Arenti Outdoor1-32, 1440p QHD, WiFi, Motion Sensor, Night Vision 10m, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 920116 Preces kods: OUTDOOR1-32
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
79,62 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 05.06.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 05.06.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 05.06.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 05.06.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 05.06.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 03.06.2024 pēc 15:00
Visi parametri
Apertūra : Nav norādīts
Atmiņas kartes ligzda : microSD
Barošana : N/A
Darba temperatūra MAX (°C) : 50
Darba temperatūra MIN (°C) : -20
Encoding : H.265
FPS pie maksimālās izšķirtspējas : Nav Minēts
Izšķirtspēja : 2560x1440
Kameru skaits komplektā : 1
Krāsa : Melna
Mikrofons : Ir
Pielietojums : Outdoor
SIM kartes ligzda : Nav
Skata leņķis : 145°
Svars (g) : 270
Tīkla savienojumi : Ir
Ūdens izturība : IP65
Papildus specifikācija
Atmiņa - atmiņas nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - datu nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - Piemērotas atmiņas kartes - microSD (līdz 256 GB)
Atmiņa - Piemērotas atmiņas kartes - microSD (līdz 256 GB)
Barošanas avots - barošanas avots - Vooluadapter
Barošanas avots - enerģijas patēriņš (W) - 5,5
brand_name - Arenti
Camera - Fokusa attālums - 2.8 mm
Camera - Sensora izmērs - 1/3" tips
category_en - Viedā māja
category_et - Smart Home
category_lv - Gudrā māja
category_ru - Viedā māja
description_ee - FUNKTSIOONIDTop-of-the-line metāla akumulatora kamera, Reddot & IF dizaina balvu ieguvējaTomātiski bezvadu ar diviem sienas stiprinājumiem (magnētiskais un metāla pamatne)3MP/2K ULTRA HD ar 120° platleņķa objektīvuUzlabota zvaigžņu gaismas pilnkrāsu nakts redzamība līdz 10 metriem ar 3000K baltās krāsas projektoruAI iespējota PIR kustības noteikšanaJutīgs divvirzienu divpusējs pilndimensiju audioSaderīgs ar Amazon Alexa un Google AssistantIP65 izturīgs pret laikapstākļiem, piemērots visiem gadalaikiemAtkārtoti uzlādējams 9600 mAh akumulators ar 1-6 mēnešu akumulatora darbības laiku, pamatojoties uz 5-10 pamošanās reizēm dienāPatbalsta SD kartes līdz 256 GB un Arent Arent mākoņdatu glabāšanas pakalpojumuIesūtiet izmēģinājuma versiju uz mākoņdatu glabāšanas vietu, lai pārlūkotu 3 dienu video vēsturi, izmantojot AWS Amazon mākoņa tehnoloģiju un banku līmeņa šifrēšanas tehnoloģiju.
description_et - 4 MP 2K+ video ierakstīšana Alumīnija rāmja konstrukcija Cilvēka kustības un skaņas noteikšana Regulējama noteikšanas zona Skaidrs divvirzienu audio Skaidrs divvirzienu audio Krāsains nakts režīms Jauns video uzlabojums Divjoslu WiFi 2K+ izšķirtspēja Arenti OUTDOOR1 drošības kamera ir aprīkota ar 4 megapikseļu sensoru, kas ieraksta īpaši augstas kvalitātes 2K+ izšķirtspējas video. Tas palīdz lietotājam redzēt katru darbības detaļu. Jūsu mājas uzraudzība Ja tiek konstatēta cilvēka kustība, Arenti OUTDOOR1 automātiski ieslēdz prožektorus, lai atturētu iebrucējus no iekļūšanas jūsu īpašumā, turklāt viss notikums tiek ierakstīts krāsaini. Mākslīgā intelekta darbinātais cilvēka formu filtrēšanas un noteikšanas algoritms samazina viltus trauksmes signālu skaitu, ko izraisa blusas vai citi objekti, un pasargā jūs no nevēlamiem paziņojumiem. Trīs nakts režīmi Kad ir aktivizēts viedais nakts režīms, Arenti OUTDOOR1 automātiski pārslēdzas no melnbaltas uz krāsainu uzraudzību, ieslēdzot prožektorus, kad tiek konstatēta cilvēka kustība. Ierakstītajā videoklipā netiek izlaistas nekādas detaļas. Koncentrējieties uz to, kas jūs interesē Arenti lietotne ļauj viegli iezīmēt konkrētas atklāšanas zonas. Ja pielāgotajās noteikšanas zonās tiek konstatēta cilvēku vai citu objektu kustība, jūs saņemsiet paziņojumu savā tālrunī. Divvirzienu audio Iebūvētais mikrofons un skaļrunis padara Arenti OUTDOOR1 par lielisku ierīci divvirzienu zvanīšanai. Nebaidās no skarbiem laikapstākļiem Arenti OUTDOOR1 ir kamera ar IP65 pret laikapstākļiem izturīgu korpusu, kas ir aizsargāts gan pret ūdeni, gan putekļiem. Tā ir izstrādāta, lai aizsargātu jūsu īpašumu un tuviniekus tādās vietās kā pagalms un lauku sēta. Vienmērīga video straumēšana un atskaņošana Kamera Arenti OUTDOOR1 ir izstrādāta, izmantojot jaunu uzlabotu video saspiešanas tehnoloģiju, kas ietaupa atmiņas vietu. Kamera spēj atveidot arī vienmērīgāku video, nezaudējot kvalitāti. Droša un uzticama ierakstīšana Videoklipus var saglabāt microSD kartē (līdz 256 GB) vai izmantot pilnībā šifrētu Arenti mākoņglabāšanas vietu.
description_lt - FUNKCIJASLabākā metāla akumulatora kamera, Reddot un IF Design Awards balvas ieguvējaKomplektēta bezvadu kamera ar diviem sienas stiprinājumiem (magnētiskais stiprinājums un metāla statīvs)3MP/2K ULTRA HD ar 120° platleņķa objektīvuUzlabota zvaigžņu gaismas krāsu nakts redzamība līdz 10 metriem ar 3000K baltu prožektoruUzturētu PIR kustības noteikšanuAizpratīgs divvirzienu audioSaderīgs ar Amazon Alexa un Google AssistantIP65 izturīgs pret laikapstākļiem, piemērots visiem gadalaikiemAtkārtoti uzlādējams 9600 mAh akumulators ar 1-6 mēnešu gaidīšanas laiku, pamatojoties uz 5-10 pamošanās reizēm dienāPatbalsta SD kartes līdz 256 GB un Arenti Arenti mākoņkrātuves pakalpojumuBezmaksas izmēģinājuma mākoņkrātuve 3 dienu video vēstures ritināšanai, kuras pamatā ir AWS Amazon mākoņtehnoloģija un bankas līmeņa šifrēšanas tehnoloģija.
description_lv -
description_lv - 4 MP 2K+ izšķirtspēja Alumīnija rāmja konstrukcija Skaņas noteikšana Cilvēku kustības noteikšana Divjoslu Wi-Fi DIY noteikšanas zonas Skaidrs divvirzienu audio Pilnkrāsu nakts redzamība Jauna video saspiešana Iegūstiet vairāk informācijas, izmantojot 2K+ izšķirtspēju Arenti OUTDOOR1 ir aprīkota ar 4 megapikseļu attēlu veidotāju, kas ieraksta īpaši augstas kvalitātes video 2K+ izšķirtspējā. Tas palīdz lietotājiem redzēt katru detaļu par notiekošo un notikušo. Apsargā jūsu māju Tiklīdz tiek konstatēta cilvēka kustība, Arenti OUTDOOR1 automātiski ieslēgs prožektorus, lai izdzītu iebrucējus no jūsu īpašuma, un viss notikums tiks ierakstīts pilnā krāsā. Mākslīgā intelekta darbinātais cilvēka formas filtrēšanas un noteikšanas algoritms samazina viltus trauksmes signālu skaitu, ko izraisa blusas vai citi objekti, un pasargā jūs no nevēlamiem paziņojumiem. Trīs nakts redzamības režīmi Kad ir aktivizēts viedās nakts redzamības režīms, Arenti OUTDOOR1 automātiski pārslēgsies no melnbaltās uzraudzības uz krāsu uzraudzību, ieslēdzot prožektorus, kad tā konstatēs cilvēka kustību. Ierakstītajos videoklipos netiks palaistas garām detaļas. Koncentrējieties uz to, kas jums rūp Īpašās atklāšanas zonas var viegli uzzīmēt Arenti lietotnē, lai aizsargātu to, kas jums ir svarīgākais. Un, tiklīdz pielāgotajās noteikšanas zonās tiks konstatēta cilvēku vai citu objektu kustība, jūs uzreiz saņemsiet brīdinājumus ar push paziņojumiem savā mobilajā tālrunī. OUTDOOR1 iedegs prožektoru, lai tumsā aizdzītu iebrucējus. Divvirzienu audio Pateicoties iebūvētajam mikrofonam un skaļrunim, Arenti OUTDOOR1 darbojas kā izcila ierīce divvirzienu balss saziņai pilnīgā dupleksā. Nav jābaidās no skarbiem laikapstākļiem Arenti OUTDOOR1 ir āra lodveida kamera ar IP65 apvalku, kas nodrošina augstu aizsardzības līmeni pret ūdeni un putekļiem. Tā ir radīta, lai aizsargātu jūsu īpašumus un mīļotos cilvēkus tādās vietās kā pagalms un ferma. Vienmērīga video straumēšana un atskaņošana Arenti OUTDOOR1 ir izstrādāta, izmantojot jaunu uzlabotu video kompresijas tehnoloģiju, kas ietaupa uzglabāšanas vietu un prasa mazāku tīkla joslas platumu. Tā palīdz ierakstīt vairāk videoklipu uz vienas microSD kartes, salīdzinot ar dominējošo H.264 video saspiešanas standartu. Arenti OUTDOOR1 var arī atveidot vienmērīgāku video, nezaudējot kvalitāti. Droša un uzticama glabāšana Varat izvēlēties, vai Arenti OUTDOOR1 ierakstītos videoklipus glabāt vietējā microSD kartē (līdz 256 GB) vai pilnībā šifrētā Arenti mākoņkrātuvē. Arenti lietotnē varat arī izvēlēties ierakstīt videoklipus 24 stundas diennaktī vai tikai brīdinājumiem uz microSD karti, vai arī izdarīt izvēli, abonējot Arenti Cloud. Viegla kontrole Lai visu viegli redzētu, dzirdētu, fiksētu, saglabātu, iegaumētu un kontrolētu Arenti lietotnē savā mobilajā tālrunī. Turklāt varat pārbaudīt Arenti OUTDOOR1 datorā tieši tīmekļa pārlūkprogrammās bez papildu programmatūras instalēšanas.
description_lv - FEATURESMūsdienīga metāla akumulatora kamera, Reddot & IF dizaina balvasPilnībā bez vadiem ar diviem sienas stiprinājumiem (magnētiskais un metāla statīvs )3MP/2K ULTRA HD ar 120° platleņķa objektīvuUzlabota nakts redzamība ar zvaigžņu gaismu pilnā krāsā līdz 10 metriem ar 3000K baltu prožektoruPIR kustības noteikšanas funkcija, ko darbina ARICīrs divvirzienu pilndimensiju audioSaderīga ar Amazon Alexa & Google AssistantIP65 izturīgs pret laikapstākļiem, piemērots visiem gadalaikiemAkumulatora uzlādējams 9600 mAh akumulators ar 1-6 mēnešu gaidīšanas laiku, pamatojoties uz 5-10 pamošanās reizēm dienāPatbalsta SD kartes līdz 256 GB un Arenti Arenti mākoņglabāšanas pakalpojumuBezmaksas mākoņglabāšanas taka mainīgai 3 dienu video vēsturei, pamatojoties uz AWS Amazon mākoni un bankas līmeņa šifrēšanas tehnoloģiju
description_lv - IESPĒJASModerna metāla akumulatora kamera, Reddot & IF dizaina balvu ieguvējaPilnīgi bez vadiem ar diviem sienas stiprinājumiem (magnētiskais un metāla statīvs)3MP/2K ULTRA HD ar 120° platleņķa objektīvuUzlabota zvaigžņu gaismas pilnkrāsu nakts redzamība līdz 10 metriem ar 3000K baltu prožektoruAr AI darbināma PIR kustības noteikšanaSkaidrs pilndupleksais divvirzienu audioSavietojams ar Amazon Alexa un Google AssistantIP65 laika apstākļu izturīgs, piemērots visiem gadalaikiemUzlādējams 9600 mAh akumulators ar 1-6 mēnešu gaidīšanas laiku, pamatojoties uz 5-10 pamošanās reizēm dienāAtbalsta SD kartes līdz 256 GB un Arenti Arenti mākoņkrātuves pakalpojumuBezmaksas izmēģinājuma mākoņkrātuve, lai ritinātu 3 dienu video vēsturi, pamatojoties uz AWS Amazon mākoņtehnoloģiju un bankas līmeņa šifrēšanas tehnoloģiju.
description_ru -
description_ru - FeaturesPioneer kamera ar metāla akumulatoru, Reddot & amp; IF dizaina balvu laureāts.Pilnīga bez vadiem ar dubultiem sienas stiprinājumiem (magnētiskais un metāla statīvs)3MP/2K ULTRA HD ar 120° platleņķa objektīvuPilnveidota pilnkrāsu nakts redzamība ar zvaigžņu gaismu līdz pat 10 metriem ar 3000K balto prožektorudescription_short_en - Augstas kvalitātes WiFi drošības kamera 2560 × 1440 izšķirtspēja, skaidrs attēls dienā un naktī Divvirzienu audio saziņa un iebūvēti prožektori Gudra cilvēka kustības un skaņas noteikšana IP65 pret laikapstākļiem izturīgs dizains
description_short_et - Augstas kvalitātes WiFi drošības kamera 2560×1440 ierakstīšana, skaidrs attēls dienā un naktī Divvirzienu runa un iebūvēts apgaismojums Gudrs kustības sensors un balss atpazīšana IP65 laikapstākļu izturīgs dizains
description_short_lv -
description_short_ru - Kvalitatīva Wi-Fi drošības kamera Ieraksta 2560 × 1440, skaidrus attēlus dienā un naktī Divvirzienu komunikācija un iebūvēts apgaismojums Gudrs kustības sensors un balss atpazīšana Laikapstākļu izturība IP65
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 65
Drošības kameras funkcijas - Aizsardzība pret laikapstākļiem - IP65
Drošības kameru funkcijas - Aizsardzība pret laikapstākļiem - IP65
Drošības kameru funkcijas - balss aktivizēšana - Amazon Alexa
Drošības kameru funkcijas - balss aktivizēšana - Google palīgs
Drošības kameru funkcijas - Balss asistents - Amazon Alexa
Drošības kameru funkcijas - Balss asistents - Google palīgs
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Balss vadība
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Balss vadība
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Cilvēka identifikācija
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Divvirzienu zvans
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Divvirzienu zvanīšana
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - EEZ
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Iebūvēta gaisma
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Iebūvēts gaismeklis
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Kustības sensors
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Kustības sensors
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Nakts
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Personas noteikšana
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Regulējams noteikšanas apgabals
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Uzraudzītā apgabala piešķiršana
Drošības kameru funkcijas - Redzamība tumsā - Līdz 10 m
Drošības kameru funkcijas - Redzamība tumsā - Līdz 10 m
Eans - 6972055686390
Enerģija - barošanas avots - Maiņstrāvas adapteris
feature_group_et - Drošības kameras
feature_group_ln - Drošības kameras
feature_group_lv - Drošības kameras
feature_group_ru - Uzraudzības kameras
Functions - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP65
Funkcijas - balss asistents - Amazon Alexa
Funkcijas - balss asistents - Google palīgs
Funkcijas - Laika apstākļu blīvējums - IP65
Funkcijas - Nakts redzamības diapazons - Līdz 10 m
Funkcijas - Īpašības - Balss vadība
Funkcijas - Īpašības - Divvirzienu sarunas
Funkcijas - Īpašības - Iebūvēts prožektors
Funkcijas - Īpašības - Konfigurējama noteikšanas zona
Funkcijas - Īpašības - Kustības noteikšana
Funkcijas - Īpašības - Mākslīgā intelekta cilvēka noteikšana
Funkcijas - Īpašības - Nakts redzamība
General - Iepakojumā ietilpst - 32 GB atmiņas karte
General - Iepakojumā ietilpst - Drošības kamera
General - Iepakojumā ietilpst - Maiņstrāvas adapteris ir
General - Iepakojumā ietilpst - Stiprinājuma skrūves
General - Krāsa - Melna / sudrabota
General - Krāsa - Pelēka
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 146
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 146
Izmēri un svars - augstums (mm) - 146
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 146
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 65
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 65
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 65
Izmēri un svars - Platums (mm) - 65
Izmēri un svars - Platums (mm) - 65
Izmēri un svars - Platums (mm) - 65
Izmēri un svars - Platums (mm) - 65
Izmēri un svars - Svars (g) - 270
Izmēri un svars - Svars (g) - 270
Izmēri un svars - Svars (g) - 270
Jauda - enerģijas patēriņš (W) - 5.5
Jauda - strāvas patēriņš (W) - 5.5
Kamera - fokusa attālums - 2,8 mm
Kamera - fokusa attālums - 2,8 mm
Kamera - fokusa attālums - 2.8 mm
Kamera - Megapikseļi - 4 megapikseļi
Kamera - Megapikseļi - 4 MP
Kamera - Megapikseļi - 4 MP
Kamera - Megapikseļi - 4 MP
Kamera - Objektīva leņķis - 110°
Kamera - Objektīva leņķis - 110°
Kamera - sensora izmērs - 1/3" tips
Kamera - sensora izmērs - 1/3" tips
Kamera - sensora izmērs - 1/3" tips
Kamera - Sensora padomi - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - Skata leņķa objektīvs - 110°
Kategorija - Root/Elektronika/Tīkls un sakari/Monitorings/Monitoringa IP
kods - OUTDOOR1-32
Mērījumi un svars - Svars (g) - 270
name_et - Arenti drošības kamera OUTDOOR1 + 32GB atmiņas karte
name_lt - Arenti Outdoor1-32 Wi-Fi āra kamera ar SD karti
Nosaukums - Arenti OUTDOOR1-32
nosaukums_ee - Arenti Outdoor1-32 WiFi āra kamera ar SD karti
nosaukums_lv - Arenti drošības kamera OUTDOOR1 + 32GB atmiņas karte
nosaukums_lv - Arenti drošības kamera OUTDOOR1 + 32GB atmiņas karte
nosaukums_lv - Arenti Outdoor1-32 Wi-Fi āra kamera ar SD karti
nosaukums_lv - Arenti Outdoor1-32 Wi-Fi āra kamera ar SD karti
nosaukums_ru - Arenti novērošanas kamera OUTDOOR1 + 32GB atmiņas karte
nosaukums_ru - Arenti Outdoor1-32 Wi-Fi āra kamera ar SD karti
Power - Enerģijas avots - Maiņstrāvas (AC) adapteris
ProducerCode - OUTDOOR1-32
ražotāja_kods - OUTDOOR1-32
Ražotājs - Arenti
Savienojamība - Bezvadu - IEEE 802.11 b/g/n/ac divu joslu WiFi
Savienojamība - bezvadu savienojums - IEEE 802.11 b/g/n/ac divu joslu WiFi
Savienojamība - Bezvadu tīkls - IEEE 802.11 b/g/n/ac divu joslu WiFi
Savienojamība - Savienojamība - WiFi
Savienojamība - Savienojumi - WiFi
Savienojums - Bezvadu tīkls - IEEE 802.11 b/g/n/ac divu joslu WiFi
Savienojums - Savienojumi - WiFi
ShortDescription - "Arenti āra 2K kamera + 32G SD karte "
Storage - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Storage - Saderīgas atmiņas kartes - microSD (līdz 256 GB)
svītrkods - 6972055686390
Uzglabāšana - Ierakstīšanas līdzekļi - Atmiņas karte
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - microSD (līdz 256 GB)
Uzturs - Uzturs - Maiņstrāvas adapteris
Video & audio - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Video un audio - Audio - Iebūvēti skaļruņi
Video un audio - Audio - Integrēts mikrofons
Video un audio - Audio - Integrēts skaļrunis
Video un audio - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Video un audio - Video paātrināšanas standarts - H.265
Video un audio - Video saspiešana - H.265
Video un skaņa - Audio - Iebūvēti stereo skaļruņi
Video un skaņa - Audio - Iebūvēts mikrofons
Video un skaņa - Skaņa - Integrēts mikrofons
Video un skaņa - Skaņa - Integrēts skaļrunis
Video un skaņa - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Video un skaņa - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Video un skaņa - Video saspiešanas standarts - H.265
Vispārīgi - Darba temperatūra - -20 – 50 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -20 – 50 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -20 – 50 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -20 – 50 °C
Vispārīgi - Iekārtas - 32 GB atmiņas karte
Vispārīgi - Iekārtas - Stiprinājuma skrūves
Vispārīgi - Iekārtas - Strāvas adapteris
Vispārīgi - Iekārtas - Uzraudzības kamera
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 32 GB atmiņas karte
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Drošības kamera
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Maiņstrāvas adapteris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Stiprinājuma skrūves
Vispārīgi - Komplekta saturs - 32 GB atmiņas karte
Vispārīgi - Komplekta saturs - Drošības kamera
Vispārīgi - Komplekta saturs - Stiprinājuma skrūves
Vispārīgi - Komplekta saturs - Vooluadapter
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsains - Pelēks
Vispārīgi - Krāsains - Zāle
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Krāsu - Pelēks
zīmols - Arenti
Память - Носитель памяти - Карта памяти
Mälu - Salvestusmeedium - Mälukaart
Mälu - Sobivad mälukaardid - microSD (kuni 256 GB)
Память - Подходящие карты памяти - microSD (up to 256 GB)
Toide - Vooluallikas - Vooluadapter
Toide - Voolutarve (W) - 5,5
brand_name - Arenti
Camera - Fokusa attālums - 2.8 mm
Camera - Sensora izmērs - 1/3" type
category_en - Smart home
category_et - Nutikodu
category_lv - Gudrā māja
category_ru - Смарт дом
description_ee - FUNKTSIOONIDTipptasemel metallist akukaamera, Reddot & IF disainiauhindade võitjaTäiesti juhtmevaba kahe seinakinnitusega (magnet- ja metallist alus)3MP/2K ULTRA HD 120° lainurkobjektiivigaTäiustatud tähevalgusega täisvärviline öönägemine kuni 10 meetri kaugusele 3000K valge prožektorigaAI-toega PIR-liikumise tuvastamineSelge täisdupleksne kahesuunaline heliÜhildub Amazon Alexa ja Google AssistantigaIP65 ilmastikukindel, sobib igal aastaajalLaetav 9600 mAh aku 1-6 kuu ooteajaga, mis põhineb 5-10 ärkamisel päevasToetage kuni 256 GB mahuga SD-kaarte ja Arenti Arenti pilvesalvestusteenustTasuta prooviversioon pilvesalvestusruumi, et kerida 3-päevast videoajalugu, mis põhineb AWS Amazoni pilvetehnoloogial ja pangatasemel krüpteerimistehnoloogial.
description_et - 4 MP 2K+ videosalvestus Alumiiniumraamiga disain Inimese liikumise ja heli tuvastamine Kohandatav tuvastusala Selge kahesuunaline heli Värviline öörežiim Uus videotihendus Dual-Band WiFi 2K+ eraldusvõime
Arenti OUTDOOR1 turvakaamera on varustatud 4-megapikslise sensoriga, salvestades ülikvaliteetset 2K+ eraldusvõimega videot. See aitab kasutajal näha toimuva igat detaili. Valvab Sinu kodu
Kui inimese liikumine on tuvastatud, lülitab Arenti OUTDOOR1 automaatselt sisse prožektorid, et sissetungijad Sinu kinnistult eemale peletada, lisaks salvestatakse kogu sündmus värviliselt. AI-toega inimese kuju filtreerimise ja tuvastamise algoritm vähendab vigade või muude objektide käivitatud valehäireid ja hoiab Sind eemal soovimatutest teadetest. Kolm öörežiimi
Kui nutikas öörežiim on aktiveeritud, lülitub Arenti OUTDOOR1 automaatselt must-valgelt jälgimiselt värviseirele, lülitades prožektorid sisse, kui tuvastab inimese liikumise. Üksikasjad ei jää salvestatud videotes märkamata. Keskendu sellele, mis Sind huvitab
Arenti rakenduses saad hõlpsasti joonistada konkreetseid tuvastamisalasid. Kui kohandatud tuvastusalades tuvastatakse inimeste või muude objektide liikumine, saad oma telefonile selle kohta teavituse. Kahesuunaline heli
Sisseehitatud mikrofon ja kõlar muudavad Arenti OUTDOOR1 suurepäraseks seadmeks, mis võimaldab kahesuunalist kõnet. Ei karda karme ilmastikuolusid
Arenti OUTDOOR1 on IP65 ilmastikukindla korpusega kaamera, mis on kaitstud nii vee kui ka tolmu eest. See on loodud kaitsma Sinu vara ja lähedasi sellistes kohtades nagu hoov ja talu. Sujuv video voogesitus & taasesitus
Arenti OUTDOOR1 on välja töötatud uue täiustatud video tihendamise tehnoloogiaga, mis säästab salvestusruumi. Kaamera suudab ka sujuvamat videot renderdada ilma kvaliteeti kaotamata. Turvaline & usaldusväärne salvestamine
Saad salvestada videod microSD-kaardile (kuni 256 GB) või kasutada täielikult krüptitud Arenti pilveruumi.
description_lt - FUNKCIJOSPažangiausias metalinis akumuliatoriaus fotoaparatas, Reddot ir IF dizaino apdovanojimų laimėtojasVisiškai be laidų su dviem sieniniais laikikliais (magnetiniu ir metaliniu stovu)3MP/2K ULTRA HD su 120° plataus kampo objektyvuPatobulintas žvaigždžių šviesos spalvotas naktinis matymas iki 10 metrų su 3000K baltu prožektoriumiAI maitinamas PIR judesio aptikimasAiškus dvipusis dvipusis garsasSuderinamas su Amazon Alexa ir Google AssistantIP65 atsparus oro sąlygoms, tinka visiems sezonamsĮkraunama 9600 mAh baterija su 1–6 mėnesių budėjimo laiku, atsižvelgiant į 5–10 pabudimų per dienąPalaikykite SD korteles iki 256 GB ir „Arenti Arenti“ debesies saugyklos paslaugąNemokama bandomoji saugykla debesyje, skirta slinkti 3 dienų vaizdo įrašų istorijoje, pagrįsta AWS „Amazon“ debesų technologija ir banko lygio šifravimo technologija.
description_lv -
description_en - 4MP 2K+ Resolution Aluminum-Framed Design Sound Detection Human Motion Detection Dual-Band Wi-Fi DIY Detection Zones Clear Two-Way Audio Full-Color Night Vision New Video Compression Get more details through 2K+ resolution
Arenti OUTDOOR1 is equipped with a 4-megapixel imager, recording extremely high-quality video of 2K+ resolution. It helps users to see every detail of what is happening and what has happened. Guards your home
Once the human movement is detected, Arenti OUTDOOR1 will automatically turn on the spotlights to drive intruders out of your property, and the whole event will be recorded in full color. The AI-powered person-shape filtering and detection algoritm reduces false alarms triggered by bugs or other objects and keeps you away from unwanted notifications. Three night vision modes
When the smart night vision mode is activated, the Arenti OUTDOOR1 will automatically switch from black-and-white monitoring to color monitoring, turning on the spotlights when it detects human movement. Details won't be missed in the recorded videos. Concentrate on what you care
Particular detection zones can be easily drawn on the Arenti app to protect what you are the most. And once the movement of humans or other objects is detected in the customized detection zones, you'll receive instant alerts by push notifications on your mobile phone. OUTDOOR1 will light up the spotlight to drive intruders away in the darkness. Two-way audio
The built-in microphone and speaker make the Arenti OUTDOOR1 work as a superb device for full-duplex two-way voice communication. No fear of harsh weather conditions
Arenti OUTDOOR1 is an outdoor bullet camera with IP65 enclosure, providing high protection level against water and dust. It is born to protect your properties and beloved ones in places like yard and farm. Smooth video streaming and playback
Arenti OUTDOOR1 is developed with new advanced video compression technology, which saves on storage space and requires less network bandwidth. It helps to record more videos on the same microSD card, comparing the prevailing H.264 video compression standard. Arenti OUTDOOR1 can also render smoother video without losing any quality. Secure and reliable storage
You can choose to store videos recorded by Arenti OUTDOOR1 to a local microSD card(up to 256GB) or to the fully-encrypted Arenti Cloud Storage. You can also have the options on the Arenti app to record videos for 24-hour a day or just for alerts to the microSD card or make a choice when subscribing to Arenti Cloud. Easy control
To See, Hear, Capture, Save, Memorize, and Control everything easily on Arenti app on your mobile phone. Additionally, you can check the Arenti OUTDOOR1 on PC directly through web browsers without installing any extra software.
description_en - FEATURESA cutting-edge metal battery camera, winner of Reddot & IF design awardsTotally wire-free with dual wall mounts(magnetic and metal stand )3MP/2K ULTRA HD with 120° wide angle lensEnhanced starlight full-color night vision up to 10 meters with 3000K white spotlightAI-powered PIR motion detectionClear full-duplex two-way audioCompatible with Amazon Alexa & Google AssistantIP65 weatherproof, good for all seasonsRechargeable 9600mAh battery with 1-6 months standby time based on 5-10 wake-ups per daySupport SD cards up to 256 GB and Arenti Arenti cloud storage serviceFree cloud storage trail for rolling 3-day video history based on AWS Amazon cloud and bank-level encryption technology
description_lv - IESPĒJASModerna metāla akumulatora kamera, Reddot & IF dizaina balvu ieguvējaPilnīgi bez vadiem ar diviem sienas stiprinājumiem (magnētiskais un metāla statīvs)3MP/2K ULTRA HD ar 120° platleņķa objektīvuUzlabota zvaigžņu gaismas pilnkrāsu nakts redzamība līdz 10 metriem ar 3000K baltu prožektoruAr AI darbināma PIR kustības noteikšanaSkaidrs pilndupleksais divvirzienu audioSavietojams ar Amazon Alexa un Google AssistantIP65 laika apstākļu izturīgs, piemērots visiem gadalaikiemUzlādējams 9600 mAh akumulators ar 1-6 mēnešu gaidīšanas laiku, pamatojoties uz 5-10 pamošanās reizēm dienāAtbalsta SD kartes līdz 256 GB un Arenti Arenti mākoņkrātuves pakalpojumuBezmaksas izmēģinājuma mākoņkrātuve, lai ritinātu 3 dienu video vēsturi, pamatojoties uz AWS Amazon mākoņtehnoloģiju un bankas līmeņa šifrēšanas tehnoloģiju.
description_ru -
description_ru - ОСОБЕННОСТИПередовая камера с металлическим аккумулятором, обладательница наград Reddot & IF в области дизайна.Полностью без проводов с двойным настенным креплением (магнитная и металлическая подставка)3MP/2K ULTRA HD с широкоугольным объективом 120°Усовершенствованное полноцветное ночное видение со звездным светом на расстоянии до 10 метров с белым прожектором 3000KОбнаружение движения PIR на базе искусственного интеллектаЧистый полнодуплексный двусторонний звукСовместимость с Amazon Alexa и Google AssistantЗащита от атмосферных воздействий IP65, подходит для всех сезонов.Аккумуляторная батарея емкостью 9600 мАч со временем работы в режиме ожидания от 1 до 6 месяцев при 5-10 пробуждениях в день.Поддержка SD-карт до 256 ГБ и облачного хранилища Arenti ArentiБесплатная пробная версия облачного хранилища для прокрутки истории видео за 3 дня на основе облачной технологии AWS Amazon и технологии шифрования на уровне банка.
description_short_en - High-quality WiFi security camera 2560 × 1440 resolution, clear picture during day & night Two-way audio communication & built-in spotlights Smart human motion & sound detection IP65 weatherproof design
description_short_et - Kvaliteetne WiFi turvakaamera 2560 × 1440 salvestus, selge pilt päeval & öösel Kahesuunaline kõne & sisseehitatud valgustid Nutikas liikumisandur & hääletuvastus IP65 ilmastikukindel disain
description_short_lv -
description_short_ru - Качественная камера безопасности Wi-Fi Запись 2560×1440, четкое изображение днем ​​и ночью Двусторонняя связь и встроенная подсветка Умный датчик движения и распознавание голоса Защита от атмосферных воздействий IP65
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 65
Функции камеры безопасности - Погодная устойчивость - IP65
Turvakaamera funktsioonid - Ilmastikukindlus - IP65
Turvakaamera funktsioonid - Häälabiline - Amazon Alexa
Turvakaamera funktsioonid - Häälabiline - Google Assistant
Функции камеры безопасности - Голосовой помощник - Amazon Alexa
Функции камеры безопасности - Голосовой помощник - Google Assistant
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Hääljuhtimine
Функции камеры безопасности - Особенности - Голосовое управление
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Inimese tuvastamine
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Kahesuunaline kõne
Функции камеры безопасности - Особенности - Двухнаправленный звонок
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Öörežiim
Функции камеры безопасности - Особенности - Встроенный свет
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Sisseehitatud valgusti
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Liikumisandur
Функции камеры безопасности - Особенности - Датчик движение
Функции камеры безопасности - Особенности - Ночное
Функции камеры безопасности - Особенности - Обнаружение человека
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Kohandatav tuvastusala
Функции камеры безопасности - Особенности - Назначение отслеживаемой зоны
Turvakaamera funktsioonid - Nähtavus pimedas - Kuni 10 m
Функции камеры безопасности - Видимость в темноте - До 10 м
Eans - 6972055686390
Power - Power source - AC adapter
feature_group_et - Turvakaamerad
feature_group_en - Security cameras
feature_group_lv - Drošības kameras
feature_group_ru - Камеры наблюдения
Functions - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP65
Functions - Voice assistant - Amazon Alexa
Functions - Voice assistant - Google Assistant
Functions - Weather sealing - IP65
Functions - Night vision range - Up to 10 m
Functions - Features - Voice control
Functions - Features - Two-way talk
Functions - Features - Built-in spotlight
Functions - Features - Configurable detection area
Functions - Features - Motion detection
Functions - Features - AI human detection
Functions - Features - Night vision
General - Iepakojumā ietilpst - 32 GB atmiņas karte
General - Iepakojumā ietilpst - Security camera
General - Iepakojumā ietilpst - AC adapteris
General - Iepakojumā ietilpst - Fastening screws
General - Krāsa - Melna / sudrabota
General - Krāsa - Pelēka
Dimensions & weight - Height (mm) - 146
Размеры & вес - Высота (мм) - 146
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 146
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 146
Dimensions & weight - Depth (mm) - 65
Размеры & вес - Глубина (мм) - 65
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 65
Dimensions & weight - Width (mm) - 65
Размеры & вес - Ширина (мм) - 65
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 65
Dimensions & weight - Platums (mm) - 65
Dimensions & weight - Weight (g) - 270
Размеры & вес - Вес (г) - 270
Dimensions & weight - Svars (g) - 270
Power - Power consumption (W) - 5.5
Питание - Потребление тока (W) - 5.5
Kaamera - Fookuskaugus - 2,8 mm
Камера - Фокусное расстояние - 2.8 мм
Camera - Focal length - 2.8 mm
Kaamera - Megapiksleid - 4 megapikslit
Camera - Megapixels - 4 MP
Camera - Megapikseļi - 4 MP
Камера - Мегапиксели - 4 MP
Camera - Lens angle - 110°
Kaamera - Objektiivi vaatenurk - 110°
Camera - Sensor size - 1/3" type
Kaamera - Sensori suurus - 1/3" tüüpi
Камера - Размер матрицы - 1/3" тип
Camera - Sensora tips - CMOS
Camera - Sensor type - CMOS
Kaamera - Sensori tüüp - CMOS
Камера - Тип сенсора - CMOS
Камера - Угол обзора объектив - 110°
Category - Root/Electronics/Networks and communication/Monitoring/Monitoring IP
code - OUTDOOR1-32
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 270
name_et - Arenti turvakaamera OUTDOOR1 + 32GB mälukaart
name_lt - Arenti Outdoor1-32 Wi-Fi lauko kamera su SD kortele
Name - Arenti OUTDOOR1-32
name_ee - Arenti Outdoor1-32 WiFi välikaamera SD-kaardiga
name_en - Arenti security camera OUTDOOR1 + 32GB memory card
name_lv - Arenti security camera OUTDOOR1 + 32GB memory card
name_en - Arenti Outdoor1-32 Wi-Fi Outdoor Camera with SD Card
name_lv - Arenti Outdoor1-32 Wi-Fi āra kamera ar SD karti
name_ru - Arenti камера наблюдения OUTDOOR1 + 32GB карта памяти
name_ru - Arenti Outdoor1-32 Wi-Fi Наружная камера с SD-картой
Power - Enerģijas avots - Maiņstrāvas (AC) adapteris
ProducerCode - OUTDOOR1-32
manufacturer_code - OUTDOOR1-32
Producer - Arenti
Connectivity - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 b/g/n/ac dual band
Connectivity - Wireless - WiFi IEEE 802.11 b/g/n/ac dual band
Ühenduvus - Juhtmevaba võrk - WiFi IEEE 802.11 b/g/n/ac dual band
Connectivity - Connectivity - WiFi
Ühenduvus - Ühendused - WiFi
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi IEEE 802.11 b/g/n/ac dual band
Соединение - Соединения - WiFi
ShortDescription - "Kamera zewnętrzna Arenti Outdoor 2K + 32G SD Card
"
Storage - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Storage - Saderīgas atmiņas kartes - microSD (up to 256 GB)
barcode - 6972055686390
Storage - Recording media - Memory Card
Storage - Compatible memory cards - microSD (up to 256 GB)
Питание - Питание - AC адаптер питания
Video & audio - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Video & audio - Audio - Iebūvēti skaļruņi
Video & audio - Audio - Integrated microphone
Video & audio - Audio - Integrated speaker
Video & audio - Video recording - QHD 2560 × 1440
Video & heli - Videotihenduse standard - H.265
Video & audio - Video compression - H.265
Видео & звук - Аудио - Встроенные стереодинамики
Видео & звук - Аудио - Встроенный микрофон
Video & heli - Heli - Integreeritud mikrofon
Video & heli - Heli - Integreeritud kõlar
Video & heli - Videosalvestus - QHD 2560 × 1440
Видео & звук - Запись видео - QHD 2560 × 1440
Видео & звук - Стандарт сжатия видео - H.265
General - Operating temperature - -20 – 50 °C
Üldine - Töötemperatuur - -20 – 50 °C
Общее - Рабочая температура - -20 – 50 °C
General - Darba temperatūra - -20 – 50 °C
Общее - Комплектация - 32 GB карта памяти
Общее - Комплектация - Винты крепления
Общее - Комплектация - Адаптер питания
Общее - Комплектация - Камера наблюдения
General - Package contents - 32 GB memory card
General - Package contents - Security camera
General - Package contents - AC adapter
General - Package contents - Fastening screws
Üldine - Komplekti sisu - 32 GB mälukaart
Üldine - Komplekti sisu - Turvakaamera
Üldine - Komplekti sisu - Kinnituskruvid
Üldine - Komplekti sisu - Vooluadapter
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
Общее - Цвет - Серый
Üldine - Värvus - Hall
General - Color - Black
General - Color - Grey
brand - Arenti
79,62 €
Arenti Outdoor1-32, 1440p QHD, WiFi, Motion Sensor, Night Vision 10m, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas