Spin Master Piasek kinetyczny Kinetic Sand - Zakręcone kolory

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 889441 Preces kods: 6063931
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi
Līdzīgi produkti
Papildus specifikācija
Akumulators - Nepieciešams akumulators - Nē
Apraksts - Virpuļojiet smiltis, lai burvīgi radītu skaistu smilšu mākslu ar Swirl N' Surprise komplektu! Šis komplekts ir vispraktiskākais veids, kā spēlēties ar kinētisko smilšu mākslu, un tas ļauj bērniem virpuļot un kraut smiltis, izmantojot 4 instrumentus un smiltis sarkanā, violetā, zaļā, zaļā un dzeltenā krāsā. Iztukšojiet smiltis un piepildiet smilšu maisītāju, aizveriet vāku, lai rotaļājoties nerastos nekārtība, un pēc tam nospiediet sūkni, lai smiltis virpuļotu! Skatieties, kā atklājat aizraujošus smilšu projektus! Virpiniet, veidojiet un grieziet atkal un atkal, tā ir lieliska izklaide! Kinetic Sand Swirl N Surprise komplekts piedāvā tik daudz radošu iespēju! Lai iegūtu vēl vairāk smilšu spēļu veidu, meklējiet 2 lb Kinetic Sand maisus ar krāsainām smiltīm un SANDisfactory komplektu (rotaļlietas tiek pārdotas atsevišķi)! Kinētiskās smiltis ir oriģinālās maģiskās, veidojamās un hipnotizējošās rotaļu smiltis. Šīs sensorās smiltis, kas ir labākas nekā plastilīns modelēšanai mākslas un amatniecības darbos, nekad neizžūst, tāpēc ar Kinetic Sand var spēlēties stundām ilgi un patstāvīgi, taustot. Ļaujot smiltīm plūst cauri rokām, jūs nespēsiet tās nolikt! Kinētiskās smiltis ir izgatavotas no dabīgām smiltīm, tās ir netoksiskas un hipoalerģiskas. Tās burvīgi salīp kopā un ir viegli tīrāmas. Kinetic Sand rotaļlietas 3 gadus veciem zēniem un meitenēm ir lieliska dāvana bērniem. Pielāgojiet paši savus pārsteidzošos smilšu efektus ar Kinetic Sand Swirl N Surprise komplektu!
BrandPartCode - 6063931
Citas funkcijas -
Daļas numurs - 63931
dimensijas dziļums - 83 mm
dimensionalWeight - 1357
Drošības brīdinājums - ES TSD brīdinājums - Nav paredzēts bērniem, kas jaunāki par 36 mēnešiem
Dzimums - Meitenes
Dzimums - Zēni
ean - 778988380048
EAN_kods - 0778988380048
Funkcijas - iekļautas mākslas un amatniecības detaļas - Forma, smiltis
Funkcijas - Ieteicamais dzimums - Zēns/meitene
Funkcijas - Ieteicamais vecums (min) - 3 gadi
Funkcijas - Ieteicamā vecuma grupa - Bērns
Funkcijas - Produkta krāsa - Daudzkrāsains
Funkcijas - Produkta tips - Bērnu kinētiskās smiltis
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GTIN - 0778988380048
GTIN - 778988380048
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - 4 smilšu krāsas Smilšu vērpšanas mašīna Laistīšanas instrumenti
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 279.4 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 82.5 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 304.8 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 1.49 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - iekļauta baterija - Nē
Izmēri -
izmērs augstums - 280 mm
izmērs platums - 305 mm
izmērs svars - 1496 g
Kategorija - Mākslas un amatniecības rotaļlietas
Kategorija_1 - Rotaļlietas
Kategorija_2 - Modeļi un skaitļi
Krāsu skaits - 4
LongDesc - Virpuļojiet smiltis, lai burvīgi radītu skaistu smilšu mākslu ar rotaļu komplektu Swirl N' Surprise! Šis rotaļu komplekts ir vispraktiskākā pieeja kinētiskās smilšu mākslas spēlei, un tas ļauj bērniem plūst, virpuļot un kraut smiltis ar 4 instrumentiem un 2 kg smilšu sarkanā, violetā, zaļā un dzeltenā krāsā. Uzpūtiet smiltis un piepildiet smilšu virpuli, aizveriet vāku, lai rotaļājoties nerastos nekārtība, un pēc tam nospiediet sūkni, lai smiltis virpuļotu apkārt! Skatieties, kā atklājat hipnotizējošus smilšu mākslas zīmējumus! Virpiniet, izgrieziet un grieziet atkal un atkal - tas ir tik jautri! Ar Kinetic Sand Swirl N' Surprise rotaļu komplektu ir tik daudz radošu iespēju! Lai iegūtu vēl vairāk rotaļu ar smiltīm, meklējiet Kinetic Sand krāsaino smilšu 2 lb lielos maisus un SANDisfactory komplektu (rotaļlietas tiek pārdotas atsevišķi)! Kinētiskās smiltis ir oriģinālās maģiskās, veidojamās un hipnotizējošās rotaļu smiltis. Šīs sensorās smiltis ir labākas nekā mākslas un amatniecības modelīns, turklāt tās nekad neizžūst, tāpēc ar kinētiskajām smiltīm var spēlēties stundām ilgi un patstāvīgi. Ļaujiet smiltīm plūst cauri savām rokām - tās sniedz tik lielu gandarījumu, ka jūs nespēsiet tās nolikt malā! Kinetic Sand ir izgatavotas no dabīgām smiltīm, un tās nav toksiskas un hipoalerģiskas. Tā burvīgi salipst un ir viegli tīrāma. Kinetic Sand bērnu rotaļlietas 3 gadus veciem zēniem un meitenēm ir lieliska dāvana bērniem. Pielāgojiet paši savus pārsteiguma smilšu efektus ar Kinetic Sand Swirl N' Surprise komplektu!Ietver: Komplektā ietilpst: 2 kg kinētisko smilšu, 1 smilšu virpuļlācis, 1 smilšu virpuļlācis, 1 apļa virpuļlācis, 1 virpuļlācis ar vāku, 1 zvaigžņu virpuļlācis, 1 vāciņš, 1 smalcinātājs, 1 smalcinātājs, 1 smalcinātājs, 1 trīsstūra griezējs, 1 liekšķere n' griezējs, 1 instrukcijas lapa.
LongProductName - Kinētiskās smiltis, rotaļu komplekts Swirl N' Surprise ar 2 kg smilšu, ieskaitot sarkanu, zilu, zaļu, dzeltenu un 4 rīkus, sensorās rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma.
LongSummaryDescription - Kinētiskās smiltis , rotaļu komplekts Swirl N' Surprise ar 2 kg smilšu, ieskaitot sarkanu, zilu, zaļu, dzeltenu un 4 rīkus, sensorās rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma. Produkta veids: Smilšu smilšu rotaļlieta ar smilšu smiltis: Ieteicamais vecums (min.): (3 gadi), iekļautas mākslas un amatniecības detaļas: Komplektā: veidne, smiltis, Izstrādājuma krāsa: Daudzkrāsains. Iepakojuma veids: Sīkfrekvences, krāsainas, krāsainas, krāsainas: Iepakojums: kaste
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes neto svars - 4.46 kg
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kastes tilpums - 861000 cm³
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 326.1 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 256 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 292.1 mm
Minimālais vecums - od 3 gadi
Nosaukums - Kinētiskās smiltis , rotaļu komplekts Swirl N' Surprise ar 2 kg smilšu, ieskaitot sarkanu, zilu, zaļu, dzeltenu un 4 rīkus, sensorās rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem.
nosaukums - Kinētiskās smiltis - Virpotas krāsas
Nosaukums - Spin Master kinētiskās smiltis - Swirl'n Surprise komplekts, smilšu spēles
producerCode - 6063931
productName - Kinētiskās smiltis - Twisted Colours 6063931 Spin Master
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Kinētiskās smiltis, rotaļu komplekts Swirl N' Surprise ar 2 kg smilšu, ieskaitot sarkanu, zilu, zaļu, dzeltenu un 4 rīkus, sensorās rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma.
Ražotāja_kods - 6063931
ražotājs - Spin Master
Ražotājs - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Kinētiskās smiltis , rotaļu komplekts Swirl N' Surprise ar 2 kg smilšu, ieskaitot sarkanu, zilu, zaļu, dzeltenu un 4 rīkus, sensorās rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem, bērnu kinētiskās smiltis, 3 gadi, daudzkrāsains
sizeX - 303
sizeY - 80
sizeZ - 280
Svars - 1,49
svars - 1468
Tips - kinētiskās smiltis
Tēma - Kancelejas preces
URL - https://www.spinmaster.com/
vendpn -
Zīmols - Spin Master
Battery - Batteries required - No
Description - Swirl the sand to magically create beautiful sand art with the Swirl N' Surprise set! The most hands-on approach to playing with Kinetic Sand art, this set allows children to swirl and stack sand using 4 tools and sand in red, purple, green and yellow. Drain the sand and fill the sand agitator, close the lid for mess-free play, then press the pump to swirl the sand! Watch as you discover mesmerising sand projects! Swirl, sculpt and cut again and again it's great fun! The Kinetic Sand Swirl N Surprise set offers so many creative possibilities! For even more sand ways to play, look for the 2lb Kinetic Sand bags of coloured sand and the SANDisfactory set (toys sold separately)! Kinetic Sand is the original magical, mouldable and mesmerising play sand. Better than plasticine for modelling in arts and crafts, this sensory sand never dries out, so you can play with Kinetic Sand for hours of independent tactile play. Letting it flow through your hands is so satisfying you won't be able to put it down! Kinetic Sand is made from natural sand and is non-toxic and hypoallergenic. It magically glues together and cleans up easily. Kinetic Sand toys for 3-year-old boys and girls make the perfect gift for children. Customise your own surprising sand effects with the Kinetic Sand Swirl N Surprise Set!
BrandPartCode - 6063931
Other features -
Part number - 63931
dimension depth - 83 mm
dimensionalWeight - 1357
Safety warning - EU TSD warning - Not for children under 36 months
Gender - Girls
Gender - Boys
ean - 778988380048
EAN_code - 0778988380048
Features - Art & craft parts included - Mould, Sand
Features - Suggested gender - Boy/Girl
Features - Recommended age (min) - 3 yr(s)
Features - Recommended age group - Child
Features - Product colour - Multicolour
Features - Product type - Children's kinetic sand
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GTIN - 0778988380048
GTIN - 778988380048
warrantyLength - 24
Accessories included - 4 sand colours Sand spinning machine Moulding tools
Packaging data - Package height - 279.4 mm
Packaging data - Package depth - 82.5 mm
Packaging data - Package width - 304.8 mm
Packaging data - Package weight - 1.49 kg
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Battery included - No
Dimensions -
dimension height - 280 mm
dimension width - 305 mm
dimension weight - 1496 g
Category - Art & Craft Toys
Category_1 - Toys
Category_2 - Models and figures
Number of colors - 4
LongDesc - Swirl sand to magically create beautiful sand art with the Swirl N' Surprise playset! The most hands-on approach to Kinetic Sand art play, this playset lets kids flow, swirl and stack sand with 4 tools and 2 pounds of sand in red, purple, green and yellow. Fluff the sand and fill the sand swirler, close the lid for mess-free play, then press down on the pump to swirl the sand around! Watch as you reveal mesmerizing sand art designs! Swirl, carve and slice again and again – it’s so much fun! With the Kinetic Sand Swirl N’ Surprise playset, there are so many creative possibilities! For even more sandisfying ways to play, look for the 2lb Kinetic Sand bulk bags of colored sand and the SANDisfactory Set (toys each sold separately)! Kinetic Sand is the original magical, moldable and mesmerizing play sand. Better than arts and crafts modeling clay, this sensory sand never dries out, so you can play with Kinetic Sand for hours of tactile independent play. Let it flow through your hands – it’s so satisfying, you won’t be able to put it down! Kinetic Sand is made with natural sand and is non-toxic and hypoallergenic. It magically sticks together and cleans up easily. Kinetic Sand kids toys for 3 year old boys and   girls are the perfect gift for kids. Customize your own surprise sand effects with the Kinetic Sand Swirl N’ Surprise Set!Includes: 2lbs of Kinetic Sand, 1 sand swirler, 1 sand swirler guard, 1 circle swirl mold, 1 swirl mold lid, 1 starburst swirl mold, 1 cap, 1 core n’ smusher, 1 chopper, 1 triangle slicer, 1 scoop n’ carver, 1 instruction sheet
LongProductName - Kinetic Sand, Swirl N’ Surprise Playset with 2lbs of Play Sand, Including Red, Blue, Green, Yellow and 4 Tools, Sensory Toys for Kids Ages 3 and up
LongSummaryDescription - Kinetic Sand , Swirl N’ Surprise Playset with 2lbs of Play Sand, Including Red, Blue, Green, Yellow and 4 Tools, Sensory Toys for Kids Ages 3 and up. Product type: Children's kinetic sand, Recommended age (min): 3 yr(s), Art & craft parts included: Mould, Sand, Product colour: Multicolour. Package type: Box
Logistics data - Master (outer) case net weight - 4.46 kg
Logistics data - Master (outer) case volume - 861000 cm³
Logistics data - Master (outer) case height - 326.1 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 256 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 292.1 mm
Minimum age - od 3 years
Title - Kinetic Sand , Swirl N’ Surprise Playset with 2lbs of Play Sand, Including Red, Blue, Green, Yellow and 4 Tools, Sensory Toys for Kids Ages 3 and up
name - Kinetic Sand - Twisted colours
Name - Spin Master Kinetic Sand - Swirl'n Surprise Set, play sand
producerCode - 6063931
productName - Kinetic Sand - piasek Zakręcone kolory 6063931 Spin Master
productSize - Normal
ProductName - Kinetic Sand, Swirl N’ Surprise Playset with 2lbs of Play Sand, Including Red, Blue, Green, Yellow and 4 Tools, Sensory Toys for Kids Ages 3 and up
Manufacturer_code - 6063931
producer - Spin Master
Manufacturer - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Kinetic Sand , Swirl N’ Surprise Playset with 2lbs of Play Sand, Including Red, Blue, Green, Yellow and 4 Tools, Sensory Toys for Kids Ages 3 and up, Children's kinetic sand, 3 yr(s), Multicolour
sizeX - 303
sizeY - 80
sizeZ - 280
Weight - 1,49
weight - 1468
Type - kinetic sand
Theme - Stationery
URL - https://www.spinmaster.com/
vendpn -
Brand - Spin Master
46,49 €
Spin Master Piasek kinetyczny Kinetic Sand - Zakręcone kolory
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas