ja detailne heli isegi suure helitugevusega keskkonnas
Kõrvaklappide värskelt välja töötatud draiver kasutab 40 mm tagab selge, detailse heli ja vastupidava sisendi (2500 mW) ilma moonutusteta isegi suure helitugevuse korral. Kuna heli on hästi tasakaalustatud madalatest kõrgete helideni, ei jää DJ töö suure helitugevusega keskkonnas müra alla ja helijälgimine on mugav. Mugav kasutamine tänu pöörlevale disainile
EAH-DJ1200 kõrvaklappidel on kerge kõrvapealne disain. Mõlemad klapid on varustatud lukustatava pöördemehhanismiga, nii et kõrvaklappe saab kasutada ühe kõrvaga jälgimiseks. Lisaks saab kõrvaklappe hõlpsaks kaasaskandmiseks ja hoiustamiseks kompaktselt kokku voltida. Vastupidavus, mis käib kaasas professionaalsete DJ-de tööga
Kõrvaklappide eemaldatavat juhet on lihtne puhastada ja hooldada. Sel on lukustusmehhanism, mis takistab juhtme juhuslikku välja tulemist kasutamise ajal. Veniv spiraaljuhe koos L-tüüpi pistikuga kaitseb sisemist traati purunemise eest, tagades kasutusmugavuse ja vastupidavuse. See talub karmi ja intensiivset kasutamist professionaalsete DJ-de poolt. "Technics DJ" stiil
Need kõrvaklapid põhinevad Technics RP-DJ1200 mudelil, mis püsis turul enam kui 20 aastat. Uus EAH-DJ1200 mudel toob endaga modernse, värskendatud ilme.
description_lv -
description_en - Clear, Detailed Sound Even in High-Volume Surroundings Newly Developed 40mm Driver Free Style Monitoring with 270° Swing Arm Mechanism High Durability to Withstand Harsh Usage by Professional DJs Locking Detachable Cord “Technics DJ” Style New Black Design Clear, Detailed Sound Even in High-Volume Surroundings
The newly developed driver uses a 40mm-diameter CCAW voice coil. It achieves clear, detailed sound, and high-durability input (2,500 mW) with no distortion even at high volumes. Also, because the sound is well balanced from low to high ranges, DJ play in high-volume surroundings is not buried in noise and monitoring is comfortable. Free Style Monitoring with Swing Arm Mechanism
The EAH-DJ1200 is a lightweight on-ear type design. The housing is equipped with lockable swiveling mechanisms so the headphones can be used for monitoring with one ear. It adapts to all styles of monitoring by DJs. The headphones can be folded compactly for easy portability and storage. High Durability to Withstand Harsh Usage by Professional DJs
The detachable cord is easy to clean and maintain. A locking mechanism is provided to prevent accidental detachment of the cord during use. The stretchable coiled cord, coupled with the L-type plug which resists internal wire breakage, enables extra ease of use and high durability. It withstands harsh and intense usage by professional DJs. “Technics DJ” Style
Based on the RP-DJ1200, which remained as a long-selling model in the market for more than 20 years, the EAH-DJ1200 sports a contemporary black color scheme for an updated appearance. Armed with high durability and excellent functionality, the EAH-DJ1200 matches perfectly with the SL-1200MK7, which features a matte black finish.
description_ru -
description_short_en - Comfortable on-ear DJ headphones Powerful 40 mm elements for clear and detailed sound 270° rotating headphones Lockable spiral cable Foldable design
description_short_et - Mugavad kõrvapealsed DJ kõrvaklapid Võimsad 40 mm elemendid selgeks ja detailseks heli 270° pöörlevad kõrvaklapid Lukustatav spiraalkaabel Kokkuvolditav disain
description_short_lv -
description_short_ru - Удобные накладные DJ-наушникиМощные 40 мм элементы для чистого и детального звукаНаушники с поворотом на 270°Запираемый спиральный кабельСкладная конструкция
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Design - Headphone design - Over-ear
Design - Headphone type - Wired headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmega kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Проводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
EAN - 5025232899043
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Functions - foldable design
Functions - lighting - No
Length - 0.2050
Group - AUDIO > HEADPHONES > WIRED HEADPHONES > LIFESTYLE > ON-EAR
Dimensions - weight - 233
Box contents - box contents - case
Колонки - Сопротивление - 45 Ω
Общее - Вес (г) - 233
LongDescription ET - Selge ja detailne heli
Uus 40mm draiver kasutab CCAW häälekärgu. See saavutab selge, detailse heli ja kõrge vastupidavuse sisendiga (2,500 mW), ilma moonutusteta isegi kõrge helitugevuse korral. Kuna heli on hästi tasakaalustatud madalatest kõrgeteni, ei upu DJ mäng kõrge helitugevuse korral müra sisse ja jälgimine on mugav. Paindlik disain
EAH-DJ1200 on kerged ja kõrvapealsed kõrvaklapid, mille korpus on varustatud lukustatava pöörlemismehhanismiga, nii et kõrvaklappe saab kasutada ühe kõrva jälgimiseks. See sobib kõigi DJ-de jälgimisstiilidega. Kõrvaklapid saab kompaktselt kokku panna, mis hõlbustab nende kaasaskandmist ja hoiustamist. Kõrge vastupidavus
Eemaldatav juhe on lihtne puhastada ja hooldada. Lukustusmehhanism takistab juhtme kogemata eemaldamist kasutamise ajal. Venitatav spiraaljuhe koos L-tüüpi pistikuga, mis takistab sisemise juhtme purunemist, võimaldab lisamugavust ja kõrget vastupidavust. See peab vastu karmile ja intensiivsele kasutamisele professionaalsete DJ-de poolt.
LongDescription EN - The clear and detailed sound
The new 40mm driver utilizes a CCAW voice coil, achieving clear, detailed sound and high durability with an input of up to 2,500 mW, without distortion even at high volume levels. As the sound is well-balanced from low to high frequencies, the DJ's mix won't be drowned in noise at high volumes, and monitoring remains comfortable. Flexible design
The EAH-DJ1200 is lightweight and over-ear headphones with a swivel mechanism on the ear cups, allowing for one-ear monitoring. This suits all DJ monitoring styles. The headphones can be folded compactly, making them easy to carry and store. High durability
The removable cable is easy to clean and maintain. The locking mechanism prevents accidental disconnection of the cable during use. The coiled cable with an L-type plug, which prevents internal wire breakage, provides added convenience and high durability. It withstands the demanding and intense use by professional DJs.
MediumDescription EN - Technics EAH-DJ1200 are professional DJ headphones designed to deliver top-notch sound quality even in the most demanding environments. Their durable construction and high volume tolerance make them an ideal choice for DJs and music producers who require precise audio perception both in the studio and on stage. Additionally, these headphones are equipped with high-quality speaker drivers, ensuring deep bass, clear midrange, and detailed high-frequency sound, which is perfect for playing and mixing all kinds of music. • Clear and detailed sound
• New 40mm driver
• Durable construction
• Removable 3.5mm audio cable
Microphone - sensitivity -
NameInWeb ET - Technics EAH-DJ1200, must - DJ kõrvaklapid
NameInWeb EN - Technics EAH-DJ1200, black - DJ headphones
name_et - Technics kõrvaklapid EAH-DJ1200EK, must
NetWeight - 0.2330
Name ET - Technics EAH-DJ1200EK Professional DJ on-ear
NameInWeb LV - Technics EAH-DJ1200, melna - Bezvadu austiņas
Name EN - Technics EAH-DJ1200EK Professional DJ on-ear
Name LV - Technics EAH-DJ1200EK Professional DJ on-ear
name_en - Technics headphones EAH-DJ1200EK, black
name_lv - Technics headphones EAH-DJ1200EK, black
name_ru - Technics наушники EAH-DJ1200EK, черный
Width - 0.2350
ProductCode - EAH-DJ1200EK
manufacturer_code - EAH-DJ1200EK
ProductionCountry - CN
Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm
Connectivity - Connector - 3.5 mm
Соединение - Соединение - 3,5 мм
Connection - adapter - 6,3 mm
Connection - cord length - 1.2
Ühendus - Ühendus - 3,5 mm
Connection - compatibility - PC
Connection - compatibility - Mac
Connection - compatibility - Tablet
Connection - connector type - 3,5 mm
Speakers - Drivers - 40 mm
Skaļruņi - Draiveri - 40 mm
Колонки - Элементы - 40 мм
Speakers - Frequency response - 8 – 30 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 8 – 30 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 8 – 30 000 Hz
Speakers - Sensitivity - 106 dB
Колонки - Чувствительность - 106 dB
Skaļruņi - Jutīgums - 106 dB
Speakers - Impendance - 45 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 45 Ω
barcode - 5025232899043
TariffNo - 85183000
Volume - 0.00457663
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
MediumDescription ET - Technics EAH-DJ1200 on professionaalsed DJ kõrvaklapid, mis on disainitud pakkuma tipptasemel helikvaliteeti isegi kõige nõudlikemates oludes. Nende vastupidav ehitus ja kõrge helitugevuse taluvus teevad neist ideaalse valiku DJ-dele ja muusikaprodutsentidele, kes vajavad täpset helitaju nii stuudios kui ka laval. Lisaks on need klapid varustatud kvaliteetsete kõlarielementidega, mis tagavad sügava bassi, selged keskmised ja detailse kõrgsagedusliku heli, mis sobib suurepäraselt igasuguse muusika mängimiseks ja miximiseks. • Selge ja detailne heli
• Uus 40mm draiver
• Vastupidav konstruktsioon
• Eemaldatav 3.5mm helikaabel
MediumDescription LV - Technics EAH-DJ1200 ir profesionālas DJ austiņas, kas izstrādātas, lai nodrošinātu visaugstāko skaņas kvalitāti pat visprasīgākajā vidē. To izturīgā konstrukcija un lielā skaļuma izturība padara tās par ideālu izvēli dīdžejiem un mūzikas producentiem, kuriem nepieciešama precīza audio uztvere gan studijā, gan uz skatuves. Turklāt šīs austiņas ir aprīkotas ar augstas kvalitātes skaļruņu draiveriem, kas nodrošina dziļu basu, skaidru vidējo diapazonu un detalizētu augstas frekvences skaņu, kas ir lieliski piemērota visu veidu mūzikas atskaņošanai un miksēšanai. • Skaidra un detalizēta skaņa;
• 40 mm draiveris;
• Izturīga konstrukcija;
• Noņemams 3,5 mm audio vads.
Общее - Комплектация - 3.5 мм – 6.3 мм адаптер
Общее - Комплектация - 120 см прямой кабель
Общее - Комплектация - 150 см спиральный кабель
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Сумка для переноски
General - Package contents - 3.5 mm – 6.3 mm adapter
General - Package contents - 120 cm straight cable
General - Package contents - 150 cm spiral cable
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - Carrying bag
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3,5 mm – 6,3 mm adapteris
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 120 cm straight cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 150 cm spiral cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Üldine - Komplekti sisu - 3,5 mm – 6,3 mm adapter
Üldine - Komplekti sisu - 120 cm sirge kaabel
Üldine - Komplekti sisu - 150 cm spiraalkaabel
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Kandekott
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weight (g) - 233
Üldine - Kaal (g) - 233
Vispārīgi - Svars (g) - 233
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Technics
General parameters - type - Over-ear
brand - Technics
172,85 €
Technics EAH-DJ1200EK
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas