Apple PENCIL PRO

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1102188 Preces kods: MX2D3ZM/A
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
180,78 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
1. kategorija - Apple
2. kategorija - Apple aksesuāri
Aizdevums - 0.21
Apraksts - Apple Pencil Pro Apple Pencil Pro tavām idejām piešķir vēl vairāk burvības. Ar jaunajām uzlabotajām funkcijām vari vēl intuitīvāk anotēt, pierakstīt un radīt īstus šedevrus. Saspiediet. Apple Pencil Pro ir sensors, tāpēc tas reaģē, kad to saspiež. Reaģējot uz to, tas atver jaunu paleti, lai jūs varētu ātri mainīt rīkus, svītras biezumu vai krāsas. Pagriezieties ap asi. Jaunais žiroskops ļauj pagriezt Apple Pencil Pro, lai precīzi pārvaldītu pildspalvas un otas ar profilētu galu. Haptiskie signāli. Īpaši izstrādāts haptisks signālrādītājs rada taktilās atgriezeniskās saites. Reaģējot uz izspiešanu vai dubultu piesitienu, sajutīsi nelielu impulsu, kas apstiprinās darbību. Apple Pencil tuvuma funkcija. Var precīzi redzēt, kur tieši Apple Pencil pieskaras displejam. Tā vari rakstīt, skicēt un zīmēt vēl precīzāk. Dubultpieskāriens. Ar dubultu pieskārienu vari uzreiz pārslēgties starp tādiem rīkiem kā pildspalva un dzēšgumija. Un, ja Apple Pencil Pro pazūd mājās vai ārpus tām, to var viegli atrast, izmantojot lietotni Atrast. Turklāt tas magnētiski piestiprināms pie iPad sāniem, lai to ērti savienotu un uzlādētu.
Augstums - 0.0205
Barošanas avots - barošanas avots - akumulators
BrandCode - APPLE
Bruto svars - 0.2290
category_en - Planšetdatoru piederumi
category_et - Planšetdatoru piederumi
category_lv - Planšetdatoru piederumi
category_ru - Planšetdatoru piederumi
Citas funkcijas - Magnētiskais savienojums, savienošana pārī un uzlāde
Dati - garums (mm) - 166
Dati - Krāsa - White
Dati - Piemērots aprīkojums - Apple iPad Air 11'' (2024)
Dati - Piemērots aprīkojums - Apple iPad Air 13'' (2024)
Dati - Piemērots aprīkojums - Apple iPad Pro 11'' (2024)
Dati - Piemērots aprīkojums - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Dati - svars (g) - 19
Datu apmaiņa - Bluetooth - Jā
description_et - Apple Pencil Pro piedāvā vēl vairāk burvīgu veidu, kā īstenot savas idejas. Jaunas uzlabotas funkcijas padara zīmēšanu, piezīmju pierakstīšanu un meistardarbu radīšanu intuitīvāku nekā jebkad agrāk. Intuitīva rīku pārslēgšana Apple Pencil Pro uztver, kad to saspiežat, un parāda jaunu rīku paleti, kas ļauj ērti izvēlēties līniju biezumu, mainīt krāsas un daudz ko citu. Rullītis Jaunais žiroskops ļauj pagriezt pildspalvu starp pirkstiem, lai, piemēram, izmantotu marķieri ar plašu galu vai citu rīku. Turklāt pielāgotais haptiskais motors nodrošina precīzu atgriezenisko saiti, ko var sajust. Divreiz nospiežot vai divreiz pieskaroties zīmulim, jūtama neliela vibrācija, kas apstiprina darbību. Virpuļošanas funkcija Pencil Pro atbalsta arī virpuļošanas funkciju. Šī funkcija ļauj lietotājam priekšskatīt savas darbības uz ekrāna, nepieskaras zīmulim tieši ekrānam, nodrošinot vēl intuitīvāku un saistošāku lietošanas pieredzi. Viedtālruņa lietotne Atrast manu viedtālruni Ja jums gadās pazaudēt pildspalvu ārpus redzesloka, varat to viegli atrast, izmantojot viedtālruņa lietotni Atrast manu viedtālruni. Apple Pencil Pro magnētiski piestiprina, savieno un uzlādē pie iPad sāniem. Saderīgie modeļi: Apple iPad Pro 11'' (2024) Apple iPad Pro 13'' (2024) Apple iPad Air 11'' (2024) Apple iPad Air 13'' (2024)
description_lv -
description_lv - Apple Pencil Pro piedāvā vēl burvīgākas iespējas, lai īstenotu tavas idejas. Jaunas uzlabotas funkcijas padara zīmēšanu, piezīmju pierakstīšanu un meistardarbu radīšanu intuitīvāku nekā jebkad agrāk. Intuitīva rīku pārslēgšana Apple Pencil Pro atpazīst, kad to saspiežat, un parāda jaunu rīku paleti, kurā varat ērti izvēlēties līnijas biezumu, mainīt krāsas utt. Rullīša pagriešana Jaunais žiroskops ļauj pagriezt pildspalvu starp pirkstiem, lai izmantotu, piemēram, marķieri ar platu galu vai citu rīku. Turklāt pielāgotais haptiskais motors nodrošina precīzu atgriezenisko saiti, ko varat sajust paši. Saspiežot vai divreiz pieskaroties pildspalvai, jūs sajutīsiet nelielu vibrāciju, kas apstiprina darbību. Hover funkcija Pencil Pro atbalsta arī hover funkciju. Šī funkcija ļauj lietotājam priekšskatīt savas darbības uz ekrāna, nepieskaras pildspalvai tieši pie ekrāna, nodrošinot vēl intuitīvāku un aizraujošāku lietošanas pieredzi. Viedā lietotne Atrast manu viedprogrammu Ja pazaudējat pildspalvu, varat to viegli atrast, izmantojot viedprogrammu Atrast manu viedprogrammu. Apple Pencil Pro magnētiski piestiprina, savieno un uzlādē iPad sānos. Saderīgie modeļi: Apple iPad Pro 11'' (2024) Apple iPad Pro 13'' (2024) Apple iPad Air 11'' (2024) Apple iPad Air 13'' (2024)
description_ru -
description_short_en - Rakstspalva Apple planšetdatoriem Zīmējiet, rakstiet vai rakstiet piezīmes Intuitīva rīku pārslēgšana Rullēšanas un uzvilkšanas funkcija Ērti turēt un lietot.
description_short_et - Pulverveida pildspalva Apple planšetdatoriem Zīmējiet, rakstiet vai rakstiet piezīmes Intuitīva rīku pārslēgšana Grozāmā un virpošanas funkcija Viegli turēt un lietot
description_short_lv -
description_short_ru - Rakstspalva Apple planšetdatoriem Zīmējiet, rakstiet vai rakstiet piezīmes Intuitīva rīku pārslēgšana Rullēšanas un uzvilkšanas funkcija Ērti turēt un lietot.
Diametrs - 8.9 mm
dimensijas dziļums - 20 mm
dimensionalWeight - 47
EAN - 195949573125
ean - 195949573125
EAN - 0195949573125
EANCode - 0195949573125
Eans - 195949573125
Ekrāni - Kapacitatīvais
feature_group_et - Koka pildspalvas
feature_group_ln - Styluses
feature_group_lv - Irbuļi
feature_group_ru - Styluses
Garantija - 12
garantija - 12
Garantija - 12 mēneši
Garantijas noteikumi - 12 mēneši
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
Garums - 0.2119
Garums - 166 mm
Grupa - TELEKOMUNIKĀCIJAS > TELEKOMUNIKĀCIJU PIEDERUMI > PLANŠETDATORU PIEDERUMI > SPALVAS > DIGITĀLĀS SPALVAS
GRUPA1 - Ievadierīces
GRUPA2 - Klaviatūras un tastatūras
guaranteeLength - 12
Hoehe - 0.02
HST NUMERIS - MX2D3ZM/A
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati > Bruto augstums (mm) - 18.90 mm
Iepakojuma dati > Bruto dziļums (mm) - 207.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto platums (mm) - 55.20 mm
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 5000 pcs(s)
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 70.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 20.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 150.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Informācija par iepakojumu > Bruto svars (kg) - 0.10 kg
Izmēri - augstums - 16.6
Izmēri - platums - 0.89
Izmēri - svars - 19.15
izmērs augstums - 50 mm
izmērs platums - 210 mm
izmērs svars - 108 g
IZSTRĀDĒTĀJS - APPLE
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/Stili
Kods - MX2D3ZM/A
Krāsa - White
LongDescription ET - Intuitīva rīku pārslēgšana Apple Pencil Pro atpazīst, kad to saspiežat, un parāda jaunu rīku paleti, kurā varat viegli mainīt krāsas, līniju biezumu un rīkus. Precīzas otas un pildspalvas Jaunais iebūvētais žiroskops ļauj Apple Pencil Pro noteikt rotāciju, nodrošinot labāku kontroli pār dažādu formu otām un pildspalvām.
Jūtīga atgriezeniskā saite Iebūvētais haptiskais pakets brīdina, kad saspiežat vai divreiz piesitat, ar maigu vibrāciju, kas apstiprina, ko darāt. Precīzi sākotnējie triepieni Virsraksta funkcija sniedz priekšskatījumu, kur rakstāmrīks piezemēsies uz ekrāna, radot virtuālu ēnu, kas nodrošina vēl lielāku precizitāti rakstot, skicējot un ilustrējot. Ātri atrodiet savu rakstāmrīku Ja pazaudējat Apple Pencil Pro, varat to viegli atrast ar lietotni Find My. Turklāt tas magnētiski piestiprināms pie iPad sāniem, kur tiek uzlādēts un automātiski savienots.
LongDescription LV - Intuitīva rīku pārslēgšana Apple Pencil Pro atpazīst, kad tas ir saspiests, un parāda jaunu rīku paleti, kas ļauj viegli pārslēgties starp krāsām, līniju biezumiem un instrumentiem. Precīzas otas un zīmuļi Iebūvētais žiroskops ļauj Apple Pencil Pro noteikt rotāciju, nodrošinot uzlabotu otas un zīmuļa formu kontroli. Atsaucīgas atbildes Integrētā taustes atgriezeniskās saites sistēma, maigi vibrē, kad to saspiež vai divreiz pieskaras, apstiprinot jūsu darbību. Precīzi pirmie vilcieni Kursora funkcijas priekšskatījumi rāda, kur zīmulis pieskarsies, radot virtuālu ēnu, lai palielinātu rakstīšanas, skicēšanas un ilustrācijas precizitāti. Ātri atrodiet savu stilus Ērti atrodiet savu Apple Pencil Pro, izmantojot lietotni Find My. Tas arī magnētiski pievienojas iPad sāniem, kur tas automātiski uzlādējas un savienojas pārī.
LongDescription LV - Intuitīva rīku pārslēgšana Apple Pencil Pro atpazīst, kad tas ir saspiests, un parāda jaunu rīku paleti, ļaujot ērti pārslēgt krāsas, līniju biezumu un rīkus. Precīzas otas un zīmuļi Iebūvētais žiroskops ļauj Apple Pencil Pro noteikt rotāciju, nodrošinot uzlabotu kontroli pār otas un zīmuļa formām.
Reaģējoša atgriezeniskā saite Integrētā haptiskās atgriezeniskās saites sistēma maigi vibrē, kad zīmuli saspiež vai divreiz piesit, apstiprinot tavu darbību. Precīzi sākotnējie triepieni Virsmas funkcija parāda, kur zīmulim pieskarties, metot virtuālu ēnu, lai rakstīšana, skicēšana un ilustrēšana būtu precīzāka. Ātri atrodi savu zīmuli Ātri atrodi savu Apple Pencil Pro, izmantojot lietotni Find My. Tas arī magnētiski piestiprināms pie iPad sāniem, kur tas automātiski uzlādējas un savienojas.
MediumApraksts LV - Apple Pencil Pro ir uzlabots pildspalvains zīmulis ar inovatīvām funkcijām ideju īstenošanai. Ar to vari vēl vieglāk pierakstīt piezīmes, zīmēt un radīt meistardarbus. - Ātri pārslēgt instrumentus un krāsas, tikai saspiežot - Precīza vadība ar žiroskopa palīdzību - Viengabalaini savienojas ar iPad un uzlādējas magnētiski - Saderīgs ar iPad Pro 11'' un 13'' (2024) un iPad Air 11'' un 13'' (2024).
MPN - MX2D3ZM/A
NameInWeb ET - Apple Pencil Pro, balts - Zīmulis Pencil Pen
NameInWeb LV - Apple Pencil Pro, balts - Skārienjūtīgais zīmulis
name_et - Apple Pencil Pro
NetWeight - 0.1090
Nosaukums - Apple Apple Pencil Pro
Nosaukums - Apple Pencil Pro
Nosaukums - Apple Pencil Pro - priekš iPad Pro (M4) u. Air (M2)
nosaukums - Pencil Pro
Nosaukums ET - Apple Pencil Pro
NosaukumsInWeb LV - Apple Pencil Pro, balta - Stilus
Nosaukums LV - Apple Pencil Pro
Nosaukums LV - Apple Pencil Pro
nosaukums_lv - Apple Pencil Pro
nosaukums_lv - Apple Pencil Pro
nosaukums_ru - Apple Pencil Pro
PANTS1 - ĀBOLU ZĪMULIS PRO
PANTS2 -
Planšetdatoru aksesuāri - Planšetdatoru aksesuāri - pildspalva
Planšetdatoru piederumi - piemēroti planšetdatoriem - Apple iPad Air 11'' (2024)
Planšetdatoru piederumi - piemēroti planšetdatoriem - Apple iPad Air 13'' (2024)
Planšetdatoru piederumi - piemēroti planšetdatoriem - Apple iPad Pro 11'' (2024)
Planšetdatoru piederumi - piemēroti planšetdatoriem - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Platums - 0.0557
Plašs - 0.06
Preces kods - MX2D3ZM/A
producerCode - MX2D3ZM/A
ProducerCode - MX2D3ZM/A
productName - Apple Pencil Pro
productSize - Parasts
ražotāja_kods - MX2D3ZM/A
ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
RažošanaValsts - CN
Saderīgs ar - iPad Pro 13 collu (M4) iPad Pro 11 collu (M4) iPad Air 13 collu (M2) iPad Air 11 collu (M2)
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Savienojums - Savienojuma tips - magnētiski
ShortDescription -
sizeX - 215
sizeY - 20
sizeZ - 55
Specifikācijas - garums (mm) - 166
Specifikācijas - garums (mm) - 166
Specifikācijas - Garums (mm) - 166
Specifikācijas - Krāsa - Balta
Specifikācijas - Krāsa - White
Specifikācijas - Krāsa - White
Specifikācijas - Piemērotas ierīces - Apple iPad Air 11'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotas ierīces - Apple iPad Air 13'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotas ierīces - Apple iPad Pro 11'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotas ierīces - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotās ierīces - Apple iPad Air 11'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotās ierīces - Apple iPad Air 13'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotās ierīces - Apple iPad Pro 11'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotās ierīces - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Specifikācijas - Saderīgās ierīces - Apple iPad Air 11
Specifikācijas - Saderīgās ierīces - Apple iPad Air 13
Specifikācijas - Saderīgās ierīces - Apple iPad Pro 11
Specifikācijas - Saderīgās ierīces - Apple iPad Pro 13
Specifikācijas - Svars (g) - 19
Specifikācijas - Svars (g) - 19
Specifikācijas - Svars (g) - 19
Starling - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 800
Svars - 0.11
Svars - 0.109
Svars - 19.15 g
svars - 110
svītrkods - 195949573125
TariffNo - 84716070
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.2 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.1 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Apple
Tilpums - 0.00024196
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
vendpn - MX2D3ZM/A
VidējaisApraksts ET - Apple Pencil Pro ir uzlabots stils, kas piedāvā inovatīvas funkcijas, lai idejas īstenotu dzīvē. Ar to var intuitīvāk pierakstīt piezīmes, zīmēt un radīt meistardarbus.- Ātri pārslēdz instrumentus un krāsas ar vienu pieskārienu - Precīza vadība ar skārienekrānu - Viengabalaini integrējas ar iPad un uzlādējas magnētiski - Saderīgs ar iPad Pro 11'' un 13'' (2024) un iPad Air 11'' un 13'' (2024).
VidējaisApraksts LV - Apple Pencil Pro ir uzlabots stilus ar novatoriskām funkcijām ideju atdzīvināšanai. Tas ļauj vēl vienkāršāk pierakstīt piezīmes, zīmēt un izveidot šedevrus. • Ātri pārslēdziet instrumentus un krāsas saspiežot; • Precīza vadība caur žiroskopu; • Nemanāmi savienojas pārī ar iPad un uzlādējas magnētiski; • Saderīgs ar iPad Pro 11 collu un 13 collu (2024) un iPad Air 11 collu un 13 collu (2024).
Vispārīgie parametri - krāsa - balta
Vispārīgie parametri - ražotājs - Apple
zīmols - Apple
Category 1 - Apple
Category 2 - Apple Zubehör
Laenge - 0.21
Description - Pencil Pro Apple Pencil Pro to jeszcze więcej magii, która ożywi Twoje pomysły. Dzięki nowym, zaawansowanym funkcjom możesz jeszcze bardziej intuicyjnie notować, dodawać adnotacje i tworzyć prawdziwe arcydzieła.
Ściśnięcie. Apple Pencil Pro ma czujnik, dzięki któremu reaguje na ściśnięcie. W odpowiedzi otwiera nową paletę, więc możesz szybko zmieniać narzędzia, grubość kresek lub kolory.
Obrót wokół osi. Nowy żyroskop pozwala obracać Apple Pencil Pro, żeby precyzyjnie kontrolować pisaki i pędzle z profilowaną końcówką.
Sygnały haptyczne. Specjalnie zaprojektowany sygnalizator haptyczny generuje odczuwalny sygnał zwrotny. W odpowiedzi na ściśnięcie lub dwukrotne stuknięcie poczujesz lekki impuls potwierdzający czynność.
Funkcja zbliżeniowa Apple Pencil. Widzisz, gdzie dokładnie Apple Pencil dotknie wyświetlacza. Możesz więc pisać, szkicować i rysować z jeszcze większą precyzją.
Dwukrotne stuknięcie. Dwukrotnym stuknięciem błyskawicznie przełączysz się między narzędziami, na przykład długopisem i gumką.
A jeśli Apple Pencil Pro gdzieś się zapodzieje, czy to w domu, czy poza nim, łatwo go odszukasz za pomocą apki Znajdź. Do tego magnetycznie przyłącza się do boku iPada, co umożliwia jego wygodne parowanie i ładowanie.
Height - 0.0205
Power supply - power supply - accumulator
BrandCode - APPLE
GrossWeight - 0.2290
category_en - Accessories for tablets
category_et - Tahvelarvutite tarvikud
category_lv - Planšetdatoru piederumi
category_ru - Принадлежности для планшетов
Other features - Magnetyczne przyłączanie, parowanie i ładowanie
Andmed - Pikkus (mm) - 166
Andmed - Värvus - Valge
Andmed - Sobivad seadmed - Apple iPad Air 11'' (2024)
Andmed - Sobivad seadmed - Apple iPad Air 13'' (2024)
Andmed - Sobivad seadmed - Apple iPad Pro 11'' (2024)
Andmed - Sobivad seadmed - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Andmed - Kaal (g) - 19
Data exchange - Bluetooth - Yes
description_et - Apple Pencil Pro lisab veelgi maagilisemaid võimalusi, mis aitavad Sinu ideid ellu viia. Uued täiustatud funktsioonid muudavad joonistamise, märkmete tegemise ja meistriteoste loomise intuitiivsemaks kui kunagi varem. Intuitiivne tööriistade vahetamine
Apple Pencil Pro tunneb ära kui sa seda pigistad, ning kuvab uue tööriistade paleti, kust saad mugavalt joonte paksust valida, värve vahetada jne. Barrel roll
Uus güroskoop võimaldab pliiatsit näppude vahel pöörata, et näiteks laia otsaga markerit või mõnda teist tööriista kasutada. Lisaks annab kohandatud haptiline mootor täpset tagasisidet, mida saad ka ise tunda. Kui pigistad või puudutad pliiatsit topelt, tunned toimingut kinnitavat kerget vibreerimist. Hõljumisfunktsioon
Pencil Pro toetab ka hõljumisfunktsiooni. See funktsioon võimaldab kasutajal näha eelvaadet oma tegevusest ekraanil, ilma et pliiatsit otse ekraanile puudutataks, pakkudes veelgi intuitiivsemat ja kaasahaaravamat kasutuskogemust. Find My nutirakendus
Kui peaksid pliiatsi oma silmapiirilt kaotama saad selle kergesti leida kasutades Find My nutirakendust. Apple Pencil Pro kinnitub, ühendub ja laeb magnetiliselt Sinu iPadi küljel. Ühilduvad mudelid: Apple iPad Pro 11'' (2024) Apple iPad Pro 13'' (2024) Apple iPad Air 11'' (2024) Apple iPad Air 13'' (2024)
description_lv -
description_en - Apple Pencil Pro adds even more magical possibilities to help you bring your ideas to life. New advanced features make drawing, taking notes and creating masterpieces more intuitive than ever. Intuitive tool switching
Apple Pencil Pro recognizes when you squeeze it and displays a new palette of tools, where you can conveniently choose line thickness, change colors, etc. Barrel roll
The new gyroscope allows you to rotate the pen between your fingers to use, for example, a broad-tipped marker or another tool. In addition, the customized haptic motor provides precise feedback that you can feel yourself. When you squeeze or double-tap the pen, you will feel a slight vibration confirming the action. Hover function
Pencil Pro also supports the hover function. This feature allows the user to preview their actions on the screen without touching the pen directly to the screen, providing an even more intuitive and immersive user experience. Find My smart app
If you lose your pen, you can easily find it using the Find My smart application. Apple Pencil Pro attaches, connects and charges magnetically on the side of your iPad. Compatible models: Apple iPad Pro 11'' (2024) Apple iPad Pro 13'' (2024) Apple iPad Air 11'' (2024) Apple iPad Air 13'' (2024)
description_ru -
description_short_en - Stylus for Apple tablets Draw, write or take notes Intuitive tool switching Roll and hover function Comfortable to hold and use
description_short_et - Puutepliiats Apple’i tahvelarvutitele Joonista, kirjuta või tee märkmeid Intuitiivne tööriistade vahetamine Pöörlemis- ja hõljumisfunktsioon Mugav käes hoida ja kasutada
description_short_lv -
description_short_ru - Stylus for Apple tablets Draw, write or take notes Intuitive tool switching Roll and hover function Comfortable to hold and use
Diameter - 8.9 mm
dimension depth - 20 mm
dimensionalWeight - 47
EAN - 195949573125
ean - 195949573125
EAN - 0195949573125
EANCode - 0195949573125
Eans - 195949573125
Screens - Capacitive
feature_group_et - Puutepliiatsid
feature_group_en - Styluses
feature_group_lv - Irbuļi
feature_group_ru - Стилусы
Warranty - 12
guarantee - 12
Warranty - 12 month(s)
Warranty Terms - 12 month(s)
guarantee_type - external
warrantyType - F
Length - 0.2119
Lenght - 166 mm
Group - TELECOM > TELECOM ACCESSORIES > TABLET PC ACCESSORIES > STYLUS > DIGITAL STYLUS
GRUPPE1 - Input Devices
GRUPPE2 - Keyboards & Keypads
warrantyLength - 12
Hoehe - 0.02
HSTNUMMER - MX2D3ZM/A
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data > Gross height (mm) - 18.90 mm
Packaging data > Gross depth (mm) - 207.00 mm
Packaging data > Gross width (mm) - 55.20 mm
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 5000 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Package features > Gross height (mm) - 70.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 20.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 150.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Packaging data > Gross weight (kg) - 0.10 kg
Dimensions - height - 16.6
Dimensions - width - 0.89
Dimensions - weight - 19.15
dimension height - 50 mm
dimension width - 210 mm
dimension weight - 108 g
HERSTELLER - APPLE
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Styli
Code - MX2D3ZM/A
Color - White
LongDescription ET - Intuitiivne tööriistade vahetamine
Apple Pencil Pro tunneb ära, kui seda pigistad, ning kuvab uue tööriistade paleti, kus saad hõlpsasti vahetada värve, joone paksust ja tööriistu.
Täpsed pintslid ja pliiatsid
Uus sisseehitatud gyroskoop võimaldab Apple Pencil Pro-l tuvastada pöörlemist, pakkudes suuremat kontrolli eri kujuga pintslite ja pliiatsite üle.
Tundlik tagasiside
Sisseehitatud haptikapakett annab pigistamisel või topeltpuudutamisel märku õrna vibratsiooniga, mis kinnitab sinu tegevuse.
Täpsed esialgsed löögid
Hover-funktsioon võimaldab eelvaadet sellest, kuhu pliiats ekraanile maandub, luues virtuaalse varju, mis tagab kirjutamisele, visandamisele ja illustreerimisele veelgi suurema täpsuse.
Leia oma pliiats kiirelt
Kui kaotad Apple Pencil Pro, saad selle hõlpsasti üles leida Find My rakenduse kaudu. Lisaks kinnitub see magnetiliselt iPadi küljele, kus laeb ja paaritub automaatselt.
LongDescription LV - Intuitīva rīku pārslēgšana
Apple Pencil Pro atpazīst, kad tas ir saspiests, un parāda jaunu rīku paleti, kas ļauj viegli pārslēgties starp krāsām, līniju biezumiem un instrumentiem. Precīzas otas un zīmuļi
Iebūvētais žiroskops ļauj Apple Pencil Pro noteikt rotāciju, nodrošinot uzlabotu otas un zīmuļa formu kontroli. Atsaucīgas atbildes
Integrētā taustes atgriezeniskās saites sistēma, maigi vibrē, kad to saspiež vai divreiz pieskaras, apstiprinot jūsu darbību. Precīzi pirmie vilcieni
Kursora funkcijas priekšskatījumi rāda, kur zīmulis pieskarsies, radot virtuālu ēnu, lai palielinātu rakstīšanas, skicēšanas un ilustrācijas precizitāti. Ātri atrodiet savu stilus
Ērti atrodiet savu Apple Pencil Pro, izmantojot lietotni Find My. Tas arī magnētiski pievienojas iPad sāniem, kur tas automātiski uzlādējas un savienojas pārī.
LongDescription EN - Intuitive Tool Switching
The Apple Pencil Pro recognizes when it's squeezed and shows a new tool palette, allowing easy switching between colors, line thicknesses, and tools.
Accurate Brushes and Pencils
A built-in gyroscope lets the Apple Pencil Pro detect rotation, providing enhanced control over brush and pencil shapes.
Responsive Feedback
The integrated haptic feedback system gently vibrates when squeezed or double-tapped, confirming your action.
Precise Initial Strokes
The hover feature previews where the pencil will touch down, casting a virtual shadow for increased precision in writing, sketching, and illustrating.
Find Your Pencil Quickly
Locate your Apple Pencil Pro easily through the Find My app. It also attaches magnetically to the side of the iPad, where it charges and pairs automatically.
MediumDescription EN - The Apple Pencil Pro is an advanced stylus with innovative features for bringing ideas to life. It lets you jot down notes, draw, and create masterpieces with even greater ease.
• Quickly switch tools and colors with a squeeze
• Precise control through a gyroscope
• Seamlessly pairs with the iPad and charges magnetically
• Compatible with iPad Pro 11'' and 13'' (2024) and iPad Air 11'' and 13'' (2024)
MPN - MX2D3ZM/A
NameInWeb ET - Apple Pencil Pro, valge - Puutepliiats
NameInWeb EN - Apple Pencil Pro, white - Stylus
name_et - Apple Pencil Pro
NetWeight - 0.1090
Name - Apple Apple Pencil Pro
Name - Apple Pencil Pro
Name - Apple Pencil Pro - für iPad Pro (M4) u. Air (M2)
name - Pencil Pro
Name ET - Apple Pencil Pro
NameInWeb LV - Apple Pencil Pro, balta - Stilus
Name EN - Apple Pencil Pro
Name LV - Apple Pencil Pro
name_en - Apple Pencil Pro
name_lv - Apple Pencil Pro
name_ru - Apple Pencil Pro
ARTIKEL1 - APPLE PENCIL PRO
ARTIKEL2 -
Tablet accessories - Tablet accessory - pen
Tablet accessories - suitable for tablets - Apple iPad Air 11'' (2024)
Tablet accessories - suitable for tablets - Apple iPad Air 13'' (2024)
Tablet accessories - suitable for tablets - Apple iPad Pro 11'' (2024)
Tablet accessories - suitable for tablets - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Width - 0.0557
Breite - 0.06
ProductCode - MX2D3ZM/A
producerCode - MX2D3ZM/A
ProducerCode - MX2D3ZM/A
productName - Apple Pencil Pro
productSize - Normal
manufacturer_code - MX2D3ZM/A
producer - Apple
Producer - Apple
Manufacturer - Apple
ProductionCountry - CN
Compatible with - iPad Pro 13 inch (M4) iPad Pro 11 inch (M4) iPad Air 13 inch (M2) iPad Air 11 inch (M2)
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Connection - Connection type - magnetically
ShortDescription -
sizeX - 215
sizeY - 20
sizeZ - 55
Specifications - Length (mm) - 166
Спецификации - Длина (мм) - 166
Specifikācijas - Garums (mm) - 166
Specifikācijas - Krāsa - Balta
Specifications - Color - White
Спецификации - Цвет - Белый
Specifikācijas - Piemērotas ierīces - Apple iPad Air 11'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotas ierīces - Apple iPad Air 13'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotas ierīces - Apple iPad Pro 11'' (2024)
Specifikācijas - Piemērotas ierīces - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Specifications - Suitable devices - Apple iPad Air 11'' (2024)
Specifications - Suitable devices - Apple iPad Air 13'' (2024)
Specifications - Suitable devices - Apple iPad Pro 11'' (2024)
Specifications - Suitable devices - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Спецификации - Совместимые устройства - Apple iPad Air 11
Спецификации - Совместимые устройства - Apple iPad Air 13
Спецификации - Совместимые устройства - Apple iPad Pro 11
Спецификации - Совместимые устройства - Apple iPad Pro 13
Specifications - Weight (g) - 19
Спецификации - Вес (г) - 19
Specifikācijas - Svars (g) - 19
Storno - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 800
Gewicht - 0.11
Weight - 0.109
Weight - 19.15 g
weight - 110
barcode - 195949573125
TariffNo - 84716070
Technical details > Gross weight - 0.2 kg
Technical details > Net weight - 0.1 kg
Technical details > Producer - Apple
Volume - 0.00024196
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
vendpn - MX2D3ZM/A
MediumDescription ET - Apple Pencil Pro on arenenud stiilus, mis pakub uuenduslikke funktsioone ideede elluviimiseks. See võimaldab märkmeid teha, joonistada ja meistriteoseid luua veelgi intuitiivsemalt.
• Kiirelt vaheta tööriistu ja värve pigistades
• Täpne juhtimine tänu güroskoobile
• Sujuvalt ühildub iPadiga ja laeb magnetiliselt
• Ühildub iPad Pro 11'' ja 13'' (2024) ja iPad Air 11'' ja 13'' (2024)
MediumDescription LV - Apple Pencil Pro ir uzlabots stilus ar novatoriskām funkcijām ideju atdzīvināšanai. Tas ļauj vēl vienkāršāk pierakstīt piezīmes, zīmēt un izveidot šedevrus. • Ātri pārslēdziet instrumentus un krāsas saspiežot;
• Precīza vadība caur žiroskopu;
• Nemanāmi savienojas pārī ar iPad un uzlādējas magnētiski;
• Saderīgs ar iPad Pro 11 collu un 13 collu (2024) un iPad Air 11 collu un 13 collu (2024).
General parameters - colour - white
General parameters - manufacturer - Apple
brand - Apple
180,78 €
Apple PENCIL PRO
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas