Manfrotto statyw MINI PRO 4 SEKC. Z GŁ. MHXPRO-BHQ2

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 351346 Preces kods: 190XPRO4-BHQ2
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
404,41 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 28.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 28.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 28.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 28.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 28.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 24.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
augstums - 0.655
category_en - Statīvi un piederumi
category_et - Statīvi un piederumi
category_lv - Statīvi un piederumi
category_ru - Statīvi un piederumi
Citi - Iepakojuma saturs - Statīva galva
Citi - Iepakojuma saturs - Statīvs
Citi - Iepakojuma saturs - Ātrās atbrīvošanas plate
Citi - Iepakojumā ietilpst - Statīva galva
Citi - Iepakojumā ietilpst - Statīvs
Citi - Iepakojumā ietilpst - Ātrās noņemšanas plate
Citi - komplekti - Statīva komplekts
Citi - komplekts - Statīvu komplekts
description_et - Manfrotto MT190XPRO4 alumīnija statīvs Manfrotto pārveidotie 190 statīvi ir vēl labāki nekā iepriekš. Pirmā būtiskākā izmaiņa ir centrālās rokas horizontālās pozicionēšanas mehānisma integrēšana statīva centrālās rokas stiprinājumā. Tas padara MT190XPRO4 vēl kompaktāku, vienlaikus paplašinot tā izmantošanas iespējas. Pārvietošana no vertikālā stāvokļa uz horizontālo ir ātra un vienkārša, nav nepieciešams demontēt statīvu, un to var veikt arī tad, ja kamera ir piestiprināta pie statīva. Statīva MT190XPRO4 statīva kāju fiksēšanai tiek izmantotas jaunās Manfrotto Quick Power Lock sviras, kas ātri un droši fiksē kāju daļu. Jaunais QPL stiprinājums ir izstrādāts, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku lietošanu, kā arī uzlabotu statīva stingrību un stabilitāti. Turklāt katras kājas leņķi var individuāli regulēt, pateicoties īpaši ērtai leņķa izvēles sistēmai. Manfrotto MT190 sērijas statīviem ir arī integrēti ūdens caurumi statīva galvas montāžas pamatnē. Stāsti rotē ap pamatni, ļaujot lietotājam brīvi izvēlēties to atrašanās vietu. Tas ļauj izvietot celiņu tā, lai tas būtu vislabāk redzams, un izvairīties no tā, ka celiņš atrodas kameras vadības pogu priekšā. Turklāt jaunajam 190 statīvam ir arī Easy Link savienojums, kas ļauj ātri un ērti pievienot dažādus foto un video piederumus, piemēram, LED gaismas, atstarotājus vai pat šarnīrveida roku. Tādējādi statīvu var brīvi izmantot arī studijā. Manfrotto MHXPRO-BHQ2 XPRO lodveida galva Jaunā XPRO lodveida galva ir ideāls inovatīvas konstrukcijas un dizaina apvienojums. Tam ir trīs virzienu fiksācijas sistēma, kas nodrošina stabilu kameras pozīciju, regulējama berze un divas sliedes, lai iegūtu tieši tādu kadrējumu, kādu esat iecerējis. Inovatīvie polimēra gredzeni nodrošina vienmērīgu kustību, un vieglā magnija konstrukcija padara to viegli pārnēsājamu. Turklāt bumbiņai ir arī 200-PL ātrās noņemšanas plate.
description_lv - Manfrotto MT190XPRO4 alumīnija statīvs 190XPRO4 galvenā iezīme ir tā 90° centrālās kolonnas mehānisms, kas ļauj kolonnu pagarināt vertikāli kā parasti vai horizontāli, lai pavērtu plašas kadrēšanas un fotografēšanas iespējas; tas padara 190XPRO4 par īpaši universālu statīvu, kas piemērots visdažādākajām fotografēšanas un video vajadzībām. Horizontālās kolonnas mehānisms ir ievietots statīva augšējā lējuma daļā, lai tas būtu kompakts, taču to var viegli un ātri pagarināt, kad vien tas ir nepieciešams. Vertikālās un horizontālās kolonnas orientācijas pārslēgšanai nav nepieciešama izjaukšana, un to var veikt pat ar piestiprinātu kameru. 190XPRO4 statīva 4 sekciju kājas padara to ārkārtīgi kompaktu: kopā ar jaunā horizontālās kolonnas mehānisma radīto augstuma ietaupījumu 4 sekciju kājas palīdz samazināt šī statīva slēgto garumu par 16 cm, salīdzinot ar iepriekšējiem 190 modeļiem - tas ir ieguvums ikvienam ceļojošam fotogrāfam. Kājas ir arī ātri pagarināmas un regulējamas, pateicoties Quick Power Lock svirām, kas bloķē un atbloķē katru kāju sekciju. QPL sviru īpašais dizains ļauj ērtāk un spēcīgāk ar vienu roku satvert kāju bloķēšanas mehānismus. No salocīta stāvokļa katras statīva kājas sekcijas var atbrīvot ar vienu kustību. QPL sviru konstrukcija nodrošina arī spēcīgāku katras sekcijas bloķēšanu, kas nozīmē, ka statīvs ir stabilāks un stingrāks nekā ar tradicionālo sviru konstrukciju. Intuitīvie un ergonomiskie kāju leņķa slēdži ļauj katru kāju patstāvīgi un stabili iestatīt jebkurā no iepriekš iestatītajiem leņķiem, kas atkal nodrošina ievērojamu pozicionēšanas brīvību. Centrālās kolonnas augšpusē ir iebūvēts burbuļlīmeņrādis, kas nodrošina precīzu kadrēšanu. Burbulveida līmeņrādi var brīvi pagriezt ap centrālo kolonnu, tāpēc to var novietot tur, kur jums ir visvieglāk to redzēt, regulējot statīvu, un tā, lai to neaizsedz uzstādītā galva un kamera vai netraucē galvas vai kameras vadības ierīcēm. Statīva 190XPRO4 augšdaļā ir Easy Link savienotājs, kas ļauj piestiprināt foto vai video piederumus (piemēram, LED gaismu, zibspuldzi, atstarotāju vai citu aprīkojumu) pie pagarināmās rokas vai kronšteina un padarīt statīvu par praktisku mobilo studiju. Manfrotto MHXPRO-BHQ2 XPRO lodveida galva Jaunā XPRO lodveida galva ir ideāls savienojums starp novatoriskiem risinājumiem un dizainu. Tai ir jauna trīskārša fiksācijas sistēma, kas garantē kameras pozīcijas stabilitāti, berzes kontrole, kas palīdz lietotājam līdzsvarot kameras aprīkojuma svaru, un divi izlīdzināšanas burbuļi precīzai kompozīcijas kadrēšanai. Turklāt tās jaunie polimēru gredzeni ir aizstājuši nepatīkamo, netīro smērvielu, nodrošinot vienmērīgu, precīzu un mazāk trīcošu kameras kustību. XPRO lodveida galva ir pārnēsājama, viegla un uzticama, pateicoties tās magnija korpusam, un tai ir pievienota Manfrotto 200 pl plate.
description_lv - Manfrotto MT190XPRO4 alumīnija statīvs Statīva 190XPRO4 svarīgākā iezīme ir tā 90° centrālās kolonnas mehānisms, kas ļauj kolonnu novietot ne tikai vertikāli, bet arī horizontāli, tādējādi paverot plašas attēla kadrēšanas un uzņemšanas iespējas. Šī funkcionalitāte padara to par ārkārtīgi daudzpusīgu statīvu, kas ir piemērots visdažādākajām fotografēšanas un video filmēšanas situācijām. Horizontālās kolonnas mehānisms ir kompakti izvietots statīva augšējā lējuma daļā, taču tas ir ātri un vienkārši paplašināms, līdzko nepieciešams. Lai pārslēgtos starp vertikālu un horizontālu kolonnas novietojumu nav nepieciešama demontāža, pie tam tas var tikt veikts pat ar piestiprinātu kameru. Šī statīva četru posmu kājas padara to ārkārtīgi kompaktu — kopā ar garumu ietaupošo jauno horizontālās kolonnas mehānismu četru posmu kājas palīdz samazināt šī statīva izmēru saliktā veidā par 16 cm, salīdzinot ar iepriekšējiem 190. sērijas modeļiem, — milzīga priekšrocība ikvienam ceļojošam fotogrāfam. Turklāt statīva kājas ir ātri izvelkamas un pielāgojamas, pateicoties speciālām fiksācijas svirām Quick Power Lock (QPL), kas bloķē un atbloķē katru kājas posmu. Īpašā QPL sviru konstrukcija ļauj ērtāk un stingrāk satvert statīva kāju fiksatorus ar vienu roku. No salocīta stāvokļa katras statīva kājas posmi var tikt atbrīvoti tikai ar vienu kustību. Turklāt QPL sviru dizains nodrošina arī stiprāku katra posma fiksāciju, tādējādi padarot statīvu kopumā stabilāku un stingrāku, nekā to iespēj tradicionālās konstrukcijas sviras. Intuitīvie un ergonomiskie kāju leņķa selektori ļauj atsevišķi katru statīva kāju stingri iestatīt kādā no piedāvātajām pozīcijām, nodrošinot vēl lielāku pozicionēšanas brīvību. Centrālās kolonnas augšpusē ir iebūvēts līmeņošanas burbulis precīzai kadrēšanai. Līmeņošanas burbulis brīvi rotē ap centrālo kolonnu, tādējādi varat to novietot jebkurā sev ērtā pozīcijā, kamēr regulējat statīvu. Turklāt nav jāraizējas par tā aizēnošanu dēļ piestiprinātās galvas un kameras vai tā atrašanos statīva galvas vai kameras vadīklu ceļā. Statīva 190XPRO4 augšējā lējuma daļā atrodas savienotājs Easy Link, kas ļauj pievienot papildu foto vai video piederumu (piemēram, LED gaismu, zibspuldzi, reflektoru vai citu ierīci) uz rokas pagarinātāja vai balsteņa, pārvēršot statīvu praktiskā mobilā studijā. Manfrotto MHXPRO-BHQ2 XPRO lodveida galva Jaunā XPRO lodveida galva ir ideāls inovatīvu risinājumu un dizaina apvienojums. Tā ir apgādāta ar trīskāršu fiksācijas sistēmu, kas garantē kameras pozīcijas stabilitāti, frikcijas kontroli, kas palīdz lietotājam līdzsvarot kameras aprīkojuma svaru, un diviem līmeņošanas burbuļiem — precīzai kompozīcijas kadrēšanai. Turklāt tās polimēru gredzeni ir aizvietojuši nepatīkamās un traucējošās smērvielas, nodrošinot plūdenu, precīzu un nesaraustītu kameras kustību. Pateicoties magnija korpusam, XPRO lodveida galva ir portatīva, viegla un stabila, kā arī tā nāk komplektā ar Manfrotto 200PL plati.
description_ru - Jaunais 190. modelis ir unikāls, kompakts un pārnēsājams statīvs. Tā ir patiesi daudzfunkcionāla, palīdzot ikvienam fotogrāfam izpaust savu iztēli un radošumu. Izturīgs un ātri lietojams Ja veltīsiet mazāk laika statīva uzstādīšanai, pavadīsiet vairāk laika fotografēšanai; un jaunais 190 ir vēl ātrāk uzstādāms un lietojams, galvenokārt pateicoties jaunajai Quick Power Lock kāju fiksācijas konstrukcijai. QPL darbojas īpaši ātri: visus katras kājas segmentus var atbrīvot ar vienu roku un ar vienu kustību. Radošs izmantojums Jauns 90° centrālās kolonnas mehānisms: iespaidīgs iztēles un inženiertehnisko risinājumu apvienojums, kas ļauj 190 salocīt kompaktāk. Jaunais vertikālās-horizontālās kolonnas mehānisms ir paslēpts statīva augšējā daļā. Apvienojumā ar jauno centrālās kolonnas augšējo plakano disku PRO mehānisms ievērojami samazina statīva garumu, kad tas ir salocīts. Ērta regulēšana ar vienu pirkstu: centrālās kolonnas mehānisms ir veidots kā viengabala vienība, un tas ļauj centrālo kolonnu pārvietot horizontālā stāvoklī, neizjaucot un nenoņemot galvu vai kameru. Paplašinātas funkcijas Jaunais 190 ir iedvesmojies no profesionālo statīvu kolekcijām un papildināts ar Easy Link roku augšdaļā, kas ļauj paplašināt fotografēšanas iespējas, piestiprinot LED gaismu, atstarotāju vai citu piederumu, padarot 190 par īstu mobilo studiju. MHXPRO-BHQ2 XPRO lodveida galvai ir 200PL ātrās uzlikšanas plate ātrai kameras piestiprināšanai un noņemšanai. Divu burbuļlīmeņu līmeņrāži ļauj kameru iestatīt pēc iespējas precīzāk un ātrāk.
description_short_en - Universāls, bet kompakts statīvs ar lodveida galvu 4 sekciju alumīnija kājas ar 90° centrālās kolonnas mehānismu Ātra un vienkārša fiksēšanas sistēma Burbuļveida līmeņrāži nodrošina precīzu kadrēšanu Lodveida galva pārvietojas vienmērīgi un precīzi.
description_short_et - Universāls, bet kompakts statīvs ar lodveida galvu 4 gabalu alumīnija kājas ar 90° centrālās ass kustību Ātra un droša fiksācijas sistēma Ideāla kadrēšana, pateicoties ūdens slēģiem Lodveida galva kustas vienmērīgi un precīzi.
description_short_lv - Daudzpusīgs, taču kompakts statīvs ar lodveida galvu4 posmu alumīnija kājas un 90° centrālās kolonnas mehānismsĀtra un vienkārša fiksācijas sistēmaLīmeņošanas burbuļi precīzai kadrēšanaiPlūstoša un precīza lodveida galvas kustība
description_short_ru - Praktisks, bet kompakts statīvs + galva 4 daļu alumīnija kājas 90° centrālā stieņa mehānisms Līmeņi ideālai kadrēšanai Gluda un kustīga lodveida galva
dziļums - 0.14
Eans - 8024221635591
feature_group_et - Stendi
feature_group_ln - Statīvi
feature_group_lv - Statīvi
feature_group_ru - Statīvi
gross_weight - 2.94
Kategorija - Root/Piederumi | Izplatīšana/Foto piederumi/statīvi
name_et - Manfrotto statīvu komplekts MK190XPRO4-BHQ2
net_weight - 2.55
Nosaukums - Manfrotto statyw MINI PRO 4 SEKC. Z GŁ. MHXPRO-BHQ2
nosaukums_lv - Manfrotto statīvu komplekts MK190XPRO4-BHQ2
nosaukums_lv - Manfrotto statīvu komplekts MK190XPRO4-BHQ2
nosaukums_ru - Manfrotto statīvu komplekts MK190XPRO4-BHQ2
platums - 0.14
ProducerCode - 190XPRO4-BHQ2
ražotāja_kods - MK190XPRO4-BHQ2
Ražotājs - Manfrotto
ShortDescription -
Statiskā galva - Külgkalle - -90° / 40°
Statīva galva - augstums (mm) - 115
Statīva galva - augstums (mm) - 115
Statīva galva - augstums (mm) - 115
Statīva galva - Augstums (mm) - 115
Statīva galva - Burbuļa līmeņrādis - Jā, 2
Statīva galva - Galvas modelis - MHXPRO-BHQ2
Statīva galva - Galvas modelis - MHXPRO-BHQ2
Statīva galva - Galvas modelis - MHXPRO-BHQ2
Statīva galva - Galvas modelis - MHXPRO-BHQ2
Statīva galva - Galvas tips - Lodveida galva
Statīva galva - Galvas tips - Lodveida galva
Statīva galva - Galvas tips - Lodveida galva
Statīva galva - Galvas tips - Virsraksts
Statīva galva - izlīdzināšanas burbuļi - Jā, 2
Statīva galva - Kameras stiprinājums - 1/4"
Statīva galva - Kameras stiprinājums - 1/4"
Statīva galva - Kameras stiprinājums - 1/4"
Statīva galva - Kameras stiprinājums - 1/4"
Statīva galva - kravnesība - 10 kg
Statīva galva - Kravnesība - 10 kg
Statīva galva - Krāsa - Black
Statīva galva - Krāsa - Black
Statīva galva - Krāsa - Melna / sudrabota
Statīva galva - Krāsa - Must
Statīva galva - līmenis - Jā, 2
Statīva galva - Maksimālā darba slodze - 10 kg
Statīva galva - maksimālā slodze - 10 kg
Statīva galva - Materiāls - Magnija sakausējums
Statīva galva - Materiāls - Magnija sakausējums
Statīva galva - Materiāls - Magnija sakausējums
Statīva galva - Materiāls - Magnija sulams
Statīva galva - Panoramēšana - 360°
Statīva galva - panorāmas rotācija - 360°
Statīva galva - panorāmas rotācija - 360°
Statīva galva - panorāmas rotācija - 360°
Statīva galva - statīva stiprinājuma stiprinājums - 1/4"
Statīva galva - statīva stiprinājuma stiprinājums - 3/8"
Statīva galva - statīva stiprinājums - 1/4"
Statīva galva - statīva stiprinājums - 1/4"
Statīva galva - Statīva stiprinājums - 1/4"
Statīva galva - statīva stiprinājums - 3/8"
Statīva galva - statīva stiprinājums - 3/8"
Statīva galva - Statīva stiprinājums - 3/8"
Statīva galva - Stāsti - Jah, 2
Statīva galva - Svars (g) - 500
Statīva galva - Svars (g) - 500
Statīva galva - Svars (g) - 500
Statīva galva - Svars (g) - 500
Statīva galva - Sānu noliekums - -90° / 40°
Statīva galva - sānu slīpums - -90° / 40°
Statīva galva - sānu slīpums - -90° / 40°
Statīva galva - Ātrās atbrīvošanas plate - 200PL-14
Statīva galva - Ātrās noņemšanas plate - 200PL-14
Statīva galva - Ātrās piestiprināšanas plate - 200PL-14
Statīvs - augstums bez centra statīva - 135 cm
Statīvs - darba augstums ar centrālo kolonnu uz leju - 135 cm
Statīvs - Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu - 135 cm
Statīvs - darba augstums bez centrālās kolonnas - 135 cm
Statīvs - galvas montāža - 3/8"
Statīvs - galvas stiprinājums - 3/8"
Statīvs - galvas stiprinājums - 3/8"
Statīvs - Galvas stiprinājums - 3/8"
Statīvs - Garums saliktā veidā - 49 cm
Statīvs - Garums salocītā stāvoklī - 49 cm
Statīvs - garums transportēšanas pozīcijā - 49 cm
Statīvs - Kājas diametrs - 15 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 15 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 15 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 19 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 19 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 19 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 22,5 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 22,5 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 22,5 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 26 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 26 mm
Statīvs - Kājas diametrs - 26 mm
Statīvs - Kājas leņķis - 25°
Statīvs - Kājas leņķis - 46°
Statīvs - Kājas leņķis - 66°
Statīvs - Kājas leņķis - 88°
Statīvs - Kājas posmu skaits - 4
Statīvs - kāju leņķi - 25°
Statīvs - kāju leņķi - 25°
Statīvs - kāju leņķi - 46°
Statīvs - kāju leņķi - 46°
Statīvs - kāju leņķi - 66°
Statīvs - kāju leņķi - 66°
Statīvs - kāju leņķi - 88°
Statīvs - kāju leņķi - 88°
Statīvs - Kāju leņķis - 25°
Statīvs - Kāju leņķis - 46°
Statīvs - Kāju leņķis - 66°
Statīvs - Kāju leņķis - 88°
Statīvs - Kāju sadalījumi - 4
Statīvs - kāju sekcijas - 4
Statīvs - kāju sekciju skaits - 4
Statīvs - maksimālais darba augstums - 160 cm
Statīvs - maksimālais darba augstums - 160 cm
Statīvs - maksimālais darba augstums - 160 cm
Statīvs - Maksimālais darba augstums - 160 cm
Statīvs - maksimālā kravnesība - 7 kg
Statīvs - maksimālā kravnesība - 7 kg
Statīvs - Maksimālā kravnesība - 7 kg
Statīvs - maksimālā slodze - 7 kg
Statīvs - Materiāls - Alumīnija
Statīvs - Materiāls - Alumīnija
Statīvs - Materiāls - Alumīnija
Statīvs - Materiāls - Alumīnijs
Statīvs - minimālais darba augstums - 8 cm
Statīvs - minimālais darba augstums - 8 cm
Statīvs - minimālais darba augstums - 8 cm
Statīvs - Minimālais darba augstums - 8 cm
Statīvs - slēgts garums - 49 cm
Statīvs - statīva modelis - MT190CXPRO4
Statīvs - statīva modelis - MT190CXPRO4
Statīvs - statīva modelis - MT190CXPRO4
Statīvs - Statīva modelis - MT190CXPRO4
Statīvs - svars (g) - 2100
Statīvs - svars (g) - 2100
Statīvs - svars (g) - 2100
Statīvs - Svars (g) - 2100
Statīvs - ārējais kāju caurules diametrs - 15 mm
Statīvs - ārējais kāju caurules diametrs - 19 mm
Statīvs - ārējais kāju caurules diametrs - 22.5 mm
Statīvs - ārējais kāju caurules diametrs - 26 mm
Stiprinājuma galva - Ātrās montāžas plāksne - 200PL-14
svītrkods - 719821378334
svītrkods - 8024221635591
Vispārīgi - Iekārtas - Statīva galva
Vispārīgi - Iekārtas - Statīvs
Vispārīgi - Iekārtas - Ātrās atbrīvošanas spilventiņš
Vispārīgi - Komplekta saturs - Statiskā galva
Vispārīgi - Komplekta saturs - Statīvs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Ātrās montāžas plāksne
Vispārīgi - Komplekts - Statīvu komplekts
Vispārīgi - Komplekts - Statīvu komplekts
zīmols - Manfrotto
height - 0.655
category_en - Tripods & accessories
category_et - Statiivid ja tarvikud
category_lv - Statīvi un piederumi
category_ru - Штативы и принадлежности
Other - Package contents - Tripod head
Other - Package contents - Tripod
Other - Package contents - Quick release plate
Citi - Iepakojumā ietilpst - Statīva galva
Citi - Iepakojumā ietilpst - Statīvs
Citi - Iepakojumā ietilpst - Ātrās noņemšanas plate
Citi - Komplekts - Statīva komplekts
Other - Set - Tripod kit
description_et - Manfrotto MT190XPRO4 alumiiniumist statiiv
Manfrotto uuendatud disainiga 190 statiivid on veel paremad, kui varem. Esimeseks suureks muudatuseks on kesksamba horisontaalse asendi mehhanismi integreerimine statiivi kesksamba kinnituse sisse. See teeb MT190XPRO4 statiivi veel kompaktsemaks, samal ajal avardades statiivi kasutusvõimalusi. Vertikaalasendist horisontaalasendisse liigutamine on lihtne ning kiire, ei vaja statiivi lahti monteerimist ning saab teha ka siis, kui kaamera on statiivile kinnitatud. MT190XPRO4 statiivi jalgade fikseerimiseks kasutatakse uut Manfrotto Quick Power Lock hoobasid, mis fikseerivad jala sektsiooni kiirelt ning kindlalt. Uus QPL kinnitus on disainitud võimalikult mugava opereerimise eesmärgil, kuid parandavad ka statiivi jäikust ning stabiilsust. Lisaks saab iga jala kaldenurka muuta individuaalselt tänu ülimugavale nurgavaliku süsteemile. Manfrotto MT190 seeria statiividel on ka integreeritud vesilood statiivipea kinnitusaluse juures. Lood keerleb aluse ümber, võimaldades selle asukohta kasutajal vabalt valida. Tänu sellele on võimalik lood panna sellisesse asendisse, kus seda kõige parem vaadata on ning vältida loodi kaamera juhtnuppudele ette jäämist. Uuel 190 statiivil on lisaks ka Easy Link ühendus, mis vimaldab kiirelt ja mugavalt statiivi külge lisaks kaamerale ühendada ka erinevaid foto- ning videotarvikuid, nagu LED valgustid, reflektorid või hoopis liigendkäe. Selle tulemina saab statiivi vabalt kasutada ka stuudios. Manfrotto MHXPRO-BHQ2 XPRO kuulpea
Uus XPRO kuulpea on ideaalne kombinatsioon uudsest ehitusest ja disainist. Sellel on kolmesüsteemne lukustus, mis tagab stabiilse kaamera asendi, reguleeritav hõõrdetugevus ja kaks loodi võimaldavad saada just sellise kadreeringu nagu vaimusilmas kujutled. Uudsed polümeerist rõngad tagavad sujuva liikumise ning kerge magneesiumist ehitus võimaldab seda vaevata kaasas kanda. Lisaks on kuulpeal ka 200-PL kiirkinnitusplaat.
description_en - Manfrotto MT190XPRO4 aluminium tripod The key feature of the 190XPRO4 is its 90° centre column mechanism, which allows the column to be extended vertically as normal, or horizontally to open up a wide range of framing and shooting possibilities; this makes the 190XPRO4 an extremely versatile tripod, suitable for a wide range of photography and video applications. The horizontal column mechanism is housed within the tripod's top casting for compactness, but it is easily and quickly extended whenever you need it. Switching between vertical and horizontal column orientation requires no disassembly, and can even be done with a camera attached. The 4-section legs of the 190XPRO4 tripod make it extremely compact: together with the height saving of the new horizontal column mechanism, 4-section legs help to reduce the closed length of this tripod by 16cm compared to preceding 190 models - a boon for any travelling photographer. The legs are also fast to extend and adjust, thanks to the Quick Power Lock levers that block and unblock each leg section. The special design of the QPL levers allows a more comfortable and stronger single-handed grip of the leg locks. From folded, the sections of each leg of the tripod can be released in a single movement. The QPL lever design also offers more powerful locking of each section, meaning the tripod is more stable and rigid than with traditional lever designs. Intuitive and ergonomic leg angle selectors allow each leg to be independently and solidly set to any of the preset angles, again allowing considerable positioning freedom. A bubble level is built in to the top of the centre column for precise framing. The bubble level rotates freely around the centre column, so it can be positioned wherever it's easiest for you to see it while adjusting the tripod, and without it either being obscured by the mounted head and camera, or getting in the way of head or camera controls. The top casting of the 190XPRO4 has an Easy Link connector for supporting a photo or video accessory (such as an LED light, flash, reflector, or other piece of equipment) on an extending arm or bracket, and making the tripod into a practical mobile studio. Manfrotto MHXPRO-BHQ2 XPRO Ball Head
The new XPRO Ball Head is the perfect union between innovative solutions and design. It has a new triple locking system which guarantees camera position stability, friction control helping the user balance the weight of camera equipment and two levelling bubbles to precisely frame composition. Moreover, its new polymer rings have substituted that unpleasant, messy grease, ensuring smooth, accurate and less jerky camera movement. XPRO Ball Head is portable, lightweight and reliable thanks to its magnesium body and comes with the Manfrotto 200 pl plate.
description_lv - Manfrotto MT190XPRO4 alumīnija statīvs Statīva 190XPRO4 svarīgākā iezīme ir tā 90° centrālās kolonnas mehānisms, kas ļauj kolonnu novietot ne tikai vertikāli, bet arī horizontāli, tādējādi paverot plašas attēla kadrēšanas un uzņemšanas iespējas. Šī funkcionalitāte padara to par ārkārtīgi daudzpusīgu statīvu, kas ir piemērots visdažādākajām fotografēšanas un video filmēšanas situācijām. Horizontālās kolonnas mehānisms ir kompakti izvietots statīva augšējā lējuma daļā, taču tas ir ātri un vienkārši paplašināms, līdzko nepieciešams. Lai pārslēgtos starp vertikālu un horizontālu kolonnas novietojumu nav nepieciešama demontāža, pie tam tas var tikt veikts pat ar piestiprinātu kameru. Šī statīva četru posmu kājas padara to ārkārtīgi kompaktu — kopā ar garumu ietaupošo jauno horizontālās kolonnas mehānismu četru posmu kājas palīdz samazināt šī statīva izmēru saliktā veidā par 16 cm, salīdzinot ar iepriekšējiem 190. sērijas modeļiem, — milzīga priekšrocība ikvienam ceļojošam fotogrāfam. Turklāt statīva kājas ir ātri izvelkamas un pielāgojamas, pateicoties speciālām fiksācijas svirām Quick Power Lock (QPL), kas bloķē un atbloķē katru kājas posmu. Īpašā QPL sviru konstrukcija ļauj ērtāk un stingrāk satvert statīva kāju fiksatorus ar vienu roku. No salocīta stāvokļa katras statīva kājas posmi var tikt atbrīvoti tikai ar vienu kustību. Turklāt QPL sviru dizains nodrošina arī stiprāku katra posma fiksāciju, tādējādi padarot statīvu kopumā stabilāku un stingrāku, nekā to iespēj tradicionālās konstrukcijas sviras. Intuitīvie un ergonomiskie kāju leņķa selektori ļauj atsevišķi katru statīva kāju stingri iestatīt kādā no piedāvātajām pozīcijām, nodrošinot vēl lielāku pozicionēšanas brīvību. Centrālās kolonnas augšpusē ir iebūvēts līmeņošanas burbulis precīzai kadrēšanai. Līmeņošanas burbulis brīvi rotē ap centrālo kolonnu, tādējādi varat to novietot jebkurā sev ērtā pozīcijā, kamēr regulējat statīvu. Turklāt nav jāraizējas par tā aizēnošanu dēļ piestiprinātās galvas un kameras vai tā atrašanos statīva galvas vai kameras vadīklu ceļā. Statīva 190XPRO4 augšējā lējuma daļā atrodas savienotājs Easy Link, kas ļauj pievienot papildu foto vai video piederumu (piemēram, LED gaismu, zibspuldzi, reflektoru vai citu ierīci) uz rokas pagarinātāja vai balsteņa, pārvēršot statīvu praktiskā mobilā studijā. Manfrotto MHXPRO-BHQ2 XPRO lodveida galva Jaunā XPRO lodveida galva ir ideāls inovatīvu risinājumu un dizaina apvienojums. Tā ir apgādāta ar trīskāršu fiksācijas sistēmu, kas garantē kameras pozīcijas stabilitāti, frikcijas kontroli, kas palīdz lietotājam līdzsvarot kameras aprīkojuma svaru, un diviem līmeņošanas burbuļiem — precīzai kompozīcijas kadrēšanai. Turklāt tās polimēru gredzeni ir aizvietojuši nepatīkamās un traucējošās smērvielas, nodrošinot plūdenu, precīzu un nesaraustītu kameras kustību. Pateicoties magnija korpusam, XPRO lodveida galva ir portatīva, viegla un stabila, kā arī tā nāk komplektā ar Manfrotto 200PL plati.
description_ru - Новая модель 190 — уникальный штатив, компактный и портативный. Он по-настоящему многозадачен, что поможет любому фотографу проявить свое воображение и креативность. Прочный и быстрый в работе
Если вы тратите меньше времени на установку штатива, вы потратите больше времени на съёмку; а новый штатив 190 ещё быстрее готов к работе, прежде всего благодаря новой конструкции фиксатора ног Quick Power Lock. QPL действует супербыстро: все сегменты каждой ноги можно освобождать одной рукой и одним движением. Творческое использование
Новый механизм центральной колонны 90°: впечатляющее сочетание воображения и инженерного искусства, которое позволяет обеспечивать большую компактность штатива 190 в сложенном виде. Новый механизм вертикально-горизонтальной колонны скрыт в верхней детали штатива. В сочетании с новейшим верхним плоским диском центральной колонны механизм PRO значительно уменьшает длину штатива в сложенном положении. Регулировка без усилий
Управление одним пальцем: механизм центральной колонны выполнен как единое устройство и позволяет центральной колонне перейти в горизонтальное положение без необходимости разборки и снятия головки или камеры. Расширенные возможности
Новый штатив 190 перенял от коллекций профессиональных штативов крепление Easy Link в верхней части, позволяющее расширить возможности съёмки креплением светодиодного светильника, отражателя или другого аксессуара, что превращает штатив 190 в настоящую мобильную студию. Шаровая голова MHXPRO-BHQ2 XPRO оснащена быстросъемной площадкой 200PL, которая обеспечивает быстрое крепление и удаление камеры. Наличие двух пузырьковых уровней позволяет максимально точно и быстро настроить камеру.
description_short_en - Versatile yet compact tripod with ball head 4-section aluminium legs with 90° center column mechanism Quick and easy locking system Bubble levels ensure precise framing The ball head moves smoothly and accurately
description_short_et - Mitmekülgne, kuid kompaktne statiiv koos kuulpeaga 4-osalised alumiiniumist jalad 90° kesksamba liikuvusega Kiire ja kindel lukustussüsteem Ideaalse kadreeringu tagavad vesiloodid Kuulpea liigub sujuvalt ja täpselt
description_short_lv - Daudzpusīgs, taču kompakts statīvs ar lodveida galvu4 posmu alumīnija kājas un 90° centrālās kolonnas mehānismsĀtra un vienkārša fiksācijas sistēmaLīmeņošanas burbuļi precīzai kadrēšanaiPlūstoša un precīza lodveida galvas kustība
description_short_ru - Практичный, но компактный штатив + головка 4-секционные ножки из алюминия 90° механизм центрального столпа Уровни для идеального кадрирования Плавная и подвижная шаровая головка
depth - 0.14
Eans - 8024221635591
feature_group_et - Statiivid
feature_group_en - Tripods
feature_group_lv - Statīvi
feature_group_ru - Штативы
gross_weight - 2.94
Category - Root/Accessories | Exploitation/Photo accessories/Tripods
name_et - Manfrotto statiivikomplekt MK190XPRO4-BHQ2
net_weight - 2.55
Name - Manfrotto statyw MINI PRO 4 SEKC. Z GŁ. MHXPRO-BHQ2
name_en - Manfrotto tripod kit MK190XPRO4-BHQ2
name_lv - Manfrotto statīvu komplekts MK190XPRO4-BHQ2
name_ru - Manfrotto штативный комплект MK190XPRO4-BHQ2
width - 0.14
ProducerCode - 190XPRO4-BHQ2
manufacturer_code - MK190XPRO4-BHQ2
Producer - Manfrotto
ShortDescription -
Statiivipea - Külgkalle - -90° / 40°
Tripod head - Height (mm) - 115
Statiivipea - Kõrgus (mm) - 115
Штативная головка - Высота (мм) - 115
Statīva galva - Augstums (mm) - 115
Statīva galva - Burbuļa līmeņrādis - Jā, 2
Tripod head - Head model - MHXPRO-BHQ2
Statiivipea - Pea mudel - MHXPRO-BHQ2
Штативная головка - Модель головки - MHXPRO-BHQ2
Statīva galva - Galvas modelis - MHXPRO-BHQ2
Tripod head - Head type - Ball head
Штативная головка - Тип головки - Шаровая головка
Statīva galva - Galvas tips - Lodveida galva
Statiivipea - Pea tüüp - Kuulpea
Tripod head - Leveling bubbles - Yes, 2
Tripod head - Camera attachment - 1/4"
Statiivipea - Kaamera kinnitus - 1/4"
Штативная головка - Крепление камеры - 1/4"
Statīva galva - Kameras stiprinājums - 1/4"
Tripod head - Load capacity - 10 kg
Statīva galva - Kravnesība - 10 kg
Tripod head - Color - Black
Штативная головка - Цвет - Черный
Statīva galva - Krāsa - Melna / sudrabota
Statiivipea - Värvus - Must
Штативная головка - Уровень - Да, 2
Statiivipea - Maksimaalne töökoormus - 10 kg
Штативная головка - Максимальная нагрузка - 10 кг
Tripod head - Material - Magnesium alloy
Штативная головка - Материал - Магниевый сплав
Statīva galva - Materiāls - Magnija sakausējums
Statiivipea - Materjal - Magneesiumsulam
Statīva galva - Panoramēšana - 360°
Tripod head - Panoramic rotation - 360°
Statiivipea - Panoraampööre - 360°
Штативная головка - Панорамное вращение - 360°
Statiivipea - Kinnitus statiivile - 1/4"
Statiivipea - Kinnitus statiivile - 3/8"
Tripod head - Tripod attachment - 1/4"
Штативная головка - Крепление на штатив - 1/4"
Statīva galva - Statīva stiprinājums - 1/4"
Tripod head - Tripod attachment - 3/8"
Штативная головка - Крепление на штатив - 3/8"
Statīva galva - Statīva stiprinājums - 3/8"
Statiivipea - Lood - Jah, 2
Tripod head - Weight (g) - 500
Statiivipea - Kaal (g) - 500
Штативная головка - Вес (г) - 500
Statīva galva - Svars (g) - 500
Statīva galva - Sānu noliekums - -90° / 40°
Tripod head - Lateral tilt - -90° / 40°
Штативная головка - Боковой наклон - -90° / 40°
Tripod head - Quick release plate - 200PL-14
Statīva galva - Ātrās noņemšanas plate - 200PL-14
Штативная головка - Площадка быстрого крепления - 200PL-14
Штатив - Высота без центр. столба - 135 см
Tripod - Working height with centre column down - 135 cm
Statīvs - Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu - 135 cm
Statiiv - Töökõrgus kesksambata - 135 cm
Штатив - Крепление головки - 3/8"
Tripod - Head attachment - 3/8"
Statiiv - Pea kinnitus - 3/8"
Statīvs - Galvas stiprinājums - 3/8"
Statīvs - Garums saliktā veidā - 49 cm
Штатив - Длина в сложенном состоянии - 49 см
Statiiv - Pikkus transpordiasendis - 49 cm
Statiiv - Jala diameeter - 15 mm
Штатив - Диаметр ножки - 15 мм
Statīvs - Kājas diametrs - 15 mm
Statiiv - Jala diameeter - 19 mm
Штатив - Диаметр ножки - 19 мм
Statīvs - Kājas diametrs - 19 mm
Statiiv - Jala diameeter - 22,5 mm
Штатив - Диаметр ножки - 22,5 мм
Statīvs - Kājas diametrs - 22,5 mm
Statiiv - Jala diameeter - 26 mm
Штатив - Диаметр ножки - 26 мм
Statīvs - Kājas diametrs - 26 mm
Statīvs - Kājas leņķis - 25°
Statīvs - Kājas leņķis - 46°
Statīvs - Kājas leņķis - 66°
Statīvs - Kājas leņķis - 88°
Statīvs - Kājas posmu skaits - 4
Tripod - Leg angles - 25°
Statiiv - Jalgade kaldenurgad - 25°
Tripod - Leg angles - 46°
Statiiv - Jalgade kaldenurgad - 46°
Tripod - Leg angles - 66°
Statiiv - Jalgade kaldenurgad - 66°
Tripod - Leg angles - 88°
Statiiv - Jalgade kaldenurgad - 88°
Штатив - Угол наклона ножки - 25°
Штатив - Угол наклона ножки - 46°
Штатив - Угол наклона ножки - 66°
Штатив - Угол наклона ножки - 88°
Штатив - Разделы ножек - 4
Tripod - Leg sections - 4
Statiiv - Jala sektsioonide arv - 4
Tripod - Maximum working height - 160 cm
Statiiv - Maksimaalne töökõrgus - 160 cm
Штатив - Максимальная рабочая высота - 160 см
Statīvs - Maksimālais darba augstums - 160 cm
Tripod - Maximum load capacity - 7 kg
Штатив - Максимальная грузоподъемность - 7 кг
Statīvs - Maksimālā kravnesība - 7 kg
Statiiv - Maksimaalne koormus - 7 kg
Tripod - Material - Aluminium
Statiiv - Materjal - Alumiinium
Штатив - Материал - Алюминий
Statīvs - Materiāls - Alumīnijs
Tripod - Minimum working height - 8 cm
Statiiv - Minimaalne töökõrgus - 8 cm
Штатив - Минимальная рабочая высота - 8 см
Statīvs - Minimālais darba augstums - 8 cm
Tripod - Closed length - 49 cm
Tripod - Tripod model - MT190CXPRO4
Statiiv - Statiivi mudel - MT190CXPRO4
Штатив - Модель штатива - MT190CXPRO4
Statīvs - Statīva modelis - MT190CXPRO4
Tripod - Weight (g) - 2100
Statiiv - Kaal (g) - 2100
Штатив - Вес (г) - 2100
Statīvs - Svars (g) - 2100
Tripod - Outer leg tube diameter - 15 mm
Tripod - Outer leg tube diameter - 19 mm
Tripod - Outer leg tube diameter - 22.5 mm
Tripod - Outer leg tube diameter - 26 mm
Statiivipea - Kiirkinnitusplaat - 200PL-14
barcode - 719821378334
barcode - 8024221635591
Общее - Комплектация - Штативная головка
Общее - Комплектация - Штатив
Общее - Комплектация - Быстросъемная площадка
Üldine - Komplekti sisu - Statiivipea
Üldine - Komplekti sisu - Statiiv
Üldine - Komplekti sisu - Kiirkinnitusplaat
Üldine - Komplekt - Statiivikomplekt
Общее - Комплект - Kомплект штатива
brand - Manfrotto
404,41 €
Manfrotto statyw MINI PRO 4 SEKC. Z GŁ. MHXPRO-BHQ2
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas