Sony PULSE Explore, White (PS)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1063445 Preces kods: 711719572992
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
216,73 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: otrdien, 24.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: otrdien, 24.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: otrdien, 24.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: otrdien, 24.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: otrdien, 24.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: otrdien, 24.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 20.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : N/A
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulatora darbības laiks līdz - 15 stundas
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 5
Apraksts - SONY PS5 Pulse EXPLORE bezvadu austiņas Balts Jauns modelis Piedzīvo jaunu ēru spēļu audio jomā gan mājās, gan ceļā ar PULSE Explore™ bezvadu austiņām. Izbaudiet neparasti reālistisku skaņu savās iecienītākajās spēlēs ar planāriem magnētiskajiem draiveriem un dzirdiet katru detaļu, izmantojot nezaudētu un zibens ātru PlayStation Link™ bezvadu savienojumu. Pārliecinieties, ka draugi jūs dzird skaļi un skaidri, izmantojot divus slēptos mikrofonus, kas aprīkoti ar mākslīgā intelekta uzlaboto trokšņu novēršanu. Turklāt ar līdz 5 stundām ilgu austiņu akumulatora darbības laiku un vēl līdz 10 stundām, izmantojot uzlādes futrālīti, jūs varat ņemt PULSE Explore bezvadu austiņas līdzi savos piedzīvojumos.
Augstums - 0.1000
Austiņu funkcijas - Austiņas
Austiņu funkcijas - Bezvadu austiņas
Austiņu funkcijas - Spēļu/bezvadu
Austiņu funkcijas - akustika - Slēgtas aizmugurējās austiņas
Austiņu funkcijas - izkropļojumi -
Bluetooth bezvadu savienojumi - Jā
BrandCode - SONY
Bruto svars - 0.2790
EAN - 711719572992
Eans - 711719573005
Fiksēšanas veids - Aarbud
Garantija - 12 mēneši
Garums - 0.0740
Grupa - AUDIO > AUSTIŅAS > BEZVADU AUSTIŅAS > SPĒĻU AUSTIŅAS > AUSTIŅAS AUSĪS
Kategorija - Root/For players/Akcesoria do konsol/Piederumi
Kategorijas kods - HST
LongDescription ET - Izcila skaņas kvalitāte PULSE Explore™ austiņas ir aprīkotas ar planārmagnētiskajiem skaļruņiem, kas reproducē skaņu ar gandrīz nevainojamu precizitāti visā dzirdamajā spektrā. Tas nozīmē, ka spēļu skaņas ir īpaši reālistiskas, nodrošinot bagātīgu detaļu un dziļus basus. Izbaudiet bagātīgu nianšu pilnas spēļu skaņu ainavas un iejūtieties katrā spēles darbībā. Uzlabota savienojamība PULSE Explore™ austiņās izmantota jaunākā PlayStation Link™ bezvadu tehnoloģija, kas nodrošina īpaši ātru aizkavēšanos un skaņas atskaņošanu bez zudumiem. Tas nozīmē, ka skaņa jūs sasniedz acumirklī un nezaudējot nekādas detaļas, padarot tās par ideālu izvēli spēlēm un multividei. Daudzpusīga savienojamība Šīm austiņām ir daudzpusīga savienojamība, tostarp Bluetooth® tehnoloģija un vienlaicīga divu ierīču savienošana. Tas ļauj jums netraucēti pārslēgties starp audio avotiem, neatkarīgi no tā, vai tā ir spēļu konsole, dators vai mobilā ierīce. Intuitīvas vadības ierīces PULSE Explore™ austiņām ir viegli lietojamas vadības ierīces, kas ļauj ērti regulēt skaļumu un mainīt iestatījumus, neizslēdzot spēli. Tas nozīmē, ka varat pilnībā koncentrēties uz spēli, vienlaikus saglabājot kontroli pār savu audio pieredzi. Mākslīgā intelekta uzlabota trokšņu slāpēšana Austiņās iebūvētajos mikrofonos izmantota mākslīgā intelekta uzlabota trokšņu slāpēšanas tehnoloģija, kas palīdz skaidri nodot jūsu balsi, izolējot un likvidējot nevēlamu fona troksni. Tas ir īpaši noderīgi videozvaniem un komandas darbam, nodrošinot, ka jūsu balss vienmēr ir skaidra un saprotama. Ilgs akumulatora darbības laiks PULSE Explore™ austiņās iebūvētais uzlādējamais akumulators nodrošina līdz pat 5 stundām lietošanas, turklāt komplektā ir iekļauta uzlādes kārba, kas pagarina akumulatora darbības laiku vēl par 10 stundām. Tas nozīmē, ka varat baudīt garas spēļu sesijas vai klausīties mūziku, neuztraucoties par akumulatora izlādēšanos.
LongDescription LV - Izcila skaņas kvalitāte PULSE Explore™ bezvadu austiņas ir aprīkotas ar plakaniem magnētiskiem draiveriem, kas reproducē skaņu ar gandrīz ideālu precizitāti visā dzirdamajā spektrā. Tas nodrošina, ka katra jūsu spēļu detaļa ir dzirdama ārkārtīgi skaidri, iegremdējot jūs bagātīgās, niansētās skaņu ainavās ar dziļu basu. Izbaudiet savas spēles tā, kā tās ir paredzētas, lai tās tiktu sadzirdētas, un katra skaņa tiek atveidota reālistiskā detaļā. Uzlabota savienojamība PULSE Explore™ austiņas ir aprīkotas ar jaunāko PlayStation Link™ bezvadu tehnoloģiju un piedāvā īpaši zemu aizturi un bez saraustījumiem audio pārraidi. Tas nozīmē, ka skaņa tiek piegādāta jums zibenīgā ātrumā, nezaudējot nevienu detaļu, padarot tās par ideālu izvēli spēlēm un multivides baudīšanai. Daudzpusīga savienojamība Šīs austiņas nodrošina daudzpusīgas savienojamības iespējas, tostarp Bluetooth® tehnoloģiju un vienlaicīgu divu ierīču savienojumu. Tas ļauj nemanāmi pārslēgt audio avotus starp spēļu konsoli, datoru vai mobilo ierīci, nodrošinot nepārtrauktu un integrētu audio pieredzi. Intuitīvas vadības ierīces PULSE Explore™ austiņām ir ērti lietojamas vadības pogas, kas ļauj ērti pielāgot skaļumu un iestatījumus, nepārtraucot spēli. Tas nozīmē, ka varat pilnībā iegrimt spēlē, vienlaikus saglabājot kontroli pār savu audio pieredzi. AI uzlabota trokšņu noraidīšana Iebūvētie mikrofoni austiņās izmanto AI uzlabotu trokšņu novēršanas tehnoloģiju, nodrošinot, ka jūsu balss tiek pārraidīta skaidri, izolējot un novēršot nevēlamos fona trokšņus. Tas ir īpaši noderīgi videozvaniem un komandas saziņai, nodrošinot, ka jūsu balss vienmēr ir skaidra un saprotama. Ilgs akumulatora darbības laiks Iebūvētais akumulators PULSE Explore™ austiņās nodrošina līdz pat 5 stundām lietošanas laiku, un papildu 10 stundas ar komplektā iekļauto uzlādes futrāli. Tas nozīmē, ka varat baudīt pagarinātas spēļu sesijas vai klausīties mūziku, neuztraucoties par enerģijas trūkumu.
LongDescription LV - Izcila skaņas kvalitāte PULSE Explore™ bezvadu austiņas ir aprīkotas ar planāriem magnētiskajiem skaļruņiem, kas ar gandrīz nevainojamu precizitāti atskaņo skaņu visā dzirdamajā diapazonā. Tas nodrošina, ka ikviena detaļa spēlēs tiek sadzirdēta ārkārtīgi skaidri, ļaujot jums izbaudīt bagātīgas, niansētas skaņas ainavas ar dziļiem basiem. Izbaudiet savas spēles tā, kā tās bija paredzēts dzirdēt, jo katra skaņa tiek atveidota reālistiski detalizēti. Uzlabota savienojamība Pateicoties jaunākajai PlayStation Link™ bezvadu tehnoloģijai, PULSE Explore™ austiņas nodrošina īpaši zemu latentuma līmeni un skaņas pārraidi bez zudumiem. Tas nozīmē, ka skaņa tiek piegādāta zibens ātrumā, nezaudējot nevienu detaļu, padarot tās par ideālu izvēli spēlēm un multivides baudīšanai. Daudzpusīga savienojamība Šīs austiņas nodrošina daudzpusīgas savienojamības iespējas, tostarp Bluetooth® tehnoloģiju un vienlaicīgu divu ierīču savienojumu. Tas ļauj jums netraucēti pārslēgt audio avotus starp spēļu konsoli, datoru vai mobilo ierīci, nodrošinot nepārtrauktu un integrētu audio pieredzi. Intuitīvas vadības ierīces PULSE Explore™ austiņas ir aprīkotas ar ērti lietojamām vadības pogām, kas ļauj ērti regulēt skaļumu un iestatījumus, nepārtraucot spēlēšanu. Tas nozīmē, ka varat pilnībā iegremdēties spēlē, vienlaikus saglabājot kontroli pār audio pieredzi. Mākslīgā intelekta uzlabota trokšņu novēršana Austiņās iebūvētajos mikrofonos izmantota mākslīgā intelekta uzlabota trokšņu novēršanas tehnoloģija, kas nodrošina skaidru balss pārraidi, izolējot un novēršot nevēlamus fona trokšņus. Tas ir īpaši noderīgi videozvaniem un saziņai komandā, nodrošinot, ka jūsu balss vienmēr ir skaidra un saprotama. Ilgs akumulatora darbības laiks PULSE Explore™ austiņās iebūvētais akumulators nodrošina līdz pat 5 stundām lietošanas, un vēl 10 stundas var izmantot, izmantojot komplektā iekļauto uzlādes korpusu. Tas nozīmē, ka varat baudīt ilgstošas spēļu sesijas vai klausīties mūziku, neuztraucoties par enerģijas izsīkšanu.
MediumApraksts LV - Sony PULSE Explore™ bezvadu austiņas piedāvā jaunu laikmetu spēļu audio jomā, kas ir ideāli piemērots spēļu entuziastiem. Izbaudiet reālistisku skaņu ar pārnēsājamu dizainu, slēptiem mikrofoniem un uzlādes futrālīti. - Dzīvespriecīgs spēļu audio - Pārnēsājams dizains - Slēptie mikrofoni - Uzlādes futrālis
Mikrofons - jutība -
Modelis - PULSE Izpētīt
NameInWeb ET - Sony PULSE Explore, balts/melns - Bezvadu austiņas
NameInWeb LV - Sony PULSE Explore, balts/melns - Bezvadu austiņas
NetWeight - 0.0750
Nosaukums - Sony PlayStation 5 Pulse Explore
Nosaukums ET - Bezvadu austiņas Sony Playstation Pulse Explore
NosaukumsInWeb LV - Sony PULSE Explore, balta/melna - Bezvadu austiņas
Nosaukums LV - Bezvadu austiņas Sony Playstation Pulse Explore
Nosaukums LV - Bezvadu austiņas Sony Playstation Pulse Explore
Pilna apraksta līnija - Tips Spēļu/bezvadu|Earbud|1xUSB-C|Bluetooth|Svars 0,3 kg
Platums - 0.1270
Preces kods - 711719572992
ProducerCode - 711719573005
Pārdevēja mājas lapa - www.playstation.com/en-us/accessories/pulse-explore-wireless-earbuds/
Ražotājs - Sony
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Savienojums - saderība - DATORS
Savienojums - saderība - Mac
Savienojums - saderība - Spēļu konsole
Savienojums - savienotāja tips - Bluetooth
Savienojums - savienotāja tips - USB-A
ShortDescription -
TariffNo - 85183000
Tilpums - 0.00093980
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
VidējaisApraksts ET - Sony PULSE Explore™ bezvadu austiņas ienes jaunu laikmetu spēļu audio jomā, kas ir ideāli piemērots spēļu entuziastiem. Izbaudiet reālistisku skaņu, pārnēsājamu dizainu, paslēptus mikrofonus un uzlādes futrālīti. - Īslaicīga spēļu skaņa - Pārnēsājams dizains - Slēptie mikrofoni - Uzlādes statīvs
VidējaisApraksts LV - Sony PULSE Explore™ bezvadu austiņas piedāvā jaunu spēļu audio ēru, kas ir lieliski piemērotas spēļu entuziastiem. Izbaudiet reālistisku skaņu ar portatīvu dizainu, slēptiem mikrofoniem un uzlādes futrāli. • Dzīvs spēļu audio; • Pārnēsājams dizains; • Slēpti mikrofoni; • Uzlādes futrālis.
Vienība Neto svars - 0.3 kg
Vienības bruto svars - 0.5 kg
Vienība Slikts tilpums - 0,002774 kubikmetru
Vispārīgie parametri - krāsa - balta
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Sony
Vispārīgie parametri - tips - In-ear
Battery run time up to - 15 hours
Battery - battery life up to - 5
Description - SONY PS5 Pulse EXPLORE Wireless Earbuds White New Model Experience a new era in gaming audio at home and on the go with the PULSE Explore™ wireless earbuds. Enjoy extraordinary lifelike sound in your favorite games with planar magnetic drivers, and hear every detail with a lossless and lightning-fast PlayStation Link™ wireless connection. Ensure friends hear you loud and clear through two hidden microphones equipped with AI-enhanced noise rejection. Plus, with up to 5 hours of battery life from the earbuds and up to 10 more via the charging case, you can take the PULSE Explore wireless earbuds with you on your adventures.
Height - 0.1000
Headphones features - Headset
Headphones features - Wireless headphones
Headset features - Gaming/Wireless
Headphones features - acoustics - Closed back headphones
Headphones features - distortion -
Bluetooth Wireless connections - Yes
BrandCode - SONY
GrossWeight - 0.2790
EAN - 711719572992
Eans - 711719573005
Fixing kind - Earbud
Warranty - 12 months
Length - 0.0740
Group - AUDIO > HEADPHONES > WIRELESS HEADPHONES > GAMING HEADSETS > IN-EAR
Category - Root/For players/Akcesoria do konsol/Accessories
Category Code - HST
LongDescription ET - Erakordne helikvaliteet
PULSE Explore™ kõrvaklapid on varustatud plaanar-magnetiliste draiveritega, mis taasesitavad heli peaaegu täiusliku täpsusega kogu kuuldavas spektris. See tähendab, et mängude helid on erakordselt elutruud, pakkudes rikkalikke detaile ja sügavat bassi. Naudi mängude helimaastikke, mis on täis rikkalikke nüansse ja lase end kaasa haarata igas mängus toimuvasse. Täiustatud ühenduvus
PULSE Explore™ kõrvaklapid kasutavad uusimat PlayStation Link™ juhtmevaba tehnoloogiat, mis tagab ülikiire latentsuse ja kadudeta heliedastuse. See tähendab, et heli jõuab sinuni välkkiirelt ja ilma ühegi detailita kaotamata, olles ideaalne valik mängimiseks ja multimeedia nautimiseks. Mitmekülgne ühenduvus
Need kõrvaklapid pakuvad mitmekülgset ühenduvust, sealhulgas Bluetooth® tehnoloogiat ja kahe seadme samaaegset ühendust. See võimaldab sul sujuvalt vahetada heliallikate vahel, olgu selleks siis mängukonsool, arvuti või mobiilseade. Intuitiivsed juhtnupud
PULSE Explore™ kõrvaklappidel on lihtsasti kasutatavad juhtnupud, mis võimaldavad sul mugavalt reguleerida helitugevust ja muuta seadeid ilma mängust välja lülitamata. See tähendab, et saad keskenduda täielikult mängule, hoides samal ajal kontrolli oma helielamuse üle. AI-tõhustatud müravähendus
Kõrvaklappide sisseehitatud mikrofonid kasutavad tehisintellekti tõhustatud müravähendustehnoloogiat, mis aitab sinu häält selgelt edastada, isoleerides ja eemaldades soovimatud taustahelid. See on eriti kasulik videokõnede ja meeskonnatöö puhul, tagades, et sinu hääl on alati selge ja arusaadav. Pikaajaline aku kestvus
PULSE Explore™ kõrvaklappide sisseehitatud aku tagab kuni 5 tundi kasutusaega, lisaks on kaasas laadimiskarp, mis pikendab aku kestvust veel 10 tunni võrra. See tähendab, et saad nautida pikki mängusessioone või kuulata muusikat ilma muretsemata aku tühjenemise pärast.
LongDescription LV - Izcila skaņas kvalitāte
PULSE Explore™ bezvadu austiņas ir aprīkotas ar plakaniem magnētiskiem draiveriem, kas reproducē skaņu ar gandrīz ideālu precizitāti visā dzirdamajā spektrā. Tas nodrošina, ka katra jūsu spēļu detaļa ir dzirdama ārkārtīgi skaidri, iegremdējot jūs bagātīgās, niansētās skaņu ainavās ar dziļu basu. Izbaudiet savas spēles tā, kā tās ir paredzētas, lai tās tiktu sadzirdētas, un katra skaņa tiek atveidota reālistiskā detaļā. Uzlabota savienojamība
PULSE Explore™ austiņas ir aprīkotas ar jaunāko PlayStation Link™ bezvadu tehnoloģiju un piedāvā īpaši zemu aizturi un bez saraustījumiem audio pārraidi. Tas nozīmē, ka skaņa tiek piegādāta jums zibenīgā ātrumā, nezaudējot nevienu detaļu, padarot tās par ideālu izvēli spēlēm un multivides baudīšanai. Daudzpusīga savienojamība
Šīs austiņas nodrošina daudzpusīgas savienojamības iespējas, tostarp Bluetooth® tehnoloģiju un vienlaicīgu divu ierīču savienojumu. Tas ļauj nemanāmi pārslēgt audio avotus starp spēļu konsoli, datoru vai mobilo ierīci, nodrošinot nepārtrauktu un integrētu audio pieredzi. Intuitīvas vadības ierīces
PULSE Explore™ austiņām ir ērti lietojamas vadības pogas, kas ļauj ērti pielāgot skaļumu un iestatījumus, nepārtraucot spēli. Tas nozīmē, ka varat pilnībā iegrimt spēlē, vienlaikus saglabājot kontroli pār savu audio pieredzi. AI uzlabota trokšņu noraidīšana
Iebūvētie mikrofoni austiņās izmanto AI uzlabotu trokšņu novēršanas tehnoloģiju, nodrošinot, ka jūsu balss tiek pārraidīta skaidri, izolējot un novēršot nevēlamos fona trokšņus. Tas ir īpaši noderīgi videozvaniem un komandas saziņai, nodrošinot, ka jūsu balss vienmēr ir skaidra un saprotama. Ilgs akumulatora darbības laiks
Iebūvētais akumulators PULSE Explore™ austiņās nodrošina līdz pat 5 stundām lietošanas laiku, un papildu 10 stundas ar komplektā iekļauto uzlādes futrāli. Tas nozīmē, ka varat baudīt pagarinātas spēļu sesijas vai klausīties mūziku, neuztraucoties par enerģijas trūkumu.
LongDescription EN - Exceptional Sound Quality
The PULSE Explore™ wireless earbuds are equipped with planar magnetic drivers, reproducing sound with near-perfect accuracy across the entire audible spectrum. This ensures that every detail in your games is heard with extraordinary clarity, immersing you in rich, nuanced soundscapes with deep bass. Experience your games as they were meant to be heard, with every sound rendered in lifelike detail. Advanced Connectivity
Featuring the latest PlayStation Link™ wireless technology, the PULSE Explore™ earbuds offer ultra-low latency and lossless audio transmission. This means that sound is delivered to you at lightning-fast speeds without losing a single detail, making them an ideal choice for gaming and multimedia enjoyment. Versatile Connectivity
These earbuds provide versatile connectivity options, including Bluetooth® technology and simultaneous dual-device connection. This allows you to seamlessly switch audio sources between your gaming console, computer, or mobile device, ensuring a continuous and integrated audio experience. Intuitive Controls
The PULSE Explore™ earbuds come with easy-to-use control buttons, allowing you to conveniently adjust volume and settings without interrupting your gameplay. This means you can stay fully immersed in your game while maintaining control over your audio experience. AI-Enhanced Noise Rejection
Built-in microphones in the earbuds utilize AI-enhanced noise-rejection technology, ensuring your voice is transmitted clearly by isolating and removing unwanted background noises. This is particularly useful for video calls and team communication, ensuring your voice is always clear and understandable. Long Battery Life
The built-in battery in the PULSE Explore™ earbuds provides up to 5 hours of usage, with an additional 10 hours available through the included charging case. This means you can enjoy extended gaming sessions or listen to music without worrying about running out of power.
MediumDescription EN - Sony PULSE Explore™ wireless earbuds offer a new era in gaming audio, perfect for gaming enthusiasts. Experience lifelike sound with a portable design, hidden microphones, and a charging case. • Lifelike gaming audio
• Portable design
• Hidden microphones
• Charging case
Microphone - sensitivity -
Model - PULSE Explore
NameInWeb ET - Sony PULSE Explore, valge/must - Juhtmevabad kõrvaklapid
NameInWeb EN - Sony PULSE Explore, white/black - Wireless earbuds
NetWeight - 0.0750
Name - Sony PlayStation 5 Pulse Explore
Name ET - Juhtmevaba Peakomplekt Sony Playstation Pulse Explore
NameInWeb LV - Sony PULSE Explore, balta/melna - Bezvadu austiņas
Name EN - Wireless Headset Sony Playstation Pulse Explore
Name LV - Wireless Headset Sony Playstation Pulse Explore
Full Description Line - Type Gaming/Wireless|Earbud|1xUSB-C|Bluetooth|Weight 0.3 kg
Width - 0.1270
ProductCode - 711719572992
ProducerCode - 711719573005
Vendor Homepage - www.playstation.com/en-us/accessories/pulse-explore-wireless-earbuds/
Producer - Sony
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Connection - compatibility - PC
Connection - compatibility - Mac
Connection - compatibility - Gaming console
Connection - connector type - Bluetooth
Connection - connector type - USB-A
ShortDescription -
TariffNo - 85183000
Volume - 0.00093980
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB-C Input/Output connectors - 1
MediumDescription ET - Sony PULSE Explore™ juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad uut ajastut mänguaudios, sobivad suurepäraselt mängusõpradele. Koge elutruud heli, kaasaskantavat disaini, peidetud mikrofone ja laadimiskarpi. • Elutruu helikogemus mängudes
• Kaasaskantav disain
• Peidetud mikrofonid
• Laadimiskarp
MediumDescription LV - Sony PULSE Explore™ bezvadu austiņas piedāvā jaunu spēļu audio ēru, kas ir lieliski piemērotas spēļu entuziastiem. Izbaudiet reālistisku skaņu ar portatīvu dizainu, slēptiem mikrofoniem un uzlādes futrāli. • Dzīvs spēļu audio;
• Pārnēsājams dizains;
• Slēpti mikrofoni;
• Uzlādes futrālis.
Unit Net Weight - 0.3 kg
Unit Gross Weight - 0.5 kg
Unit Brutto Volume - 0.002774 cubm
General parameters - colour - white
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Sony
General parameters - type - In-ear
216,73 €
Sony PULSE Explore, White (PS)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas